• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba bu akıntı neyin nesi

Sizce hamilemiyimdir

• hamilesin

OY: 3 25,0%
  • değilsin

OY: 9 75,0%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .

Sevim887

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
10
0
1
25
Evet kızlar epeydir takipteyim bu soruyu sormak istedim sizlere haziranın 8 inde ilişkim oldu oda tam birleşme olmadı 19 hazıranda adet oldum 8 temmuzda kahverengi akıntım başladı ve 12 gün sürdü ve bu ay adet olmadım sizce hamilemiyimdir ?

en azından bir idrar testi yapsanız, bu şekilde kim nedese boş biliyosunuz değilmi.

Ya öyle diyorsunuz doğrudur ama insan merak ediyor yazılanları okuyorum aklıma şüphe düşüyor 8 haziranda ilişki yaşadım 19 unda adet gördüm birde bakireyim ihtimaller hamile gibi gözüküyor

Bakiresin normal ilişki yaşamamışsın ve hamile olmaktan korkuyorsun yani ters ilişkiyle spermin yumurtalıklarına gittiğini nasıl düşünebilirsin hayret

Ama lekelenme oldu tamı tamına 12 gün sürdü ve adet olmadım ama ilişkiden sorna adet gördük kafamı karıştırıyor ondan sizlere sormak istedim lütfen yanlış anlamayın sizler daha iyi görmüş geçirmiş olduğunuz içindir yanlış uslübüm okuduysa kusura bakmayın

Evet kızlar epeydir takipteyim bu soruyu sormak istedim sizlere haziranın 8 inde ilişkim oldu oda tam birleşme olmadı 19 hazıranda adet oldum 8 temmuzda kahverengi akıntım başladı ve 12 gün sürdü ve bu ay adet olmadım sizce hamilemiyimdir ?
Cikolata kisti olabilir jinekolojik muayeneye gitmelisin bence cikolata kistinde böyle akintilar oluyor koyu kahverengi akinti sizma oluyor bilgin olsun illet bir kist

Ama lekelenme oldu tamı tamına 12 gün sürdü ve adet olmadım ama ilişkiden sorna adet gördük kafamı karıştırıyor ondan sizlere sormak istedim lütfen yanlış anlamayın sizler daha iyi görmüş geçirmiş olduğunuz içindir yanlış uslübüm okuduysa kusura bakmayın
Adet gördüysen zaten sperm falan da kacsa rahim adet doneminde kendini temizledigi için o sperm meni coktan akip gitmistir pede

Back
X