• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba bu akıntı neyin nesi

Sizce hamilemiyimdir

• hamilesin

OY: 3 25,0%
  • değilsin

OY: 9 75,0%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
Cikolata kisti olabilir jinekolojik muayeneye gitmelisin bence cikolata kistinde böyle akintilar oluyor koyu kahverengi akinti sizma oluyor bilgin olsun illet bir kist
Benım tek korkum hamilelik oda belli olucak eğe böyle bişiy varsa diye önden Bilgi almak in yaZdım teşekkür ederim yine

Amacım dalga göemek değil şüphelerim var tüm belirtiler tutuyor sık sık idrar çıkma miğde bulantısı vb şeyler hepsi mevcut birde akıntı korkuttu beni

Amacım dalga göemek değil şüphelerim var tüm belirtiler tutuyor sık sık idrar çıkma miğde bulantısı vb şeyler hepsi mevcut birde akıntı korkuttu beni

Bak şimdi gebeliğin oluşması için sperm ve yumurtanın buluşması lazım değilmi?
Sperm var elinde o cepte tamam

Sence insanın neresinde yumurta var ?

Allah aşkına bugün bir çocuğa sorsan bilir anal ilişki ile gebe kalınmayacağnı

Bak güzel kardeşim,öncelikle şunu söyleyeyim hayat senin hayatın tercih senin tercihin ama ters ilişki en kötüsü be kızım.ben evlenmeden ilişki yaşanmasına karşıyım ama kimseyi de yargılamam yadırgamam kınamam,herkesin kendi hayatı.ama ters ilişki çok yanlış birşey.dinimiz açısından yanlış olması bir kenara sağlık açısından da fizyolojik açıdan da yanlış.her şeyi geçtim kendine bunu nasıl yakıştırıyorsun,kadın dünyanın en saygıdeğer varlığı,kadın anne.yapmayin bunu kendinize,degersizlestirmeyin kendinizi.sakin söylediklerimi yanlış anlama,ben sadece bir abla olarak sana tavsiye vermek istedim.ha bu arada ben gayet açık bir kadınım içki de içerim gece kulübüne de giderim ama dini değerlerime de toplumsal değerlerime de bağlıyım.yeri gelir namazımı kılar Kuranımı da okurum.ama her şeyden önce ben bir insanım ben bir kadınım ve çok değerliyim.ben dört yıllık eşimle yaşamadım senin yaşadığını,teklif etse dahi kıyameti koparırım.zaten karşısındaki kadına değer veren bir erkek asla böyle bir şeyi teklif etmez.neyse uzun oldu.uzun lafın kısası nasıl istiyorsan öyle yaşa ama bu dediklerimi de bir düşün....

Sorunun cevabına gelince,tabiiki de hamile değilsin.kahverengi akıntı idrar yolları iltihabından ya da kistten olabilir.bir doktora gidip kontrollerini yaptır mutlaka.

Hanımlar rica ediyorum dini yorum yazmayınız ve konuyla dalga geçmeyiniz, maalesef genç kızların çoğu ciddi manada nasıl hamile kalınacağını bilmiyor ve ne yazık ki hiçbirşey bilmeden üstelik arkasında duramayacakları ilişkiler yaşayıp sonrasında hem gebelik korkusu hem de aile korkusu yaşıyorlar.

S Sevim887 hamile değilsiniz, hamile olmanız mümkün değil ama lütfen nasıl gebe kalınır, cinsellik nedir gibi konularda bilgisiz olmamak için okuyun öğrenin ve ileri de pişman olacaksanız bir birliktelik yaşamayın.

Kadınların ters ilişkide maruz kaldıkları ilk zarar, bu bölgede yer alan kaslar ve sinirlerin deforme olması, anal bölgeden akan bağırsak sıvısının vajinaya ulaşarak enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kalmaları, yine bu bölgedeki dokulardaki yırtılmalardır.
"Alıntıdır"

Sıklıkla bir belirti yoktur. Eğer varsa veneryal hastalığı gösteren belirtiler şunlardır:
  • Vajinadan gelen olağan dışı bir akıntı veya kötü koku
  • Alt karında ağrı
  • Kasıklarda ağrı
  • Cinsel organlarda yanma veya kaşıntı
  • Normal mes periyodu dışında vajinal kanama
  • Cinsel ilişki esnasında vajina dibinde ağrı
  • Penisten gelen akıntı yada çamaşırda lekelenme
  • Cinsel organlarda, anüste veya ağızda şişlik, kızarıklık veya yara
  • İdrar yaparken veya dışkılama esansında yanma ve ağrı
  • Sık idrara çıkma
    "Alıntıdır"

Partnerin zevk alsın diye, kendini bir sürü cinsel hastalığa açık hale getiriyorsun.

Kadınların ters ilişkide maruz kaldıkları ilk zarar, bu bölgede yer alan kaslar ve sinirlerin deforme olması, anal bölgeden akan bağırsak sıvısının vajinaya ulaşarak enfeksiyon riskiyle karşı karşıya kalmaları, yine bu bölgedeki dokulardaki yırtılmalardır.
"Alıntıdır"

Sıklıkla bir belirti yoktur. Eğer varsa veneryal hastalığı gösteren belirtiler şunlardır:
  • Vajinadan gelen olağan dışı bir akıntı veya kötü koku
  • Alt karında ağrı
  • Kasıklarda ağrı
  • Cinsel organlarda yanma veya kaşıntı
  • Normal mes periyodu dışında vajinal kanama
  • Cinsel ilişki esnasında vajina dibinde ağrı
  • Penisten gelen akıntı yada çamaşırda lekelenme
  • Cinsel organlarda, anüste veya ağızda şişlik, kızarıklık veya yara
  • İdrar yaparken veya dışkılama esansında yanma ve ağrı
  • Sık idrara çıkma
    "Alıntıdır"

Partnerin zevk alsın diye, kendini bir sürü cinsel hastalığa açık hale getiriyorsun.
Yorumun için çok teşekkür ederim dediklerinin hepsini yaşıyorum ama aklıma takılan tek şey adetimin gecikmesi oldu ve baya tedirgin oldum

Yıl olmuş 2018 hala nasıl hamile kalınır, bilmeyen insanların olması coookkk şaşırtıcı. Yuh diyorum bee

Yıl olmuş 2018 hala nasıl hamile kalınır, bilmeyen insanların olması coookkk şaşırtıcı. Yuh diyorum bee
L küçük yaşta cinsel eğitim verilsin diye çok çabalandı ama sonuç hüsran millet nasıl lezbiyen olunur nasıl gay olunur anormal ilişkiye nasıl heves edilir bütün bu doğal olmayan hiç bir canlının gelişimine uymayan şeye nasıl cinsel tercih denir bunları bellediler insanlar bütün bu anormal şeyleri öğrenirken aşk nedir sevgi saygı cinsellik nedir bunları unuttular ne acı

L küçük yaşta cinsel eğitim verilsin diye çok çabalandı ama sonuç hüsran millet nasıl lezbiyen olunur nasıl gay olunur anormal ilişkiye nasıl heves edilir bütün bu doğal olmayan hiç bir canlının gelişimine uymayan şeye nasıl cinsel tercih denir bunları bellediler insanlar bütün bu anormal şeyleri öğrenirken aşk nedir sevgi saygı cinsellik nedir bunları unuttular ne acı
Vallahi yazık. Yeni nesil nereye gidiyor belli değil...

Vallahi yazık. Yeni nesil nereye gidiyor belli değil...
Yapılacak şey bizler evlatlarımızı güzel yetiştirmeye çalışırken bozulan neslimiz için de hayır dua edeceğiz Şüphesiz Allah dilediği bir kulu mutlaka affına mazhar eyler ve hatasını bir daha tekrar etmemesi üzere hiç yapmamış gibi bağışlar ve şunu duyduğumda çok şaşırmıştım bir insan gerçekten büyük bir pişmanlıkla dönerse Rabbine ve tekrar i olmazsa bu hatanın ALLAH bunu ahirette bile gizlermiş kulunun hatrı için bu ne yüce bir şeref

Sendemi konu sahibinin yasadiklarinimi yasadin?kesin infeksiyon kapmistir.hamilelik süphenmi var?konu 2018 ve hala böylesi cahilce seyler yasaniyormu? kizlar siz ne yiyor ne iciyorsunuz Allah askina oturup biraz kitap okuyun ya.....

Back
X