Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe Estağfurullah, Hak yoluyla hamile kalınıyor, b.k yoluyla değilAma adet oldum 3 gün sürdü birde ters iliikiydi girdiğim ilişki
Cikolata kisti olabilir jinekolojik muayeneye gitmelisin bence cikolata kistinde böyle akintilar oluyor koyu kahverengi akinti sizma oluyor bilgin olsun illet bir kistEvet kızlar epeydir takipteyim bu soruyu sormak istedim sizlere haziranın 8 inde ilişkim oldu oda tam birleşme olmadı 19 hazıranda adet oldum 8 temmuzda kahverengi akıntım başladı ve 12 gün sürdü ve bu ay adet olmadım sizce hamilemiyimdir ?
:)))) hic gülesim yoktu Allahta seni güldürsün haklisin :))))Tövbe Estağfurullah, Hak yoluyla hamile kalınıyor, b.k yoluyla değil![]()
Adet gördüysen zaten sperm falan da kacsa rahim adet doneminde kendini temizledigi için o sperm meni coktan akip gitmistir pedeAma lekelenme oldu tamı tamına 12 gün sürdü ve adet olmadım ama ilişkiden sorna adet gördük kafamı karıştırıyor ondan sizlere sormak istedim lütfen yanlış anlamayın sizler daha iyi görmüş geçirmiş olduğunuz içindir yanlış uslübüm okuduysa kusura bakmayın
:))))) Allahta seni güldürsün çok fenasiniz bi bayanda öyle guldurmustu biraz once :)) sacma yani arkadan iliski dinimizde yasakYahu şakamı bu?
Arkadan ilişkiyle hamile kalırmıyıö ne demek?
Senin kalın bağırsak yumurtalıklaramı bağlı?
Anatominmi bozuk nedir
:))))) Allahta seni güldürsün çok fenasiniz bi bayanda öyle guldurmustu biraz once :)) sacma yani arkadan iliski dinimizde yasak
:))) aynen oyle kardesimVallahi bazen çok eğleniyorum aslında neler var sorunun saçmalığına bakarmısın
![]()
Bazen aklım gerçekten almıyor bunlar insanlarla dalga geçiyor sanırım. Akıl işi değil :)Vallahi bazen çok eğleniyorum aslında neler var sorunun saçmalığına bakarmısın
![]()
Bazen aklım gerçekten almıyor bunlar insanlarla dalga geçiyor sanırım. Akıl işi değil :)