- 11 Aralık 2018
- 41.284
- 256.511
- 598
- Konu Sahibi Mismilellaa
-
Ya lütfen bilip bilmeden yorumlar yapmayın ne yaşadığımı ben biliyorum ben fikirlerinizi sordum size sadece ayn 20 yaşındayım bebek istiyorum sıkıntımı var çok elestri yapiyosunuz
Bebek tabiki çok önemli, isteyen herkese nasip etsin. Ama ben düşünüyorum ben neden bebek istiyorum, eşimi seviyorum ve ailemi büyütmek istiyorum. Bebeğimiz olacak diye eşimle olan ilişkimi inada bindirmeyi doğru bulmuyorum. İlişkim güzel olduğu sürece sağlığım da elveriyor her zaman bebeğim olabilir ama eşimle aram bozulursa hayatımdaki çoğu şeyde olumsuzluk olabilir insanın özel hayatı çok etkiliyor. O yüzden kafama takmıyorum. Bence konu sahibi de takmamalı. Biz bebek düşünmüyorduk, düşünmeye başladık ve sadece korunmayı bıraktık geri kalan her şey aynı. Böyle olunca daha sağlıklı ve kısa zamanda olacağını düşünüyorumBu değişik sorudan sonra acaba ben mi insanları anlamıyorum hani çok istediklerinden mi böyle değişik oluyorlar demiştim ama sizin cevabınızı görünce gerçekten bazı insanlar bebeği takıntı haline getiriyorlar.Rabbim hayırlısıyla en kısa zmanda sağlıkla bir bebek nasip etsin
Bu şekilde devam edin.Tabi kide bebek önemli ama en önemlisi aile olmak zaten.Birde veren Allah o ne zaman ol derse olur biz yeterki elimizden geleni yapalım sağlıcakla Allah mutluluğunuzu daim etsin arttırsımBebek tabiki çok önemli, isteyen herkese nasip etsin. Ama ben düşünüyorum ben neden bebek istiyorum, eşimi seviyorum ve ailemi büyütmek istiyorum. Bebeğimiz olacak diye eşimle olan ilişkimi inada bindirmeyi doğru bulmuyorum. İlişkim güzel olduğu sürece sağlığım da elveriyor her zaman bebeğim olabilir ama eşimle aram bozulursa hayatımdaki çoğu şeyde olumsuzluk olabilir insanın özel hayatı çok etkiliyor. O yüzden kafama takmıyorum. Bence konu sahibi de takmamalı. Biz bebek düşünmüyorduk, düşünmeye başladık ve sadece korunmayı bıraktık geri kalan her şey aynı. Böyle olunca daha sağlıklı ve kısa zamanda olacağını düşünüyorum
Amin size kat kat fazlasını versin RabbimBu şekilde devam edin.Tabi kide bebek önemli ama en önemlisi aile olmak zaten.Birde veren Allah o ne zaman ol derse olur biz yeterki elimizden geleni yapalım sağlıcakla Allah mutluluğunuzu daim etsin arttırsım
Üstüne görme olayi nedir yaaaaa...Üstüne görme olma ihtimali.olamazmi
Tamam senin döneminde oyleymiste şimdide bu donemdeyiz konu şuanda evli ama bebek sahibi olamıyor üzülüyor kendini hamilelige adepte etmiş bebek sahibi olmak istiyor bir umuttur diyip birde ultson da bakılıyorBilsem kötü eleştiri alıp gülüyorlar sanırım. Bdv de meşhur olan fake konular var.
Sevgilisinden hamile olduğunu söyleyen bir üye vardı. sevgilisi kabul etmiyordu çocuğu.Ailesi filan duydu.
Günlerce yorumlar yazıldı 2 yıl önceydi galiba benim eski üyeliğim den kalma bir konu hala unutmadım. Üzülmüştüm kızın durumuna sonuç konu fake çıktıgenede iyi ki gerçek değilmiş dedik illa hatırlayanlar olacaktır konuyu.
yapılan yorumlar önyargı değildi.akla mantığa ve bilime uygun gerçekleri size bedeniniz, kan testleri, idrar testleri ve doktorlar tekrar tekrar söylemiş siz hala kör inatla yaklaşık 1.5 ay önceki tek seferlik ilişkiden hamile olabilirim sanki diyorsunuz.kusura bakmayın ama sizin ilişkiye bile doğru girip girmediğinizden şu an emin değilim.Heralde gormediniz yapılan yorumlari
Hamileyim anladım başlığıEşimle 10 aralıkta birlikte olduk adetim 1 hafta gecikti idrar testi Yaptım çıkmadı sonra defalarca kan verdim 7 günde 1, 20 günde 1,
5 kere belki daha fazla kan verdim hep değerler 1.20 çıktı daha sonra aradan bir ay geçti bir daha kan verdim yine 1.20 değerim 2 defa adette oldum ama çok az geldi. Daha sonra kadın doğuma gittim ultrasondan bakarmısınız diye baktı bişey yok dedi kanda artış olmayınca görünmez dedi bana yardımcı olun psikolojim bozuldu iyice bir ay icindede hic bi birliktelik olmadi kendimizi oraya odakladik Hamile olma ihtimalim varmı..??
Size şu konuda katılıyorum değerler 1 haftada değişmez ama hamile kalma durumu değişir yani ayda bir ilişkiyle gebe kalan milyonlarca kadın var benim öyle çok arkadaşım var ve misal ben ayda bir ilişkiyle iki kez hamile kaldım, doğurganlık herkeste aynı olacak diye bişey yok kimi bir ilişkiyle kalır kimi yıllarca uğraşır bu Allahın bileceği iş :)Hani bazıları yazıo sevgilimle sürtündüm hamile miyim yada bekaretim bozuldu dienler aynı o konular gibi olmuş değerlerin 7 günde değişmez bir ilişkiyle gebe kalınmaz şak die millet yıllarca ugrasıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?