• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemeyim acaba :)

15 yıllık evliyim.11 yaşında bir kızım var kızım ısrarlı bir şekilde kardeş istiyor.eşim ve ben bu konuda çok istekli olmasakda ani bir kararla 1 kerelik kızımıza bir şans vermek istedik ve kızım yaş gününde denedik.bugün bakıyorum ki hamile olma olasılığımın en yüksek oldugu gün şans bakalım:) yaşım 40 eşimin 43 bu saatten sonra minicik bir bebek nasıl olur nasıl yaparız bilmiyorum ama olursa da severekde büyütürüz.şimdi deneme üzerinden 4 gün geçti adetime 12-13 gün çok merak ediyorum test yapsam çıkarmı acaba ? çok heycanlı ve meraklıyım :)))

ben ilişkiden 4 gün sonra yaptım cıktı ,
ama hemen dr gitmedim keşke gitseydim kalması için ilaç falan verebilirdi belki
hafta sonuna kadar bekle kan testi yaptır inş çıkar

Bebek gelirse şımarık olacak ve sizi çok yoracak bilin istedim ama çoooooooooook sevilecek. Benim annem 40 da doğum yaptı, kardeşim de çoooook yaramaz ama o olmasa napardım çok sıkılırdım diyor:KK70: Hayırlısı olur inşallah

Hayırlısı olsun canım, bir daha ki aya gelir inşallah müjdeli haber...
yok eşim bir sefer denedik olmadı zorlamaya gerek yok diyor.açıkca söylüyor korkuyorum diye.hem benim sağlığım açısından hemde hayat zorlugundan dolayı korkuyor. Kötüyüm anlıycan

yok eşim bir sefer denedik olmadı zorlamaya gerek yok diyor.açıkca söylüyor korkuyorum diye.hem benim sağlığım açısından hemde hayat zorlugundan dolayı korkuyor. Kötüyüm anlıycan
Hiç bozma moralini, Allah hayırlısı neyse onu nasip eder inşallah...

Back