- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
- Konu Sahibi Erener2307
sizin ilk mi ikincimi ?Çok heycanlımıyım bılmıyorum
konu actıgım gun 1 kere kacamak yaptık ve korktum korunuyoruz sımdı
artık olacaksa tek atısla olacak sans
bende beklemedeyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin ilk mi ikincimi ?Çok heycanlımıyım bılmıyorum
konu actıgım gun 1 kere kacamak yaptık ve korktum korunuyoruz sımdı
artık olacaksa tek atısla olacak sans
bende beklemedeyım
allah başka dert vermesin :)DERDİNİZ BU
gerçekmi unutmuşuz biz bunları4 gün daha bekleyip erken gebelik testlerinden yapın. onlar keain sonuç veriyor ilişki üzerinden 7 gün geçtikten sonra diyolar
2. için ödüm kopuyor cocugum cok ıstıyorsizin ilk mi ikincimi ?
valla ben henüz öyle birşey yaşamadım. Bebek sahibi olamayanlardanımgerçekmi unutmuşuz biz bunları
evet yaaa ağladı hatta ogün yavrum kardeş istiyorum diyeSankı kızınızın ıstemesı bahane olmuş gibi :))
ah biz bayanlarrrr olsun olmuşsa doğar büyür napalım allah sağlıklı hayırlı evlat versin2. için ödüm kopuyor cocugum cok ıstıyor
1. numara 6 yasında
korunmasız ılıskıden sonra yumurtlama gunune baktım 1 gun sonrasıymıs ılıskı . sonrada korunmaya devam edıyoruz Oldumu oldumu dıye sorasım var
İyi siz yine düşünüyorsunuz ben 3,5 yıldır istemıyorum Prz. le korunuyoruz ama adetımın gelmesını 2-3 gun kala ya gelmesse ,neden gelmedi ,yoksa hamilemiyim diye deliriyorum2. için ödüm kopuyor cocugum cok ıstıyor
1. numara 6 yasında
korunmasız ılıskıden sonra yumurtlama gunune baktım 1 gun sonrasıymıs ılıskı . sonrada korunmaya devam edıyoruz Oldumu oldumu dıye sorasım var
yok 11 sene beklamedik hiççç 2, çocuk düşünmedik.kızımın sağlık problemlerinden dolayı çok eziyetli büyüdü tek böbrekli kızım ondan hiç 2,istemedik. ogün bir anda kara verdik tek şans :)İkinci çocuk için sabrediyorsun 11 sene bekliyorsun.Test için 11 gün bekleyemiyorsun,ilginç
arada banada oluyorİyi siz yine düşünüyorsunuz ben 3,5 yıldır istemıyorum Prz. le korunuyoruz ama adetımın gelmesını 2-3 gun kala ya gelmesse ,neden gelmedi ,yoksa hamilemiyim diye deliriyorum
Ben hapa karşıyım ya .s hasta olduğumda bile içmiyorum mümkün olduğuncaarada banada oluyor
ertesı gun hapı bıle ıcıyorum
Olmasada kararınızdan vazgeçmeyin bence.yok 11 sene beklamedik hiççç 2, çocuk düşünmedik.kızımın sağlık problemlerinden dolayı çok eziyetli büyüdü tek böbrekli kızım ondan hiç 2,istemedik. ogün bir anda kara verdik tek şans :)
Olmasada kararınızdan vazgeçmeyin bence.[/QUOTE aslında çok heycanlıyım bi o kadarda korkuyorum.ya oda sağlık problemi yaşarsa diye ama allahım hayırlısını sağlıklısıı versin.bizim ki çoook büyük bir cesaret örneğiydi.ben çalışan bir bayanım zor 2, ama olsun napalım olursa doğacak büyücek :) bu arada da hamileliğimmm iğrenççç geçiyor tuvalete bile kalkmıyorum sürekli yatarak geçiriyorum bunalara ragmen cesaret ettik
Çalışan için gerçekten zor.Ben kızınız için dedim.Tek çocuk olmak Onların çok zoruna gidiyor,kendilerini eksik,yalnız hissediyorlar.Sizin makul sebepleriniz varmış.Hakkınızda hayırlısı olur inşallahaslında çok heycanlıyım bi o kadarda korkuyorum.ya oda sağlık problemi yaşarsa diye ama allahım hayırlısını sağlıklısını versin.bizim ki çoook büyük bir cesaret örneği.ben çalışan bir bayanım zor 2. ama olsun napalım olursa doğacak büyücek :) bu arada da hamileliğimmm iğrenççç geçiyor tuvalete bile kalkmıyorum sürekli yatarak geçiriyorum bunalara ragmen cesaret ettik hayırlısı bakalım ondan tek şans diyorumm