• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemeyim acaba :)

4 gün daha bekleyip erken gebelik testlerinden yapın. onlar keain sonuç veriyor ilişki üzerinden 7 gün geçtikten sonra diyolar

sizin ilk mi ikincimi ?
2. için ödüm kopuyor cocugum cok ıstıyor
1. numara 6 yasında
korunmasız ılıskıden sonra yumurtlama gunune baktım 1 gun sonrasıymıs ılıskı . sonrada korunmaya devam edıyoruz :D Oldumu oldumu dıye sorasım var

1. numara 6 yasında
korunmasız ılıskıden sonra yumurtlama gunune baktım 1 gun sonrasıymıs ılıskı . sonrada korunmaya devam edıyoruz :KK70: Oldumu oldumu dıye sorasım var
:KK68: ah biz bayanlarrrr olsun olmuşsa doğar büyür napalım allah sağlıklı hayırlı evlat versin

1. numara 6 yasında
korunmasız ılıskıden sonra yumurtlama gunune baktım 1 gun sonrasıymıs ılıskı . sonrada korunmaya devam edıyoruz :KK70: Oldumu oldumu dıye sorasım var
İyi siz yine düşünüyorsunuz ben 3,5 yıldır istemıyorum Prz. le korunuyoruz ama adetımın gelmesını 2-3 gun kala ya gelmesse ,neden gelmedi ,yoksa hamilemiyim diye deliriyorum :D

İkinci çocuk için sabrediyorsun 11 sene bekliyorsun.Test için 11 gün bekleyemiyorsun,ilginç
yok 11 sene beklamedik hiççç 2, çocuk düşünmedik.kızımın sağlık problemlerinden dolayı çok eziyetli büyüdü tek böbrekli kızım ondan hiç 2,istemedik. ogün bir anda kara verdik tek şans :)

İyi siz yine düşünüyorsunuz ben 3,5 yıldır istemıyorum Prz. le korunuyoruz ama adetımın gelmesını 2-3 gun kala ya gelmesse ,neden gelmedi ,yoksa hamilemiyim diye deliriyorum :KK70:
arada banada oluyor :D
ertesı gun hapı bıle ıcıyorum

Olmasada kararınızdan vazgeçmeyin bence.[/QUOTE aslında çok heycanlıyım bi o kadarda korkuyorum.ya oda sağlık problemi yaşarsa diye ama allahım hayırlısını sağlıklısıı versin.bizim ki çoook büyük bir cesaret örneğiydi.ben çalışan bir bayanım zor 2, ama olsun napalım olursa doğacak büyücek :) bu arada da hamileliğimmm iğrenççç geçiyor tuvalete bile kalkmıyorum sürekli yatarak geçiriyorum bunalara ragmen cesaret ettik

aslında çok heycanlıyım bi o kadarda korkuyorum.ya oda sağlık problemi yaşarsa diye ama allahım hayırlısını sağlıklısını versin.bizim ki çoook büyük bir cesaret örneği.ben çalışan bir bayanım zor 2. ama olsun napalım olursa doğacak büyücek :) bu arada da hamileliğimmm iğrenççç geçiyor tuvalete bile kalkmıyorum sürekli yatarak geçiriyorum bunalara ragmen cesaret ettik hayırlısı bakalım ondan tek şans diyorumm

aslında çok heycanlıyım bi o kadarda korkuyorum.ya oda sağlık problemi yaşarsa diye ama allahım hayırlısını sağlıklısını versin.bizim ki çoook büyük bir cesaret örneği.ben çalışan bir bayanım zor 2. ama olsun napalım olursa doğacak büyücek :) bu arada da hamileliğimmm iğrenççç geçiyor tuvalete bile kalkmıyorum sürekli yatarak geçiriyorum bunalara ragmen cesaret ettik hayırlısı bakalım ondan tek şans diyorumm
Çalışan için gerçekten zor.Ben kızınız için dedim.Tek çocuk olmak Onların çok zoruna gidiyor,kendilerini eksik,yalnız hissediyorlar.Sizin makul sebepleriniz varmış.Hakkınızda hayırlısı olur inşallah

ben asla bayanın korunmasına karşıyım hele hele hap ile çok karşıyım.neden biz vücumuza ilaç yüklemesi yapıp saglığımızla oynuyoruz ki.eşlerimiz korunsun.başlarda bende o hatayı yaptım ilaçla korundum sonra eşim içinin bu konuda rahat olmadıgını ilacı bırakmamı istedi ve yükü kendisi aldı.ozaman çok mutlu olmuştum beni ve sağlığımı düşünüyor diye.bencede bu yükü erkekler üstlenmeli.

Daha belli olmaz testte. bekleyin adetiniz geçsin daha kesin sonuç alırsınız inşallah.

Adet gününden 3-4 gün sonra gitti kuzenim kan testi yaptırdı. Dr %70 hamilesin dedi. 2 gün sonra yine gel dedi gitti. hamiilesin dedi.
Komşumuzun 45 yaşında oldu bebeği. Çok da güzel oldu evin neşesi. Vlla çocuk insanı yoruyor derler ama o kadın gençleşti resmen. :KK200:

Back