• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemeyim acaba :)

Erener2307

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
649
331
103
15 yıllık evliyim.11 yaşında bir kızım var kızım ısrarlı bir şekilde kardeş istiyor.eşim ve ben bu konuda çok istekli olmasakda ani bir kararla 1 kerelik kızımıza bir şans vermek istedik ve kızım yaş gününde denedik.bugün bakıyorum ki hamile olma olasılığımın en yüksek oldugu gün şans bakalım:) yaşım 40 eşimin 43 bu saatten sonra minicik bir bebek nasıl olur nasıl yaparız bilmiyorum ama olursa da severekde büyütürüz.şimdi deneme üzerinden 4 gün geçti adetime 12-13 gün çok merak ediyorum test yapsam çıkarmı acaba ? çok heycanlı ve meraklıyım :)))

kan testinde 10 günden sonra çıkıyo diye biliyorum.
adet gecikmesinde de idrar testi sonuç verir.

Bir kerelik şans demek
Şu an çıkmaz, biraz daha bekle kan ver en garantisi kan

15 yıllık evliyim.11 yaşında bir kızım var kızım ısrarlı bir şekilde kardeş istiyor.eşim ve ben bu konuda çok istekli olmasakda ani bir kararla 1 kerelik kızımıza bir şans vermek istedik ve kızım yaş gününde denedik.bugün bakıyorum ki hamile olma olasılığımın en yüksek oldugu gün şans bakalım:) yaşım 40 eşimin 43 bu saatten sonra minicik bir bebek nasıl olur nasıl yaparız bilmiyorum ama olursa da severekde büyütürüz.şimdi deneme üzerinden 4 gün geçti adetime 12-13 gün çok merak ediyorum test yapsam çıkarmı acaba ? çok heycanlı ve meraklıyım :)))
Az sabredin yahuu 3-4 günde sonuç çıkar mı

Çok heycanlımıyım bılmıyorum
konu actıgım gun 1 kere kacamak yaptık ve korktum korunuyoruz sımdı
artık olacaksa tek atısla olacak sans
bende beklemedeyım :D

allah allah o işler için adet geçikmesinden sonra 10-15 gün içinde yapılmazmıydı,
Yeni birşeymi gelişti o işi hemen yaptıktan sonra 3-4 gün içinde belli olacak :KK48::KK48:

Çıkmayacağını sen de biliyorsun:KK39:
Ahh şu hamilelik heyecanları yok mu:)):anneadayı:
evet yaaa çok heycanlıyım :) böyl olacagımı hiç düşünmezdim.çocuk dedilermi allah isteyene versin der geçerdim.bu yaştan sonraaa ayyy aman aan derdim..:)))

DERDİNİZ BU :KK69:

düzeltme
yaşları okumamışım Allah ım gönlünüze göre versin... ama çıkmayacağını sizde biliyorsunuz

Back