Gebeliğe Hazırlık Hamilelikten önce yapılması gerekenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fionce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
23
Puanlar
48
Kızlar merhaba 25 yaşındayım iki yıllık evliyim.İki yıl boyunca benim derslerim sınavlarım vs. den dolayı bebek düşünmedik. Ama şu an biraz da olsun bebeğe sıcak bakıyoruz.Hamile kalmadan önce yaptırmamızgereken test falan var mı?Bu konuda hiçbir bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Aynı durumdayız. Test filan yokta kan değerlerine baktırıp onların yükselmesini sağlayabilirsin. Bir de folik asit kullanın en az 3 ay önce diyorlar ne kadar dogru bilmiorm

Bir jinekolojik muayeneden geçip ultrason ile kistin miyomun falan varmı ona baktır .(gebelik şansını olumsuz etkilemesin) kanda Demir b12vs...değerlerine baktır . Jinekolog ile bebek planladığınızı konuşup yumurtlama tarihini hesaplamayı falan öğren. Basitçe başta yapacak işler böyle ...

Kadın doğuma gidip hormon testleri yaptır ve Filik asit içmeye başladı canım

Bizde şuan düşünmüyoruz ama olursa ilk lazer seanslarini bitirmeyi ardından diş tedavisi olmayı düşünüyorum canım. Hamilelikte genelde dis ağrısı problemi çok oluyor müdahalede edilemiyor çünkü. Birde doktor bana 6 ay önceden folik asit kullanmaya basla demisti

bende inşAllah önümüzdeki ay gebelik düşünmeye baslayacagımız için bu ay doktora gttim. tam kan tahlili,idrar tahlili yaptrdı.usg de 2tane patates ve ceviz büyüklüğünde kistim cıktı daha evvelden kontrol oldugum halde gozukmemıstı nası buyumus dedım son adetinden sonra bile olusmus olabilir dedi. bı jınekologa muayene olmanı onerırım. mesela kansızlıgım vardı surup verdi d vitamini verdi.enfeksiyon için hap kullanmıstım gecmemişti krem verdi. Gebelik öncesi bi doktor muayenesi şart bence. Sonrası Rabbimin takdiri

Canim kiz kardesim lazer epilasyon oldu ve cok elit bi merkezde fakat bilgin olsun hamilelik hormonlari degistirdigi icin bolge bolge yeniden cikiyor hamuleyken 2 yil temizdi bi hamile kaldi gecen sene tuylerin bi kusmi yeniden cikti bence eger bebek yapcaksan ve lazere yeni basladiysan bebekten sonra yaptir gereksiz masraf oluyor ve kardesim 2 .ci defa lazer yaptirdi mecburen bebekten sonra

Bende yaptirdircaktim bebek tedavisi oluyorum diye bebisten sonraya attim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…