- 28 Ocak 2023
- 823
- En iyi cevaplar
- 1
- 284
- 18
- Konu Sahibi kendimdebilmiyorum
-
Akinti bendede var ama sari akinti nasil oluyor doktor bisey demedimi
Cnm bende de var o akıntı. Doktor hamilelik akıntısı demişti ama idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı. Tek içmelik toz bir ilaç verdiler. Bebeğe zarar vermez dediler. Ve bol su iç dediler. Sen idrar tahlili yaptın mı?Kizlar bende bir suredir hep sari akinti vardi. Bazen acik bazen koyu. Su an hamileyim hâlâ var. Doktor 12.haftadan once bi sey yapamayiz diyor. Cok korkuyorum bi risk yaratabilir diye? Boyle bi sey yasayipta sağlıklı gebelik yaşayan oldu mu? Lutfen cevaplar mısınız cok endiseliyim...
Yok yaptirmadimCnm bende de var o akıntı. Doktor hamilelik akıntısı demişti ama idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı. Tek içmelik toz bir ilaç verdiler. Bebeğe zarar vermez dediler. Ve bol su iç dediler. Sen idrar tahlili yaptın mı?
Allah AllahYok yaptirmadimdoktor 12 haftadan once ilaç olmaz diyor o yuzden tahlil bile yaptirtmadi
Sen keseyi gördün mü? Ben yarın bebeği görme umuduyla gideceğimYok yaptirmadimdoktor 12 haftadan once ilaç olmaz diyor o yuzden tahlil bile yaptirtmadi
Bende yanma kaşıntı yok. Bugün doktora bi daha sordum, belki tehlikeli bi şey vardır falan diye. Asla ilaç kullanılmamalı dedi. Bebeğin organlarinin oluştuğu bi dönemde asla ilaç kullanılmamalı dedi. Bunu arkadaşımın doktorundan da duymuştumAllah Allahkan tahlili idrar tahlili hemen yapılıyor bildiğim. Ben sağlık ocağında yaptırdım. İlacı aile hekimi yazdı. Ama ben yarın kendi doktoruma gitmeden yinede içmedim. Bebeğe bir zararı olmayacağından emin olup içmek istiyorum. Benim akıntının yanı sıra yanma da var.
Evet gördük keseyi ama bebeği göremedik henüzSen keseyi gördün mü? Ben yarın bebeği görme umuduyla gideceğim
İşte bende emin olamadım ama enfeksiyon da zarar verebilirmiş diye duydum…Bende yanma kaşıntı yok. Bugün doktora bi daha sordum, belki tehlikeli bi şey vardır falan diye. Asla ilaç kullanılmamalı dedi. Bebeğin organlarinin oluştuğu bi dönemde asla ilaç kullanılmamalı dedi. Bunu arkadaşımın doktorundan da duymuştum
Bizim haftamız aynı galiba. imzanız benimkiyle aynı. Bugün 6+0. Yarın randevum var.Kaç haftalik oldunuz
Ben doktora 2 gün önce gittim. Aslinda şu an biz de 6+0 olmaliydik ama usm'de 5+2 gösteriyordu. O yüzden bugün 5+4 olduk. Siz de yarın baktirin belki sizde de böyle olmuşturBizim haftamız aynı galiba. imzanız benimkiyle aynı. Bugün 6+0. Yarın randevum var.
Ben en son geçen perşembe gittim canım. O zaman ultrasona göre 5+2 ydi. Sadece keseyi gördük. Bir hafta sonra gel dedi , belki kalp atışı duyabiliriz dedi oda zayıf olduğum için belki dedi. Yarın 6+1 olmam lazım. Ultrason 1 gün fazla gösterdi geçen hafta.Ben doktora 2 gün önce gittim. Aslinda şu an biz de 6+0 olmaliydik ama usm'de 5+2 gösteriyordu. O yüzden bugün 5+4 olduk. Siz de yarın baktirin belki sizde de böyle olmuştur
Haaa garipmişş vallaBen en son geçen perşembe gittim canım. O zaman ultrasona göre 5+2 ydi. Sadece keseyi gördük. Bir hafta sonra gel dedi , belki kalp atışı duyabiliriz dedi oda zayıf olduğum için belki dedi. Yarın 6+1 olmam lazım. Ultrason 1 gün fazla gösterdi geçen hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?