- Konu Sahibi sultanlokumu
-
35. haftaya girmis bir hamile olarak,bir sorum olacakti;normalde hamilelere daha rahat etmeleri icin sola yatmalari önerilir degilmi? neden ben sola yatinca rahatsizlik duyuyorum? sag tarafima yattigimda daha rahat ediyorum.sol tarafimiza yattigimiz zaman bebege oksijen daha rahat gidiyormus.ama maalesef ben bir türlü sol tarafimda rahat edemedim,bebegimin üstüne yatmisim gibi bir sertlik hissediyorum. sag tarafta öyle bir sorun yok.
neden olabilir acaba? düsüncelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.bilmiyorumkismile
35. haftaya girmis bir hamile olarak,bir sorum olacakti;normalde hamilelere daha rahat etmeleri icin sola yatmalari önerilir degilmi? neden ben sola yatinca rahatsizlik duyuyorum? sag tarafima yattigimda daha rahat ediyorum.sol tarafimiza yattigimiz zaman bebege oksijen daha rahat gidiyormus.ama maalesef ben bir türlü sol tarafimda rahat edemedim,bebegimin üstüne yatmisim gibi bir sertlik hissediyorum. sag tarafta öyle bir sorun yok.
neden olabilir acaba? düsüncelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.bilmiyorumkismile
bende hep sol tarafımda yattım doktorum sürekli diyodu zaten
bebeğimin kilosu düşüktü doktorum da yemek ye ve sol tarafında dinlen diyodu
bir kaç hafta sürekli o şekilde yattım ve baya kilosu yükselmişti
hem oksijen alışı hemde besin alışı daha rahat oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?