Hamilelikte vanilyalı akıntılar

Nesehill

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2019
2
0
1
28
Merhaba arkadaşlar ben 8+6 hamileyim ama 7. Haftamdan itibaren ilk 3 gün kahve rengi akıntım geldi ama çamaşır içine geçecek kadar değil sadece peçeteyle sildiğimde doktorum progestan verdi ve geçti sonraaında yaklaşık 1 haftadır ara ara yeşil ve sarı karışık akıntılarım oluyor bana yardımcı olur musunuz ne demek bunlar doktorum fitil verdi ama daha çok küçük olduğu için kullanmak istemedim ki zaten telefondan anlattıklarımla verdi ,bir de hiö göğüslerimde giç aşırı bir ağrı yok yada şişme şade uçları kararmış yani kendimi hamile gibi hissetmiyorum benim gibi yaşayan var mı

Canim yeşilimsi akıntı enfeksiyon sebebi ile oluşur. Bence başka bir doktora gidip idrar testi yaptırmanızı öneririm.
Herkes de göğüslerde şişme hassasiyet olacak diye birşey yok takma onu kafana.

Ben varim canim. 9.haftamdayim. 8.haftanin basinsan beri kahverengi, nadiren pembe simdi de kirli sari akintim oluyor. Doktora gittim . Vajinadan alinan progestan verdi 1 hafta raporla beraber. Sonra kendi doktoruma gittim bir kac gun once. Dusuk riskin yok, progestani 1 e dusur dedi. Kimisinde olurmus bu lekelenmeler. 9 ay devam eden varmis. Onemli olan kirmiziya donmemesi ve adet gibi cok olmamasi dedi doktor. Kafana takma ve kendini yorma. Doktorun ultrasonda bi kanama ya da anormallik gormediyse sorun olmaz. Bol su icmeni tavsiye ederim.

Teşekkürler arkadaşlar bende bugün kontrole gidicem normalde 4 gün sonra girmem gerekiyor ama merak ediyorum gidip içimi rahatlatmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…