Hamilelikte vajinada kaşıntı! Nolur acil yardım gerekli!!

Hypnose_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
214
4
kızlar merhaba,

26 haftalık hamileyim.Mantar olmuşum.Doktor mycospor isimli krem verdi o biraz iyi geliyordu ,sonra gyno - travogen isimli fitili kullandım dün gece.yan etkilerinde yazıyor kaşıntı ama acayip bir kaşıntı yaptı bende.Dayanılacak gibi değil!! ..Şu anda iş yerindeyim nolur yardımcı olun!..Eczaneden acilen alıp kullanabileceğim,hemen kaşıntımı alacak bir krem ismi gerekiyor !! Mycospor işe yaramadı çünkü kaşıntımı almadı.Fitilde kullandım.Doktora da ulaşamıoyrum..Acil yardımcı olursanız çoooooooooooook sevinirim! Bekliyorum..Travazol,travogen,travacort bunlar zararsız diye duymuştum,hangisi en çabuk etki eder kaşınmaya ????????????

eczaneyi arayin sorun isterseniz ..ben kendim ama hamile degilken kullandigim fitil vardi yanindada krem. o krem kasinti icin iyi geliyordu. ama su an aklima gelmiyor. sen sorabiliyorsan ya doktoruna yada eczacina sor mutlaka. o kasinti zordur bilirim. gecmis olsun..

aslinda normalde fitili kullandigin andan itiraben iyi gelmis olmasi lazim. hayret. benim kullandigim ben yurt disinda yasiyorum hemen etki ediyordu.

ben de öyle bekliyordum cnm..inşallah geçicek bugün yarında..şu kaşıntı bir bitse hemen..çalışamaz oldum yaa..bi krem ismi hemen geçiren arkadaşlar yokm uuu

bende hamılelığımın 8 ayında tatıldeyken denızden sanırım mantar olmuştu.doktor travazol vermıştı 1 hafatada ıyıleştım ama hassas konu hamılelık 1 ay önce doktorun verdığı 1 ay sonra yasaklanıyor o yüzden yınede dıkkatlı ol derım.

canım peki travazol krem kaşıntıyı sürdüün zmn geçirdimi hemen yoksa 1 hafta sürdün dayanp öylemi geçti

canım peki travazol krem kaşıntıyı sürdüün zmn geçirdimi hemen yoksa 1 hafta sürdün dayanp öylemi geçti

ben de sana söyleyeyim doktor hamileyken de verdi.Donaxly bana çok iyi geliyor daha 2.akşamda mantar belirtisi geçiyor.Toplam 6 kez kullanıyorsun.

cnım bu vajinal tablet değil mi ? Ben bir kre fitil kullandım diye kullanmaktan çekiniyorum.Krem olarak birşey vemrişmiydi dooktorun ?

bende dün itibariyle mantar oldum(bu gebeliğimde ne güzel olmadım derken şom ağzımı açtım yine.. hafif yapışkan, sarı bir akıntı da var.Dr um trovagen verdi.ÇOk zorda kalırsan Gyno-trovagen fitil at dedi.Ama dayanmaya çalışıyorum..

cnm bn gyno-travogen fitil kullandım dün gece..sabah kalktım deli gibi bir kaşıntı krizi atlattım,ölüyorum sandım.Ama kremini denemedim,kaşıntına iyi geldimi canım ben de kullanıyım ?

Ben ilaç değil ama pansuman için birşey önerebilirim. Tüp Bebek ve aşılamalarda oluyordum. Allahım varmı böyle ızdırap ya. Rahatlamak için sirkeyi sulandırıp pamukla pansuman yapıyordum. Ve içtiğiniz su miktarını artırın.
Allah yardımcın olsun tatlım.

Selam kızlar,
Dün öğle sularında trovagen i kullandım, geçti mi tabi ki hayır..Eve gittim, deli gibi kaşınmaya devam.Bende sulu -sirkeli pamuk yaptım, biraz orda tuttum, kaşıntı sakinleşdi.Bugün biraz daha iyi gibi ama tam geçmiş değil.Bence bu tamamıyla içten gelen bişi, kremler, pansumanlar geçici çözüm gibi geliyor bana..Fitiller ve hapların biraz daha etkili olduğunu düşünüyorum ki şu an onlar da yasak malesef...

valla acı yanma batma ve kaşıntı vardı delı gıbı acıyo kaşınıyodu ama 1 hafta kadar kullanmadan düzenlı şekılde geçmıyo bana doktor denız de etken ama hamılelerde sık karşılaşıyoruz demıştı .soğuk yada ılık duş ıle 2 kez elını sürmeden hafıf tazzıklı su ıle rahatlarsın yoksa dahada yayılır sakın kaşıma !enfeksıyonu yayarsın bıde asla hava almayan ıç çamaşırı kullanma !!!!!bıde sen sakın yapma yan etkısı olur korkarım !kötü akıl vermek ıstemem. ben o dönem aynı senın gıbı derımı yırtacak kadar aşırı acı bı kaşınma hıssı yanma batma vardı. yazlıktaydım ve yazlıktan yaşı haylı büyük hanımlar bana ""küvete ılık su koymamı ve 2 bardak kaynamış suya adaçayı atıp küvet suyuna eklememı söledıler yaptım çokda mucıze şekılde kestı anında !ama geçenlerde bır yazıda adaçayını hamılelere önermedıklerını okumuştum...

canım o kaşıntı sanırım ilaçtan kaynaklanıyor mantardan ziyade... bütün mantar fitillerinde yazıyo o kaşıntı yapabiliir uyarısı...o yüzden başka bi mantar ilacıyla kaşıntıyı geçirmen biraz zor olabilir, çünkü kaşıntı sebebi mantar değil de ilaç gibi duruyo...bu durumda ilacı bıraktıktan bi kaç gün sonra geçmesi gerekir aslında...

Kızlar tekrar merhaba,

Pazartesi başlayan can sıkıcı kaşıntıya salı günü de dayanıp,salı akşamı gyno-travogen fitil aldıktan söylediğim gibi dün sabah deli bir kaşıntı krizi atlattım sabahtan.Sonrasında kuru tuttum.Kaşıntı geçti.Dün akşam ve bu sabahta mycospor krem kullandım.Bir sıkıntım yok gibi,şişlik falanda inmiş.Sanırım fitil iyi geldi bayağı..Herkese yardımları için çook teşekkürler.İnşallah bir daha tekrarlamaz,tetikteyim heran

doktor bana her banyodan sonra o bölgeyi ve koltuk altlarını fön makinasıyla kurut dedi.ben de de 2 gündür hafif kızarıklık ve kaşıntı vardı dünden beri travazol sürüyorum baya iyi geldi..zor anacım zor..

kızlarr şmdi doktorum gyno-lomexin vermişti en son 1 tablet kullandım 3 gün önce..içinde geçmezse 2. tabletide kullanın diyor.Benimki geçti ama nolur nolmaz diye kullansam olur mu acaba ? Sağlam olsun istiyorum çünkü tatile gidicem bi kaç gün sonraa ???????????nolur yardımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…