Hamilelikte vajinada kaşıntı! Nolur acil yardım gerekli!!

Canesten diye bir ilac var. birebir mntara hemen etki gösteriyo ve hamilelikdede kullanilabiliyor :)

kızlar mantarı tamamen geçen var mı?Benim hafifledi ancak yine içte hafif kaşıntı var...
dr um trovagen verdi, onu sürüyorum daha da azdırıyor, dayanamayıp yıkıyorum.Sirkeli suyula yıkayınca rahatlıyorum.Travogen i kullanamıyorum

Canım benim tam 1 bçuk hafta önce başlamıştı.İlk bşta mycospor krem kullandım,etki etmedi.Sonra Gyno-Travogen fitil kullandım 1 adet.Tam geçirmedi yine,gçen cumartesi doktora gittim.Gyno-lomexin diye bir fitil verdi,içinden 2 tane çıkıyor,3 gün ara ile koyuyorsun.Yanında da ek olarak travazol krem sürdüm sabah akşam,kuru tuttum.Gyno lomexin fitil geçirdi bence..Allahıma şükür 3 gündür hiçbirşeyim kalmadı ne akıntım ne kaşıntım ne yanma..Hala tetikteyim tabii korkuyorum.Travazol krem sabah akşa msürmeye devam ediyorum. Ben neredeyse 7 aylık hamile olduğum için fitil sorun olmadı tabii ama sen yeni hamilesin sanırım.Özellikle fitili doktora sormadan kullanma derim..İnşallah geçer seninki de en kısa sürede..İnsanı hayattan soğutuyo ya öyle bir meretki..

evet yeni hamile sayılırım canım.dr um çok çok zorda kalırsan gyno-trovagen fitil koy dedi.ama dayanılmayacak dereceyi atlattım, hatta şu an geçti gibi.umarım tekrarı olmaz.3ayı atlatalım hayırlısıyla da!
birşeye dikkat ettim.ben normalde her regliden 4-5 gün önce hafif mantar olurdum ve regli olunca geçerdi.dr a sormuştum, östrojenden demişti.dikkat ettim.gecen hft eğer hamile olmasaydım benim regli günümdü, yine hormonlar tavan yaptı sanırım. 1 hft sonra da geçti.bir daha olmam inş.kimisi 9 ay boyunca çekiyormuş.Allah korusun.hayattan bezdiriyor tabi ki de.ne yapacağını şaşırıyorsun ..

Cnm Travazolu günde kaç kere sürüodnuz ? Sabah akşammı 3 kere falan mı ?

canım geçgördüm mesajın. Travazolu günde iki defa kullanıyordum gece yatarken ve sabah kalkınca. sürerken dikkat etmek lazım nemli olmıyacak. o bögeyi yıkayıp kurulayıp sonra sürüceksin. birde bu kremi kullanırken ve sonrasında günlük ped kullanmayın kullanıcaksanızda üstüne pamuklu şeyler koyun. giydiğiniz çamaşırlarda pamuklu olsun. Bana doktorun dedikleri bunlardı ve kısa sürede iyileşti. Yanlız bir kaç gün, günlük ped kullanırsam yeniden hafiif kaşıntım oluyor malesef...

Kizlar selam bende sanirim mantar olmusum kasintimi acil bi sekilde cozen krem zdrave yani macir kremi mavi ama iyilestirmiyo krem sadece kasintiyi aliyor bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…