- Konu Sahibi Hypnose_22
Canesten diye bir ilac var. birebir mntara hemen etki gösteriyo ve hamilelikdede kullanilabiliyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar mantarı tamamen geçen var mı?Benim hafifledi ancak yine içte hafif kaşıntı var...
dr um trovagen verdi, onu sürüyorum daha da azdırıyor, dayanamayıp yıkıyorum.Sirkeli suyula yıkayınca rahatlıyorum.Travogen i kullanamıyorum
Canım benim tam 1 bçuk hafta önce başlamıştı.İlk bşta mycospor krem kullandım,etki etmedi.Sonra Gyno-Travogen fitil kullandım 1 adet.Tam geçirmedi yine,gçen cumartesi doktora gittim.Gyno-lomexin diye bir fitil verdi,içinden 2 tane çıkıyor,3 gün ara ile koyuyorsun.Yanında da ek olarak travazol krem sürdüm sabah akşam,kuru tuttum.Gyno lomexin fitil geçirdi bence..Allahıma şükür 3 gündür hiçbirşeyim kalmadı ne akıntım ne kaşıntım ne yanma..Hala tetikteyim tabii korkuyorum.Travazol krem sabah akşa msürmeye devam ediyorum. Ben neredeyse 7 aylık hamile olduğum için fitil sorun olmadı tabii ama sen yeni hamilesin sanırım.Özellikle fitili doktora sormadan kullanma derim..İnşallah geçer seninki de en kısa sürede..İnsanı hayattan soğutuyo ya öyle bir meretki..
Cnm Travazolu günde kaç kere sürüodnuz ? Sabah akşammı 3 kere falan mı ?