• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Vajina ağrısı ( vajina kemiklerinde)

Ben bi ara yürüyemiyordum ağrıdan ama serviks kısalması yaşamadım onu bilemiyorum. Benim dediğim ağrı pelvis kemiklerinin kendini doğuma hazırlaması ile ilgili olabilen bir ağrı
benim de çok ağrıyor yürütmüyor nerdeyse 2 gündür 37. haftama girdim yine yürümeye hareket etmeye çalısıyorum başka yapmam gereken bisey var mı sizce :((

benim de çok ağrıyor yürütmüyor nerdeyse 2 gündür 37. haftama girdim yine yürümeye hareket etmeye çalısıyorum başka yapmam gereken bisey var mı sizce :KK43:(
Magnezyum almak dışında maalesef yok bi de hafif egzersizler pilates topu vs, ama iyi haber vereyim doğurunca geçiyor 😁🥰

Aminn bekleyen herkese insaAllah agrimda uzaninca bile gecmiyo surekli bi agri oluyo sag yatinca degilde sola donunce şiddetleniyo degisik bi agri sol ayagima basarkende siddetleniyo
Merhaba araştırırken vajina ağrısıyla ilgili bu yazınızı okudum şimdi. Üzerinden de bayağı geçmiş sağlıkla büyütün bebeğinizi ❤️
Bende de aynı durum var şu an ve bu benim ikinci gebeliğim ilkinde bu kadar ağrımıyordu ya da hatırlayamıyorum ama bu gebeliğimde çok ağrım var. Aynı dediğiniz gibi sol bacağımla yere basarak kalkınca ağrıyor, yatakta dönerken ağrıyor. Doktor kontrollerinde sorduğumda sorun yok diyor magnezyum da kullanıyorum. Sizin zamanla geçti mi? Yoksa doğum sonrası mı geçti?

Back