- 20 Şubat 2022
- 4.590
- 2.827
- Konu Sahibi candanileri59
Merhabalar , benim persembe gunu uyandigimda vajina da bacakla birlesen kısımda kemiklerimde agrilar vardi, bu arada gebeligin başından beri vajinama ara ara agri girerdi ama bu hic gecmeyen bi ağrı yürürken hareket ederken dahada siddetleniyor. Doktoruma yazdim enfeksiyon olabilir gel dedi, gittigimde serviks uzunlugu 18mm düşmüş . Doktorum hemen yatış verdi ilac tedavisi yaptilar serumlar falan 20 dakikada bi hap veriyolardi sancı kesiciymis . O gece sabaha kadar uyumadim korkudan tüp bebek ve 14 sene sonra oldu cok korktum henuz cok minik 26 haftaligiz . Ertesi gun doktorum muayneye geldiginde serviks uzunlugu 37mm geri çıkmıştı cok sukur ( bu arada sabaha kadar nst bagladilar sancım hic yoktu) doktorum fitil verdi endol ismi onu kullaniyorum. bu arada vajinal agrim hala devam ediyor o hic gecmedi.. acikcasi o agri basindan beri oldugundan beni cok tedirgin etmiyor demek ki hamileligim boyle gecicek diye dusunuyorum hep, kemiklerdeki agri kesildi.
Başına böyle bişey gelen varmı? Erken dogumdan cok korkuyorum biraz daha zaman gecseydi rahatlicakdim.
Başına böyle bişey gelen varmı? Erken dogumdan cok korkuyorum biraz daha zaman gecseydi rahatlicakdim.