• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte uçak yolculuğu ?

mlzdmr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2023
188
64
18
27
Merhaba hanımlar ☺️ Şuan 9 haftalık hamileyim, 11+3 te 2 saatlik bir uçak yolculuğum var, uçaktan inince de 1 buçuk saat kadar bir araba yolculuğu yapacağız ama araba bizim rahat bir şekilde gidebilirim yani. 2 doktora sordum ikisi de sorun olmaz binebilirsin, hamileliğinde herhangi bir risk yok, böyle bir konuda kendini kısıtlamana da gerek yok, böyle şeyleri sorun etme kafana takma dedi. Ama yine de küçük de olsa içimde bir tereddüt var. Siz bu haftalarda uçak yolculuğu yaptınız mı ? Nasıl geçti bir sorun oldu mu, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ☺️

Merhaba hanımlar ☺️ Şuan 9 haftalık hamileyim, 11+3 te 2 saatlik bir uçak yolculuğum var, uçaktan inince de 1 buçuk saat kadar bir araba yolculuğu yapacağız ama araba bizim rahat bir şekilde gidebilirim yani. 2 doktora sordum ikisi de sorun olmaz binebilirsin, hamileliğinde herhangi bir risk yok, böyle bir konuda kendini kısıtlamana da gerek yok, böyle şeyleri sorun etme kafana takma dedi. Ama yine de küçük de olsa içimde bir tereddüt var. Siz bu haftalarda uçak yolculuğu yaptınız mı ? Nasıl geçti bir sorun oldu mu, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ☺️
5. Haftada 10 saatlik yurtdışı uçuşu yaptım 😂😂 ağrim oldu doktor yorulmuşsun dedi. Doktorumdan izin alarak 8. Haftada bi 10 saatlik ve 2 saatlik olmak üzere ayrı ayrı günlerde uçuşlarım var mecburi…. Hayırlısı🧿🧿

5. Haftada 10 saatlik yurtdışı uçuşu yaptım 😂😂 ağrim oldu doktor yorulmuşsun dedi. Doktorumdan izin alarak 8. Haftada bi 10 saatlik ve 2 saatlik olmak üzere ayrı ayrı günlerde uçuşlarım var mecburi…. Hayırlısı🧿🧿
Ayy hadi iyi içim rahatladı benimki 2 saat sizinkinin yanında hiçbirsey 😄

Doktorunuzdan mutlaka izin alın. Çünkü gebeliğiniz çok yeni, genelde 15.haftadan sonra seyahatlere gönül rahatlığıyla izin veriliyor.
Bayramda benimde bi yolum olacak doktor uçağı çok önermiyorum ne olacağı belli değil doğumunu tetikleyebilir dedi. Şahsi araç ile 2 saatte bir 15 dakika yürüyüş ile gitmende sorun yok dedi. 12 saatlik yolum var ne yazık ki

ben uçaktan korktuğum için önermedi doktorum. ama korkunuz yoksa bi engeli yok son aylara kadar.

ben arabayla 10 saatlik araba yolculuğu yapmistim uçaktan korktuğum için. halbuki uçakla 1.5 saatlik yoldu 😂

Canim bana bugun dr 12 haftadan once ve 30 haftadan sonra ucus yapmamamizi onerdi. Ama senin doktorun degerlerini herseyini daha iyi bilir bunyenin ne oldugunu herkesinki farkli sonucta

Canim bana bugun dr 12 haftadan once ve 30 haftadan sonra ucus yapmamamizi onerdi. Ama senin doktorun degerlerini herseyini daha iyi bilir bunyenin ne oldugunu herkesinki farkli sonucta
Bu sanırım gebeligin risk durumuna göre ben de doktoruma sordum izin aldim bir sorun yok dedi 5 ve 8. Haftalarda uçabilirsin araba yolculuğu çok yapma dedi

Back
X