Hamilelikte tükürük artışı sorunu

Pera_1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
108
43
98
Öncelikle merhabalar, 13 haftalık gebeyim ve 6. Haftamdan bu yana tükürük artışı oldu. Günlük yaşamı etkileyecek düzeyde hem de. Doktor bulantı hapı yazdı, ondan dolayı olabileceğini söyledi ama maalesef o da fayda etmedi. Bu durumu yaşayıp çözüm bulabilen ya da ne zamana kadar sürdüğünü bilen varsa lütfen paylaşsın.. 🙏

Bi kuzenim tüm hamileliklerinde aynı problemi yaşadı sizin dediğiniz gibi günlük hayatını etkileyecek şekilde. Hatta elinde bardakla geziyodu fazla tükürüğünü tükürmek için. En son gebeliğinde bi doktoru ona bu sorunu için bi ilaç yazdı ve sorunu geçti ama yurt dışında yaşıyoruz. Bulantı için olan ilacın yan etkisi olduğunu sanmıyorum. Farklı bir doktorla görüşün isterseniz. Kuzenim ilaç kullanmadığı 3 hamileliğinde de hamileliğinin sonuna kadar bu sorunu yaşadı ama son gebeliğinde ilaç kullandığında hemen düzeldi.

Bi kuzenim tüm hamileliklerinde aynı problemi yaşadı sizin dediğiniz gibi günlük hayatını etkileyecek şekilde. Hatta elinde bardakla geziyodu fazla tükürüğünü tükürmek için. En son gebeliğinde bi doktoru ona bu sorunu için bi ilaç yazdı ve sorunu geçti ama yurt dışında yaşıyoruz. Bulantı için olan ilacın yan etkisi olduğunu sanmıyorum. Farklı bir doktorla görüşün isterseniz. Kuzenim ilaç kullanmadığı 3 hamileliğinde de hamileliğinin sonuna kadar bu sorunu yaşadı ama son gebeliğinde ilaç kullandığında hemen düzeldi.
Merhaba hangi ilacı kullandığını sorabilir misiniz ? En azından doktoruma danışıp öyle kullanabilirm belki. ben de ingiltere de yaşıyorum. Halen devam ediyor sorunum.

Merhaba Pera nasılsın tükürük sorunun geçti mi bende 13 haftalık hamileyim aynı sorun bende de var tavsiye edebileceğin bir şey var mı 😞

merhaba hangi ilaç acaba öğrenmeniz mümkün mü:(

Merhaba Pera nasılsın tükürük sorunun geçti mi bende 13 haftalık hamileyim aynı sorun bende de var tavsiye edebileceğin bir şey var mı 😞
be 29 haftalik gebeyim 7 aydan beri tükürük sorunuyla uğraşıyorum ne yaptıysam gecmiyo sosyal hayat bitti evden dışarı çıkamıyorum bebeğimin kıyafetlerini bile netten aliyorum mide bulantısı kusma yanmasi okadar zor bir hamilelik geciriyorumki oğlumda hiç böyle sorunlar yaşamadım üstüne hiç bir vitamini kullanamıyorum çünkü midem hiç almıyor hemen çıkarıyorum kan değerlerim cok düştü aşırı halsizlik yaşıyorum ağzımdaki acı tad 7 aydN beri geçmedi ve berbat bir tad artikgun sayıyorum şu 2 ayida hayırlısıyla atlatayım diye psikolojim yerlerde artık inşallah kolay dogum yaparız bu kadar sikinin üstüne sonu selamet olur...

Ay ne ilacı adını verseniz çok kötü durumdayom psikolojim çok kötü

Back