hamilelikte tsh yüksekliği ( lütfen içimi rahatlatacak bir şeyler söylesin biri:(( )

Hic zaman kaybetme cnm.sana sa muhakkak Euthyrox ilacini verir doktor.
2-3 haftaya kalmaz duser.
Bn prof bir doktora gittim, hocam cok korktum bebege bsy olcak diye dedim valla kadin cok rahatti.hiiic bsy olmaz dedi
Ben 6 haftalikken basladim sen de hemen basla

Hic zaman kaybetme cnm.sana sa muhakkak Euthyrox ilacini verir doktor.
2-3 haftaya kalmaz duser.
Bn prof bir doktora gittim, hocam cok korktum bebege bsy olcak diye dedim valla kadin cok rahatti.hiiic bsy olmaz dedi
Ben 6 haftalikken basladim sen de hemen basla
merhaba ben 16 haftalık hamileyim ve tsh şaşırmış durumda 51.530 iki aydır ilacımı düzgün kullanmadım çapada troitlerim3 yıl önce alınmıştı çok korkuyorum dün doktorum epey fırçaldı nasıl kullanmazsın diye bebeğin düşebilir doğumda sen sorun yaşayabilirsin acil yazısıyla endokrine yönlendirdiler 150mg dozu 200 e çıkardı 15 gün sonra tahlil istedi ama ben bende değilim

merhaba ben 16 haftalık hamileyim ve tsh şaşırmış durumda 51.530 iki aydır ilacımı düzgün kullanmadım çapada troitlerim3 yıl önce alınmıştı çok korkuyorum dün doktorum epey fırçaldı nasıl kullanmazsın diye bebeğin düşebilir doğumda sen sorun yaşayabilirsin acil yazısıyla endokrine yönlendirdiler 150mg dozu 200 e çıkardı 15 gün sonra tahlil istedi ama ben bende değilim

sakin ol canım öncelikle gecmiş olsun ilacını mutlaka düzenli kullanmalısın bu çok önemli benmde hamileliğimde çıktı tiroid hastasi oldugum hashimoto imiş ilaclarımı düzenli kullanıyorum ac karnına ve sorun olmadı düşürdü doktor çok sükür seninde 2 hafta sonra düşer hiç korkma daha çok yüzlere yükselen arkadaşları görünce sasırmıştm bende olabilior hamilelikte şaşırıyor hormonlar

cnm nedne ihmal ediyorsun bebeğini düşün , Allah korusun kalıcı hasara neden olabılıyor

şu an senin tiroıd hormonuna ihtiyacı var bebeğin

lütfen dikkatli ol , bak canını skmak istemem zeka geriliği,boy kısalıgı gibi şeyler yapabiliyor ki senin degerin baya yuksek.

15 gün düzgün kullan düşer o deger emin ol ama lütfen dikkatli kullan

cnm nedne ihmal ediyorsun bebeğini düşün , Allah korusun kalıcı hasara neden olabılıyor

şu an senin tiroıd hormonuna ihtiyacı var bebeğin

lütfen dikkatli ol , bak canını skmak istemem zeka geriliği,boy kısalıgı gibi şeyler yapabiliyor ki senin degerin baya yuksek.

15 gün düzgün kullan düşer o deger emin ol ama lütfen dikkatli kullan
benim ilk gebeliğim 2010 yılındaydı o zaman çıktı bu guatr durumu ama sorun yok gibiydi ilaç vermişlerdi kullanıyodum sonra 5,5 aylık hamileyken kalp sıkışmaları başladı ve sonrasında tansiyon yükselmesiyle çapaya gittik gebelik zehirlenmesi diyerek bebeğimi aldılar ama anormal şişmiştim ben annenin hayati tehlikesi var kesin alınmalı demişler eşime sonra yine hamile kaldım 4 yaşında oğlum var hamdolsun sorunsuz doğdu ilacımı düzgün kullandım tabi,sonrasında troitlerim alındı onun etkisi varmı bilmem ama ilk iki gebeliğimde hiç midem bulanmamıştı zor bi gebelik geçiriyorum şimdi midem çok bulanıyo o minnacık hap bile göğsümde kalıyo gibi geliyodu bana o yüzden aksattım biraz ikili test yaptırmadım ama bebeğim gayet iyiymiş nisa hast muhabbet hn gidiyorum ama yinede çok korkuyorum erken doğum olurmu yine zehirlenme yaşarmıyım kafam allak bullak bu kadar etkiliceni bilsem zehir olsa yutardım ben onu :((((((

tamam panik yapma şu 2 hafta ilaçlarını düzgün kullan yeter canım inşallah düşecektir

benim ilk gebeliğim 2010 yılındaydı o zaman çıktı bu guatr durumu ama sorun yok gibiydi ilaç vermişlerdi kullanıyodum sonra 5,5 aylık hamileyken kalp sıkışmaları başladı ve sonrasında tansiyon yükselmesiyle çapaya gittik gebelik zehirlenmesi diyerek bebeğimi aldılar ama anormal şişmiştim ben annenin hayati tehlikesi var kesin alınmalı demişler eşime sonra yine hamile kaldım 4 yaşında oğlum var hamdolsun sorunsuz doğdu ilacımı düzgün kullandım tabi,sonrasında troitlerim alındı onun etkisi varmı bilmem ama ilk iki gebeliğimde hiç midem bulanmamıştı zor bi gebelik geçiriyorum şimdi midem çok bulanıyo o minnacık hap bile göğsümde kalıyo gibi geliyodu bana o yüzden aksattım biraz ikili test yaptırmadım ama bebeğim gayet iyiymiş nisa hast muhabbet hn gidiyorum ama yinede çok korkuyorum erken doğum olurmu yine zehirlenme yaşarmıyım kafam allak bullak bu kadar etkiliceni bilsem zehir olsa yutardım ben onu :KK43:(((((

canımm bende mürvet hnm a gidiorum memnunun çok bende 2014 eylülde bi düşük yaşadım mürvet hn kürtajıma girdi ve ozaman tsh çıkmamıştı simdi tekrar hamileym ve 9 haftalık tsh im 13 çıkınca panikledim hemen doktora koştum çünkü risk oluşturuo bebek üzerinde ilacla 2 haftada düştü simdi hala kullanıroum düzenli ilacımı senn mideni kötü yapıorsa aksam yatarken al ilacını etki etmesin cnm

cnm ilaç sabah aç karnına değil mi akşam olur mu ki

bana aksam yemeğinden sonra bişey yemessen aradan 2-3 saat geçince aç karnına alırsan da olur dedi doktor ama sabah alaıyorum mide bulantım yok çok sükür
banada dün öyle söyledi sabah aç karnına ve en az yarım saat bişey yeme başka ilacın varsada 4 saat geçince al dedi bakalım dünden beri başladı rabbim inşallah yardımcımız olsun sağlıkla doğuralım yavrularımız lütfenn dualarınızı istiyorum ilk alınan bebeğim kızdı çok istiyordum tekrar bi kızım olmasını buda kızmış ayrı bi sevinç ve hüzün içersindeyim

banada dün öyle söyledi sabah aç karnına ve en az yarım saat bişey yeme başka ilacın varsada 4 saat geçince al dedi bakalım dünden beri başladı rabbim inşallah yardımcımız olsun sağlıkla doğuralım yavrularımız lütfenn dualarınızı istiyorum ilk alınan bebeğim kızdı çok istiyordum tekrar bi kızım olmasını buda kızmış ayrı bi sevinç ve hüzün içersindeyim

Doktorun ne soylüyorsa onu yap cnm İnşaAllah rabbim gönlüne göre verir sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza alırızzz

Sesimi duyan var mi? Tsh herkesin yuksek mi cikiyo? Acaba düşük cikan var mi arkadaşlar bilgisi olan

cnm benmki hipotiroid doktorum hashimato dedi benm yükseldi sanırım senn ki hipertiroid onda düşüo heralde net bilgim yok bilen arkadaşlar yardımcı olur...

Hanımlar tsh hormonum 18.66 cıktı inanılmaz morelim bozuk 8+2 deyim ilaçlarla bu kadar yüksekken ne kadar düşürülebilir.bu kadar yüksegini kimsede görmedim yorumları okudum.çok korkuyorum bebegime bişey olmasından yorumlarınızı rica ederim tecrübelerinize ihtiyacım var

cn telaş etme düşer,90 larda olan var..senin muhtemelen dozun fazla olur.

250 mg a kadar olan var ilaç..

canını sıkma,doktorunla irtibatlı ol.

tup bebek icin basladigimizda 3.89 du hemen euthyrox basladik 25 mcg den birbucuk tablet kullandim.1ay icinde hamile kaldim ve tekrar endokrine gittigimde 2.81 cikti hamilelikte 1-2 arasinda olmasi gerektigini soyluyorlar. hamile kalmadan once cok doktora gittim ama kimse bana bunu soylemedi.:KK61:insallah Allahin izniyle birsey olmaz ama insan korkuyor. ilacimi kullaniyorum.

merhaba kızlar.. az evvel doktorum aradı dün tahlil vermiştim. tsh'ın 4.18 çıkmış ilaca başlamamız gerekiyor dedi. hamile kalmadan önce 3 civarındaydı ve sorun oluşturmuyordu. şimdi 7 haftalık hamileyim ve 1.18 tsh artmış. gebelikte tsh'ın 3'ün altında olması isteniyormuş. çok kötü moralim bozuldu tsh'ın bebek gelişimine, zeka geriliğine neden olduğunu okuyunca.. yorumları okudum da, benden yüksek olanlar var. tsh'ı yüksek olup sağlıklı doğum yapmış birileri var mı aranızda?

var canım endişelenme ben doktoruma sordum hiiççbirşey olmaz dedi....

90 larda olup bildiğin guatr hastaları sağlıklı bebek dunyaya getirdiler var bildiklerim..

benm de 6.2 den 1.1 e düştü

Merhaba kızlar...

Benmde 10+4 günlük hamileyken tsh 3.07 çıktı. Normai aslında ama yinne de biraz yüksek dedi. 3 hfta snra tekrar yaptırdım tahlil orda da tsh 3,87 ıktı. Sanırım beni endokrine yönlendirir gibime geliyor. Çünkü yikselmiş.

Hamilelkten önce hiç baktrmadım ben böyle bir şeye... Offff stres de yapmak istemiyorum ama kafaya taktım yani..

Haftaya sonuçlkarı göstercem bakalım ne dicek doktor...

Merhaba kızlar...

Benmde 10+4 günlük hamileyken tsh 3.07 çıktı. Normai aslında ama yinne de biraz yüksek dedi. 3 hfta snra tekrar yaptırdım tahlil orda da tsh 3,87 ıktı. Sanırım beni endokrine yönlendirir gibime geliyor. Çünkü yikselmiş.

Hamilelkten önce hiç baktrmadım ben böyle bir şeye... Offff stres de yapmak istemiyorum ama kafaya taktım yani..

Haftaya sonuçlkarı göstercem bakalım ne dicek doktor...

takacak bir şey yok endokrine gitcen canım ilacını düzenli alcan pıttt diye düşüyor benim 6'daydı şuan hamileliğimin 6-7.haftasından beri 1 ' de....

stres yapcak hiçbşy yokkk

Back
X