- 12 Aralık 2014
- 636
- 524
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben 16 haftalık hamileyim ve tsh şaşırmış durumda 51.530 iki aydır ilacımı düzgün kullanmadım çapada troitlerim3 yıl önce alınmıştı çok korkuyorum dün doktorum epey fırçaldı nasıl kullanmazsın diye bebeğin düşebilir doğumda sen sorun yaşayabilirsin acil yazısıyla endokrine yönlendirdiler 150mg dozu 200 e çıkardı 15 gün sonra tahlil istedi ama ben bende değilimHic zaman kaybetme cnm.sana sa muhakkak Euthyrox ilacini verir doktor.
2-3 haftaya kalmaz duser.
Bn prof bir doktora gittim, hocam cok korktum bebege bsy olcak diye dedim valla kadin cok rahatti.hiiic bsy olmaz dedi
Ben 6 haftalikken basladim sen de hemen basla
merhaba ben 16 haftalık hamileyim ve tsh şaşırmış durumda 51.530 iki aydır ilacımı düzgün kullanmadım çapada troitlerim3 yıl önce alınmıştı çok korkuyorum dün doktorum epey fırçaldı nasıl kullanmazsın diye bebeğin düşebilir doğumda sen sorun yaşayabilirsin acil yazısıyla endokrine yönlendirdiler 150mg dozu 200 e çıkardı 15 gün sonra tahlil istedi ama ben bende değilim
benim ilk gebeliğim 2010 yılındaydı o zaman çıktı bu guatr durumu ama sorun yok gibiydi ilaç vermişlerdi kullanıyodum sonra 5,5 aylık hamileyken kalp sıkışmaları başladı ve sonrasında tansiyon yükselmesiyle çapaya gittik gebelik zehirlenmesi diyerek bebeğimi aldılar ama anormal şişmiştim ben annenin hayati tehlikesi var kesin alınmalı demişler eşime sonra yine hamile kaldım 4 yaşında oğlum var hamdolsun sorunsuz doğdu ilacımı düzgün kullandım tabi,sonrasında troitlerim alındı onun etkisi varmı bilmem ama ilk iki gebeliğimde hiç midem bulanmamıştı zor bi gebelik geçiriyorum şimdi midem çok bulanıyo o minnacık hap bile göğsümde kalıyo gibi geliyodu bana o yüzden aksattım biraz ikili test yaptırmadım ama bebeğim gayet iyiymiş nisa hast muhabbet hn gidiyorum ama yinede çok korkuyorum erken doğum olurmu yine zehirlenme yaşarmıyım kafam allak bullak bu kadar etkiliceni bilsem zehir olsa yutardım ben onucnm nedne ihmal ediyorsun bebeğini düşün , Allah korusun kalıcı hasara neden olabılıyor
şu an senin tiroıd hormonuna ihtiyacı var bebeğin
lütfen dikkatli ol , bak canını skmak istemem zeka geriliği,boy kısalıgı gibi şeyler yapabiliyor ki senin degerin baya yuksek.
15 gün düzgün kullan düşer o deger emin ol ama lütfen dikkatli kullan
benim ilk gebeliğim 2010 yılındaydı o zaman çıktı bu guatr durumu ama sorun yok gibiydi ilaç vermişlerdi kullanıyodum sonra 5,5 aylık hamileyken kalp sıkışmaları başladı ve sonrasında tansiyon yükselmesiyle çapaya gittik gebelik zehirlenmesi diyerek bebeğimi aldılar ama anormal şişmiştim ben annenin hayati tehlikesi var kesin alınmalı demişler eşime sonra yine hamile kaldım 4 yaşında oğlum var hamdolsun sorunsuz doğdu ilacımı düzgün kullandım tabi,sonrasında troitlerim alındı onun etkisi varmı bilmem ama ilk iki gebeliğimde hiç midem bulanmamıştı zor bi gebelik geçiriyorum şimdi midem çok bulanıyo o minnacık hap bile göğsümde kalıyo gibi geliyodu bana o yüzden aksattım biraz ikili test yaptırmadım ama bebeğim gayet iyiymiş nisa hast muhabbet hn gidiyorum ama yinede çok korkuyorum erken doğum olurmu yine zehirlenme yaşarmıyım kafam allak bullak bu kadar etkiliceni bilsem zehir olsa yutardım ben onu(((((
cnm ilaç sabah aç karnına değil mi akşam olur mu ki
banada dün öyle söyledi sabah aç karnına ve en az yarım saat bişey yeme başka ilacın varsada 4 saat geçince al dedi bakalım dünden beri başladı rabbim inşallah yardımcımız olsun sağlıkla doğuralım yavrularımız lütfenn dualarınızı istiyorum ilk alınan bebeğim kızdı çok istiyordum tekrar bi kızım olmasını buda kızmış ayrı bi sevinç ve hüzün içersindeyimbana aksam yemeğinden sonra bişey yemessen aradan 2-3 saat geçince aç karnına alırsan da olur dedi doktor ama sabah alaıyorum mide bulantım yok çok sükür
banada dün öyle söyledi sabah aç karnına ve en az yarım saat bişey yeme başka ilacın varsada 4 saat geçince al dedi bakalım dünden beri başladı rabbim inşallah yardımcımız olsun sağlıkla doğuralım yavrularımız lütfenn dualarınızı istiyorum ilk alınan bebeğim kızdı çok istiyordum tekrar bi kızım olmasını buda kızmış ayrı bi sevinç ve hüzün içersindeyim
Sesimi duyan var mi? Tsh herkesin yuksek mi cikiyo? Acaba düşük cikan var mi arkadaşlar bilgisi olan
Merhaba kızlar...
Benmde 10+4 günlük hamileyken tsh 3.07 çıktı. Normai aslında ama yinne de biraz yüksek dedi. 3 hfta snra tekrar yaptırdım tahlil orda da tsh 3,87 ıktı. Sanırım beni endokrine yönlendirir gibime geliyor. Çünkü yikselmiş.
Hamilelkten önce hiç baktrmadım ben böyle bir şeye... Offff stres de yapmak istemiyorum ama kafaya taktım yani..
Haftaya sonuçlkarı göstercem bakalım ne dicek doktor...