Hamilelikte.Troid. Ve guatr

123aaa123

..
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
1.052
1.102
83
Bugün doktora gittim sonuclar icin bana sende guatr var dedi troid yuksek cikti fln dedi dahilyeye yönlendirdi.gittim düşük yapabilirsin dedi 😔😔. Cok koruyorum. Ya .
böyle olupta saglikli.hamilelik geçiren varmı😔 daha gitmiycm doktora fln ya hersey çıkartıyorlar.Rabbim sen yavrumu bana bagisla😢

Bugün doktora gittim sonuclar icin bana sende guatr var dedi troid yuksek cikti fln dedi dahilyeye yönlendirdi.gittim düşük yapabilirsin dedi 😔😔. Cok koruyorum. Ya .
böyle olupta saglikli.hamilelik geçiren varmı😔 daha gitmiycm doktora fln ya hersey çıkartıyorlar.Rabbim sen yavrumu bana bagisla😢

Sen düşük yapabilirsin ne demek ya o nasıl doktor başka bir doktora git tahlil sonuçlarınla canım ilaçla düşürüyorlar tsh ı kalbini ferah tut. Tiroid özellikle gebelikte ihmale gelmez 2.5 ve altı olmalı

Benimde troidim var az çalışıyor ve hamileyim İlaçla kontrol altında tutuyorum sen bence bi endokrin bölümüne git ve kontrollü bir şekilde. İlaç kullanımına başla Hiç bir sıııntı olmaz allahın izniyle

Sen düşük yapabilirsin ne demek ya o nasıl doktor başka bir doktora git tahlil sonuçlarınla canım ilaçla düşürüyorlar tsh ı kalbini ferah tut. Tiroid özellikle gebelikte ihmale gelmez 2.5 ve altı olmalı
Bende anlamadim ya pat diye deyince kötü oldum insAllah sorun olmaz ya

Benimde troidim var az çalışıyor ve hamileyim İlaçla kontrol altında tutuyorum sen bence bi endokrin bölümüne git ve kontrollü bir şekilde. İlaç kullanımına başla Hiç bir sıııntı olmaz allahın izniyle
Zatn o bölüme git dedi cnm ilac verirler dedi büyük tehlikemi bilmiyorum ki cnm kac aylik hamilesin ilaclar iyi geldimi

Daha yeni hamileyim 7 . Hafta ama yıllardır kullanırım ilacımı ama düzenli kullanımda 1 haftada değer normale dönüyor senin değerin kaçtı

İhmal etme Ama hemen gitmen gerekiyor bir an önce. İlaç başlamalısın bebeğin için

2269867

Degeri bilmiyorum ki gidecem insAllah versin de kullanayim cok buyuk sorun degil demi ya resim atayim bi bakin degre ben anlamadım
Olur anladığımız kadarıyla bakarız ama öle hemen düşürmez bebeğini tabi eksik hormon olduğu için zarar verir zaman içinde

Benim Az çalışıyor seninki sanırım fazla çalışıyor sorunumuz aynı değil bir an önce doktor görsün ki geç kalınmış olmasın

Gene anlamadim baktim.ama resim attim buraya arkadas yüksek dedi ama

En doğrusu doktora görünmek vakit kaybetmeden git sen en iyisi canım. Eğer gebelikten önce böyle bir sorunun yoksa gebelikle alakalıdır ve çoğunlukta 18. Haftaya kadar bu sorun ortadan kalkar ama yok eğer bu sorun sende hep varsa düşük dozlarda ilaçlarla tedavi edilir.

Son düzenleme:
En doğrusu doktora görünmek vakit kaybetmeden git sen en iyisi canım. Eğer gebelikten önce böyle bir sorunun yoksa gebelikle alakalıdır ve çoğunlukta 18. Haftaya kadar bu sorun ortadan kalkar ama yok eğer bu sorun sende hep varsa düşük dozlarda ilaçlarla tedavi edilir.
Yok ya ben bu zamana kadar cok kan verdim ama hiç bi doktor demedi böyle bisi ilk defa basima geliyor

Yok ya ben bu zamana kadar cok kan verdim ama hiç bi doktor demedi böyle bisi ilk defa basima geliyor
Seninki fazla çalışıyor yani hipertiroidi .Dahiliye ye git cnm beklemeden kontrol altına alınır ihmal etme.Tiroid birçok şeyi etkiliyor çünkü.Ben hamile değilim ama bnde hipertiroidi tedavisi gördüm .
İlacını içtin mi kontrol altına alınır.

Back
X