1 123aaa123 .. Kayıtlı Üye 12 Nisan 2019 1.052 1.102 83 17 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi 123aaa123 #21 kukrim27 .!.: Seninki fazla çalışıyor yani hipertiroidi .Dahiliye ye git cnm beklemeden kontrol altına alınır ihmal etme.Tiroid birçok şeyi etkiliyor çünkü.Ben hamile değilim ama bnde hipertiroidi tedavisi gördüm . İlacını içtin mi kontrol altına alınır. Genişletmek için tıkla... Hm anladım cnm sagolasin dahiliye endokrine yonlendirdi ondan once baska bi doktor gidcm insAllah çocuğa zarari olmaz
kukrim27 .!.: Seninki fazla çalışıyor yani hipertiroidi .Dahiliye ye git cnm beklemeden kontrol altına alınır ihmal etme.Tiroid birçok şeyi etkiliyor çünkü.Ben hamile değilim ama bnde hipertiroidi tedavisi gördüm . İlacını içtin mi kontrol altına alınır. Genişletmek için tıkla... Hm anladım cnm sagolasin dahiliye endokrine yonlendirdi ondan once baska bi doktor gidcm insAllah çocuğa zarari olmaz
1 123aaa123 .. Kayıtlı Üye 12 Nisan 2019 1.052 1.102 83 17 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi 123aaa123 #22 Sfkcpkr .!.: Stres yapma dahiliyeye git canım Genişletmek için tıkla... Gittim simdi baska doktra gidcm
Sfkcpkr .!.: Stres yapma dahiliyeye git canım Genişletmek için tıkla... Gittim simdi baska doktra gidcm
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.149 155.263 598 17 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi 123aaa123 #23 Canyar06 .!.: Hm anladım cnm sagolasin dahiliye endokrine yonlendirdi ondan once baska bi doktor gidcm insAllah çocuğa zarari olmaz Genişletmek için tıkla... Olmaz canım tedavisi var benim arkadasin az çalışırken hamile kaldı sağlıkla aldı kucağına drlar riskleri söyleyecek mecbur İçini ferah tut Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
Canyar06 .!.: Hm anladım cnm sagolasin dahiliye endokrine yonlendirdi ondan once baska bi doktor gidcm insAllah çocuğa zarari olmaz Genişletmek için tıkla... Olmaz canım tedavisi var benim arkadasin az çalışırken hamile kaldı sağlıkla aldı kucağına drlar riskleri söyleyecek mecbur İçini ferah tut Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
1 123aaa123 .. Kayıtlı Üye 12 Nisan 2019 1.052 1.102 83 17 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi 123aaa123 #24 kukrim27 .!.: Olmaz canım tedavisi var benim arkadasin az çalışırken hamile kaldı sağlıkla aldı kucağına drlar riskleri söyleyecek mecbur İçini ferah tut Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin insAllah cnm ya Rabbim cumlemize nasip etsin icinde de bizlere rahatladim azda olsa burada yazilanlar icimi ferahlatti
kukrim27 .!.: Olmaz canım tedavisi var benim arkadasin az çalışırken hamile kaldı sağlıkla aldı kucağına drlar riskleri söyleyecek mecbur İçini ferah tut Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amin insAllah cnm ya Rabbim cumlemize nasip etsin icinde de bizlere rahatladim azda olsa burada yazilanlar icimi ferahlatti