- 16 Haziran 2020
- 27
- 9
- 6
- 35
- Konu Sahibi deryacakir0709
Bana da spiramisin verdi ama test yaptırmadan hemen başlattı sabah akşam içiyorum tedbiren verdi o ilaç bakterinin plesantayı aşmasını engelliyormuş senin bir avantajın var ben her yerde okudum bebek küçük olunca geçme olasılığı yüzde onlardaymış büyüdükçe bebeğe geçme olasılığı yükseliyormuş ancak bebeğe geçerse küçükken daha çok zarar veriyormuş büyüdükçe daha az zarar veriyormuş ilacı sakın aksatma saatli iç bir de amniyosentezde inşallah sonucun temiz çıkacak görürsün ben çok araştırdım çok küçük haftalarda yakalanmışsın o yüzden geçmemiştir bebeğe gönlünü ferah tutŞu anda spiramisin kullanıyorum gebelik boyunca kullanacağım aviditemde düşük çıktı yani gebelikte geçirmişim rahatsızlığı bebeğe geçmesini önleyecekmiş bu hap doktorum 18. Haftada amniyosentez ile bebekte var mı yok mu diye bakacak, bebekte çıkarsa gebeliği sonlandırabiliriz dedi tabiki ben buna razı olmayacağım inşallah sizin sonuçlarınız temiz çıkar gerçekten üzücü ve zor bir dönemden geçiyorum tüm umudum bebeğime geçmemesi yönünde. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..