-
- Konu Sahibi Miniktirtil28
ben laborant degilim ama kendi capimda profesör doktor kadin dogum uzmani oldum okuya okuya valla. Saka bi yana. O kadar çoksey okuyup dinliyoruz ki.hem bilgimiz hemde Stresimiz çoğalıyor . Cok kafamiz bulanıyor bu yuzden de gebelikler sorunlu olu yuor valla. Benimde iki düşük oldu. Septum ameliyati oldum. Sonra kimuasal gebelik oldu. 2 senelik evliyim umutla cocugumuz olsun diye bekloyoruz. Allah herkese sabir versin.
Teşekkür ederim bilinçli olmakta çok kötü bişey. Kendim aslında laborantim kendi işimi yapmıyorum ama tüm süreçleri testleri biliyorum böyle olunca daha çok aratiriyor insan daha çok kafası bulanıyor. Sonuç ne sonuç depresyon strese bağlı gebe kalamama. Bence buda çok önemli bir etken. Bu yazıyı benim gibi olan bir sürü kadın yaşıyor biliyorum. Biraz olsun farkına varabilelim diye yazdım inşallah birilerine faydası olur
Yani burdan yazmak biraz tuhaf oluyor amaGerçekten haftada 2 ilişki yetiyor mu ya? Kendimizi 2 güne 1 olayına çok kaptırıyoruz stres oluyor çünkü
Ahahah Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinNe zaman düşünmeyi bıraktım hamile kaldimgel hadi kir hadi hadii allah iyiliğini versin gizzzz
Ahahah Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinvalla ben düşünmeyi hiç bırakmadım ama takip etmeyi bıraktım. Düşünmeyi birakabileni ayakta alkışlıyorum ❤ hamiş olmasan iki tokat sallardim popona
Amiiinn hepimizinallah razı olsun canim benim. Allah agzinizin tadini bozmasin.
Aynen bende deli oluyırdum öyle diyenlere. Ve onlar böyle dedikçe ben daha çok strese giriyordum eşimi de sokuyordum. ! Cocuk sahıbı olmak ısteyen herkes düşünür düşünmeyen saten yalan söyler . Sadece cok stres yapmadan olumlu düşünmek lazım . Mesala benım bu ay da olmadı . Stresim hıc yoktu başka şeylerle uğraşmaktan. Bu nasip işi. Allah ne zaman ısterse ı zaman verır bız bilemeyiz. Diğer ay mesala karar verdim ovulasyon takıp etmeyecegım. Burası bana iyi gelıyor asljnda silecem dıyemem ama üzülmeyi de bırakamam olmayınca . Yanı kısmetAhahah Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinvalla ben düşünmeyi hiç bırakmadım ama takip etmeyi bıraktım. Düşünmeyi birakabileni ayakta alkışlıyorum ❤ hamiş olmasan iki tokat sallardim popona
9. haftanın icerisindeyimAmiiinn hepimizin❤ sen kaç haftaliksinn
Çok haklısın bence de takip etme ama vücudunu taniyorsan o sinyal veriyor işte ordan ister istemez anlıyodum ama gerçekten kısmet ya bakalım diye düşününce insan daha az üzülüyor. En mantıklı kararı almışsınız. Bana da okumak iyi geliyordu kendimi yalnız hissetmiyordum ama sonra baktım ki dipsiz bir kuyu gibi içine çekmiş ve psikolojimi alt üst etmis. Bunun nedeni bu konuda çok hassas olmamız insanlarında suçu yok. Allah inşallah hayırlı bir evlat nasip eder daha bekletmedenAynen bende deli oluyırdum öyle diyenlere. Ve onlar böyle dedikçe ben daha çok strese giriyordum eşimi de sokuyordum. ! Cocuk sahıbı olmak ısteyen herkes düşünür düşünmeyen saten yalan söyler . Sadece cok stres yapmadan olumlu düşünmek lazım . Mesala benım bu ay da olmadı . Stresim hıc yoktu başka şeylerle uğraşmaktan. Bu nasip işi. Allah ne zaman ısterse ı zaman verır bız bilemeyiz. Diğer ay mesala karar verdim ovulasyon takıp etmeyecegım. Burası bana iyi gelıyor asljnda silecem dıyemem ama üzülmeyi de bırakamam olmayınca . Yanı kısmet
Oh ne guzel masallah bende 6.haftaya girince gidicem doktora kesenin içinde bebek görmeme durumuna tahammülm yok galiba. Kalp atışını duymak benim için mucize olur sanırım9. haftanın icerisindeyim
Benim için diyorsanız teşekkür ederimHayırlı olsun keseyi gördünüz mü?
evet beni de kese görmek için çarşamba çağırdı doktorum ilk hamileliğim inşallah her sey yolundadırBenim için diyorsanız teşekkür ederimhayır daha 1 hafta beklicem dr. gitmek için. Bebeği görebilelim diye kese gormekte bişey değiştirmiyor. (Dış gebelik riski hariç) doktor haftaya gel bakalım diyor çünkü bebek icin. Ben bu konuda çok stresliym. Beklemeyi tercih ediyorum. Sen de hamile misn ☺
Kaç değerle gittin görünmedi o zaman benimki gibi daha yeni gebeliğinevet beni de kese görmek için çarşamba çağırdı doktorum ilk hamileliğim inşallah her sey yolundadır
geçen pazartesi öğrendik işte değerim 117 idi daha çok yeni demişti, çarşamba günü 3000 civarında olacağını tahmin etti o zaman görürüz dedi bekliyoruz bakalım sabırsızlıklaKaç değerle gittin görünmedi o zaman benimki gibi daha yeni gebeliğinhiç merak etme herşey olacağına varıyor. Benimde ikinci hamileliğim ama ilk bebeğim olcak inşallah. Aylardır o kadar çok belirti yaşadım ki şuan belirtim sıfır yani o derece diyorum neden hamile gibi değilim acaba ama değerimde yükseliyor bakalım inşallah c.tesi gidicem bende neler yasicaz
Cok teşekkür ederm. Cok dusunmeyince oldu işteOh ne guzel masallah bende 6.haftaya girince gidicem doktora kesenin içinde bebek görmeme durumuna tahammülm yok galiba. Kalp atışını duymak benim için mucize olur sanırım
Teşekkür ederim canım inşallah cümlemizinYani burdan yazmak biraz tuhaf oluyor amazaten haftada 2-3 düzenli bir ilişkimiz var. Ama bu her zaman gün aşırı vs düzeninde olmuyordu. O ilk 2 ay araya 3-4, gün giricek diye panik oluyordum. Yani gün aşırı veya aradaki gün sayısı eşit olsun derken o aylarda olmadı işte. Artık bide evin içinde yumurtluyorum yumurtluyorum diye geziyodum. Böyle olunca eşimde belli etmese stres oluyodu anladm. Çünkü istediği zaman ay dur yarın olsun sperm kalitesi için diyordum bu derece. Şuan ne kadar yanlış yaptığımı anladım. Bu ise yani napiym ya dedim iyice kafayı yedim ama benim gün hesaplamam ile değil Allah'ın emriylr olur dedim bazen haftada 2 oldu bazen 4. Yani olunca oluormus ama genelde yumurtlama günumu anlarım. O hafta içinde hiç boş bırakmadım ama illa şu gün olcKata demedim. O ovulasyon hesaplayan programı silin varsa çok kafa karıştırıyor ve zaten 1milyon kadın aynı gün regl olcaksa 1milyonu da 14.gun mu yumutluyor çok saçma . Bunu anlamam için kendimi yipratmam gerekyiomus. Siz siz olun yapmayın inşallah rabbim gönlüne göre verir ❤
İnşallah görürsüngeçen pazartesi öğrendik işte değerim 117 idi daha çok yeni demişti, çarşamba günü 3000 civarında olacağını tahmin etti o zaman görürüz dedi bekliyoruz bakalım sabırsızlıkla
benim de tek belirtim diyebilirim aşırı halsizim sürekli yatmak istiyorum
inşallah sağlıkla ilerler kucaklarımıza alırız bebişlerimiziİnşallah görürsünama bende rahat rahat görünür. Bende çok yatmak dinlenmek istiyorum ama genelde hep yatmak isterim. Çalışıyorum da genelde uykum hep vardır yani diğerinde mide bulantısı hissedilir uyku göğüs hassasiyeti hepsini yaşıyordum bunda hiç yok ama her zaman aynı olmazmış