- 1 Kasım 2019
- 85
- 132
- 30
- Konu Sahibi Miniktirtil28
Arkadaşlar öncelikle buraya benim gibi artık kafayı yemiş olan herkes için yazıyorum. Şöyle badlayalim. Temmuz ayında hamile olduğumu öğrendim hemde sadece artık bebek düşünüyoruz dedik ve bir mucize oldu ilk ayda hamile olduğumu öğrendim. Yalnız boş gebelik sonucu Ağustosta kürtaj oldum. Çok yıpratıcı çok üzüldüğüm bir dönem geçirdim. 1 ay ömrümden yıllarımı aldı diyebilirm. Buraya kadar herşey olabilirdi. Bütün mesele bu travma sonrası bende başladı. Doktorum 1 regl görüp tekrar ne zaman istersem hamile kalabileceğimi söylediği halde ben çılgınlar gibi internette boş gebelik dış gebelik tüp bebek bebeği olmayanlar derken kendimi yorumlar ve form sitelerinde buldum. 1 regl gördüm. Vücuduma çok güvenirim ama o kadar olumlu olumsuz şey okudum ki rahimde yapışıklık olursa diye paranoya oldum. Sonuç 28.gunumde saati saatine regl olmuştum. Ama bu beni tatmin etmedi bu defa tekrar nasıl hamile kalabilirim onları okumaya başladım. 1 ay boyunca ovulasyon tarihleri belirtileri sonra reglden 2 hafta önce tüm hamilelik belirtilerini yaşadım. Reglmin 20.gunu gebelik testleri yaptım çünkü yorumlarda herkesin çıkıyordu. Hep negatif gördüm. Eşimle ilişkimi gün aşırı olmak zorunda yok öyle olmak zorunda herşeyi sisteme oturttugumu sanıyorken yine regl oldum. Kürtaj sonrası 2.reglimdi ve ben her gün dua edip asla bebeğim olmucakmis gibi ağlıyordum. Zaten kötü bir hamilelik öyküm arkamda daha çok psikolojimi bozdum. Genelde "ne zaman düşünmeyi bıraktım hamile kaldım" diyenlerin ağzını kırmak istiyordum. İmkansızdı çünkü gün içinde acaba sol kaşığıma ağrı mı girdi yumurtladim mi yok göğüsüm mu hassas HCG yükseldi mi kana karıştı mi derken günleri kendime zehir ettim. Ama artık kendime gına getirene kadar okuyordum bir yerde bikacaktm. Son reglimi de olduktan sonra kendimi tutucam hiç bir siteye gitmicem ve kafami karıştırmicam dedim. Sonuç yine girdim yine regl biter bitmez tüm hamilelik belirtilerini yaşıyordum. Mide bulantısı, koku hassasiyeti, baş ağrısı, göğüs hassasiyeti, sık idrara cikma.... Böyle gidiyordu. Ve hamile değildim. Sonra son reglimden sonra kendime ne yapıyorum dedim. Artık tup bebek tedavilerini bile olur olmuştum. Çünkü burda binlerce kadın herkesin kendi hikayesi iyisi ve kötüsü vardı. En sonunda artık bırak okuma dedim regl sonrası o saçma ovulasyon tarihlerini hesapyan programı da sildim ve canımız ve zaman isterse o zaman birlikte olduk. Zateb haftada 2 ilişki hep oluyordu. Gün aşırı her gün vs kuralını es geçtim. En sonunda 0 belirti ile adet bekliyordum bu ay. Tam regl belitryim olan adetin 1.gunu belim ağrır onu hissediyordum. Birde kasıklarımda her an regl olcak sızlamasi. Saati saatine regl olan ben regl olmamaktım koştura koştura gidip test aldım hamileydim biliyodum. Ve akşam saati olmasına rağmen iki testte silik çizgi çıktı. Ertesi gün gidip kan verdim degerim 150lerde ve HAMİLEYİM. Demem o ki sadece benim gibi kendine bu işkenceyi aylardır yapan kardeşlerim. Aklınızdan atamasanizda sitelerde yorum okuyarak bilinç altinizi bulandirmayin sadece dua edin ve hayırlısıni isteyin. Çok uzun oldu ama hamile olduğumu öğrendigim an bunu yazicam demiştim kendime. İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder