- 8 Mart 2012
- 895
- 264
- 323
- Konu Sahibi LoveMuffin
-
ben rimel, kalem ve allık kullanıyorum canım makyajda. Soda ise midem rahatsız olunca içiyorum zararı var mı açıkcası bilmiyorum. su bende içemiyorum en fazla 1,5 litre ki onu içince dua ediyorum. hamile yastığı bende almadım ama sanırım 6. aydan sonra ihtiyaç oluyormuş. çatlaklar için de lierac kullanmaya başladım 4. ayın başından itibaren. Benim yaptıklarım ve bildiklerim bunlar canım :)
bulantı için tuzlu kraker öneriyorlar geneldeAnnede varsa kizdada oluyo bu genetik tecrubeliyim ilk gebeligimde catlaklar olustu suanda hamileyim daha fazla olurmu catlak bilmiyorum birde ben 6 haftalik hamileyim soda simdi gunde bi kere icsem yarari olurmu bide cok kusmalarim var ona iyi gelicek bisey biliyormusunz
Gecmio ya kraker beyaz leblebi sari leblebi ayran yogurt gecmio sanrm biraz buyuyene kadar surcwk
zeytinyağı kıllanma yapıyor diyorlar zaten gebelikte hormonlar coşuyor.ben henüz başlamadım ama çatlaklar için zeytinyağı kullanacağım halihazırda zaten fazla kilo alıp vermeden kaynaklanan çatlaklarım var. makyajda bi sınırlama yapmadım günlük standart ürünleri kullanıyorum. günlük iki porsiyon sür muhakkak içiyorum 2-3 litre arası suyum muhakkak var. ilk zamanlar kullandığım iğneler vitaminler iştahımı çok açmıştı yeme düzenim alt üsttü fazladan kilo bile aldım son üç dört gündür onu da toparladım. hatta hafif tempoda günde yarım saat yürümeye de başladım. meyve tüketiyorum, ceviz fındık fıstık yiyorum. sebzeyi ihmal etmiyorum. ekmeği kahvaltı hariç tüketmemeye çalışıyorum. peyniri çok sevmememe rağmen şu topiler hellim peyniri falan tüketiyorum. balık et zaten haftada bir kez en az var. sadece yediklerimi içtiklerimi saydım farkındayım ama vücudumuzu önce içerden bakıma alacağız sonra o sağlık fiziğimize vücudumuza da yansıyor zaten. özellikle suyu ihmal etmeyin bizzat denemiş biri olarak söylüyorum selülitleri azaltmaya tek başına yetiyor.
Yaa ben hic bisey de yiyemiorm ilacda icemirbenim de hiç geçmedi. bu üç gündür sadece sabahları olmaya başladı. Sabah mutlaka kusmalıyım. Ama ağzımın o iğrenç tadı hala devam ediyor. İşin kötüsü ilaç iştahımı arttırdı, bir taraftan açım diğer taraftan ağzımda kertenkele var gibi.
Uzun hamile yastıklarından kullanıyorum canım ben. Bebeği İlk öğrendiğimde almıştımEveet hanımlaaar artık hamilesiniz, peki bu süreçte neler yapıcaz, neler kullanıcaz... Kozmetikle sınırlamadan her türlü uygulamalarımızı ve tecrübelerimizi lütfen paylaşalım..
Örneğin;
-Ben her gün 1-2 sade soda içmenin mineralleri almak açısından çok yararlı olduğunu duydum günde 1 tane içiyorum.
-Çok fazla su içilmesi şart ancak ben 2 ltyi bir türlü bulamıyorum
-Bir arkadaşım uzun hamile yastığından çok memnun kalmış ama internette dolaşırken bir tarafı ince olan sırta koyulan yastıkları kullanan blogcular gördüm.. Siz ne dersiniz bilgisi olan var mı?
-Çatlak yağı çok konuşulan tartışmalı bir konu, birine yarayan diğerine yaramamış. Tabi genetikte varsa ne yapsak boşmuş.. Badem yağı, jojoba yağı, kakao yağı, lierac, mustela.. vs. Annem düzenli olmayarak vazelin kullanmış ama vazelin petrol ürünü olduğu için istemiyorum. Sanırım mustelanın yağını ve Palmer's markanın kakao yağını kullanıcam ancak şuan 6 haftalık olduğum için erken..
Bunlar şimdilik benim bildiklerim, sizin de tavsiyelerinizle şekillenip büyüyecekler..
E hadi siz de yazın da bilgilensin herkes
Yaa ben hic bisey de yiyemiorm ilacda icemiyorum nabcambenim de hiç geçmedi. bu üç gündür sadece sabahları olmaya başladı. Sabah mutlaka kusmalıyım. Ama ağzımın o iğrenç tadı hala devam ediyor. İşin kötüsü ilaç iştahımı arttırdı, bir taraftan açım diğer taraftan ağzımda kertenkele var gibi.
Evet aslında beslenme en önemlisi canım.. Suyu ne de güzel içebiliyorsun keşke ben de yapabilsemben henüz başlamadım ama çatlaklar için zeytinyağı kullanacağım halihazırda zaten fazla kilo alıp vermeden kaynaklanan çatlaklarım var. makyajda bi sınırlama yapmadım günlük standart ürünleri kullanıyorum. günlük iki porsiyon sür muhakkak içiyorum 2-3 litre arası suyum muhakkak var. ilk zamanlar kullandığım iğneler vitaminler iştahımı çok açmıştı yeme düzenim alt üsttü fazladan kilo bile aldım son üç dört gündür onu da toparladım. hatta hafif tempoda günde yarım saat yürümeye de başladım. meyve tüketiyorum, ceviz fındık fıstık yiyorum. sebzeyi ihmal etmiyorum. ekmeği kahvaltı hariç tüketmemeye çalışıyorum. peyniri çok sevmememe rağmen şu topiler hellim peyniri falan tüketiyorum. balık et zaten haftada bir kez en az var. sadece yediklerimi içtiklerimi saydım farkındayım ama vücudumuzu önce içerden bakıma alacağız sonra o sağlık fiziğimize vücudumuza da yansıyor zaten. özellikle suyu ihmal etmeyin bizzat denemiş biri olarak söylüyorum selülitleri azaltmaya tek başına yetiyor.
tabiki sodanın yararı olur canım sonuçta minerallere günlük ihtiyaç var, ne gün içsen yararı olucaktır.. Bulantı için internette zencefil görmüştüm sadece o iyi gelio yazmış biri, bir araştır istersenAnnede varsa kizdada oluyo bu genetik tecrubeliyim ilk gebeligimde catlaklar olustu suanda hamileyim daha fazla olurmu catlak bilmiyorum birde ben 6 haftalik hamileyim soda simdi gunde bi kere icsem yarari olurmu bide cok kusmalarim var ona iyi gelicek bisey biliyormusunz
Canım kaç aylık hamilesin? Sen de benim kullanmayı düşündüklerimi kullanmışsın ne gzel memnun kaldın mı yağlardan? palmersın ısıtıcı bir özelliği var demek, ben bayağı üşüyorum bu hoşuma gitti şimdi :)Uzun hamile yastıklarından kullanıyorum canım ben. Bebeği İlk öğrendiğimde almıştımsonrasında daha önce nasıl böyle bişeyi keşfedemedim diye kendime kızmıştım. Ahahah çoo rahat ediyorsun. Benimki çift yönlü. Eğer yatağın küçükse çok önermem ama çünkü eşine yer kalmıyor. Adam küçücük yere hapsoluyor.
Çatlaklar için palmers kullandım ilk haftadan itibaren. O ilk mide bulntılarıyla tiksindim. Musteleraya döndüm. Palmersın losyonu daha kolay emiliyor katı yağına göre. Ben katı yağını kullanıp bikaç kere uzun pijama giydim bacaklarım yandı bütün gece. İnanılmaz sıcak oluyor.
Sodayı bende duydum içmeye özen gösteriyorum o yüzden.
Kozmetik konusunda ben biraz takıntılıyım. Makyajsız gezemeyenlerdenim. Fondoten kapatıcı bb cc krem kullanmıyorum kendimi bildim bileli. Kaliteli ürünler kullanıyorum. Ondan taviz veremiyorum ne yazık ki. Saç şekillendirmeye kestirmeye boyatmaya karşı olanda var zararı olmadığını savunan da. Ben saçlarımın kırıklarını düzenli olarak almaya devam ettim. Her gün şekillendiriyorum. Bebek şampuanı kullanıyorum. Fakat saçlarım röfleli keçe gibi oluyor. Uçlarına zeytin yağı sürüyorum duş sonrası.
Düzenli olarak yüzüyorum. Yüzme ve yürüyüş çok iyi geliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?