Hamilelikte tavsiyeler, kullanılan ürünler..

ay bende aynisini yapayi bari modemd radyasyon yayar diymi

15. Haftamdayım hayatım. İnanılmaz kolay çatlıyor benim vücudum. Ama şükürler olsun çatlamadım daha. 6 kilo aldım üstelik. Palmers ın kokusu bana ağır geldi. Tatlıyla hiç aram yok hamileliğimden beri. Beni kakao kokusu çikolatadan tiksindirdi dyebilirm :). 3 haftadır mustela kullanıyorum. O kokusuz benim hoşuma gitti bu yüzden. Rica ederim canım umarım faydalı olmuşumdur. Su tüketemiyorsan kapalı içi görünmeyen mataralara koy suyunu. Ya da pipetle içilen mataralara. İnan bana çok rahat 2 litre içeceksin su. Farkında olmadan daha çok tüketiyor insan

Ha bu arada dişmacunu olarak paradontaksa başladım. Tamamen tuzdan oluşuyor. İlk başta tadı kötü ama bebiş için alışıyorsun bir hafta sonra :)

Çayı kahveyi azalttım. Fakat tamamen bırakmadım. Kafein bağımlısıyım çünkü. Kafein bağımlıları da nikotin bağımlısı gibi oluyormuş. Tamamen kesmen gerekmezmiş. Az tüketebilirmişsin. Açık olarak 4 bardak çay bir kaç günde bir kahve içiyorum.

Havaalanı ve avm lerde xray cihazlarından geçmiyorum. Uyuduğum odada tv bilgisayar yoktu zaten. Ama genellikle tek yaşadığım için telefonum mecburen yanımda. Harici bi radyasyondan kaçmam söz konusu değil. Günlük yaşamım devam ediyor. İstesek de istemesek de her yerde var radyason. En basiti tv kumandası evdeki en çok radyasyon yayan şeymiş. Kaçmıyorum bu yüzden. :)

Kapalı matarayı deniycem umarım işe yarar..

Evet kafein günlük 200 mg tüketilebiliyor. ben de istersem bir ya da en fazla 2 küçük kahve fincanı kadar filtre kahve içiyorum.. başlarda hiç içmeyim demiştim ama kafeini direk kemek baş ağrısı yaptı.. çay da günlük 2 çay bardağı içiyorum arada istediğimde..

Kapalı matarayı deniycem umarım işe yarar..

Evet kafein günlük 200 mg tüketilebiliyor. ben de istersem bir ya da en fazla 2 küçük kahve fincanı kadar filtre kahve içiyorum.. başlarda hiç içmeyim demiştim ama kafeini direk kemek baş ağrısı yaptı.. çay da günlük 2 çay bardağı içiyorum arada istediğimde..

Hanımlar ilk aylarda başlamak çok önemli bence. Ben ilk hamileliğim de hiç bi tane çatlağım olmadı. Meraklılar vardı bakalım bi diyenler. Aa hiç çatlağın yok falan dediler. Sonrası Son ay bi çatladım tam çatladım. Şimdi 2.gebeliğim yine de kullanacağım bebe yağı zeytinyağı aklıma ne gelirse.daha fazla haritalı olmam en azından

Her gün olmasa da. Hafta da 2 kez maden suyu içiyorum. Aklıma geldikçe yani... Bir de her şeyin fazlası zarar. Su içmem de bir sıkıntı yok çok Şükür. . Yeterince içiyorum . Çatlaklar için ise. Kakao yağı kullanıyorum sadece. Bir de ara da vazelin sürüyorum. O kdr

İlkinde kullanmamış mıydın oyüzden mi sonradan çatladın canım?

Canım kakao yağı sürünce kıyafetlere bulaşıyor mu? Bi de kakao yağı bronzlaşmak için kullanılıyor ya, acaba öyle bi etkisi oluyor mu vücuda?

Canım kakao yağı sürünce kıyafetlere bulaşıyor mu? Bi de kakao yağı bronzlaşmak için kullanılıyor ya, acaba öyle bi etkisi oluyor mu vücuda?
Ben de hiç öyle etki bırakmadı. Ayrıca ben kakao yağının kremini kullanıyorum. Hem sürmesi daha kolay. Hem de dediğimiz gibi kıyafete bulaşmıyor.. emilimi daha kolay..

İlkinde kullanmamış mıydın oyüzden mi sonradan çatladın canım?
Ilk 8 ay bişey kullanmadım cnm. Çok iyiydi bi tane çatlağım yoktu. son ay bi baktım ben şok ben manşet. Bebek son ay da daha iyi gelişiyo ağırlaştıkça da çatlaklar oldu.

Arkadaşlarım ben 3 ay önce doğum yaptım.1.karin çatlakları için hiç bir şey kullanmadim çünkü olması benim için önemli değildi ve ama sükür olmadı :)2.suyu kesinlikle bol bol icmelisiniz çünkü bebek o sıvının içinde yaşıyor.3. Herkesin hamileliği farklıdır onda olacak olan sizde olmayabilir o yüzden yaşamadan ürün almayın fuzuli masraf.4.cilt lekeleri icin de bir şey kullanmadim cok şükür yine bir şey olmadi:)

Maşallah canım

Nasıl özendim okudukça :)
Nerdeyse bir aydır süt içemiyorum midemi bulandırmıştı bir kere kaldı onun dışında çatlaklar için falan hiçbir şey kullanmıyorum
Su da tüketemiyorum o kadar

Ben çatlak kremi olarak biooil kullanıyorum. Yine de oluştu ama çatlaklarım. Her gün en az 3 litre su ve 2 şişe soda içiyorum. 2 porsiyon meyve yiyorum mevsime göre. Süt doktorum 2 bardak verdi fazlası midende yağlanma yapar dedi. Ceviz badem fındık her gün abartmadan tüketiyorum. Bol bol yürüyorum günde en az 10000 adım. Havalar soğuduğu için yüzmem biraz azaldı ama bütün yaz haftada en az 3 saat yüzdüm. Bunların dışında cinsel hayatımız devam ediyor. Makyaj olarak normalde kullandığım ürünleri kullanmaya devam ediyorum fakat mümkün oldukça az yapmaya çalışıyorum ve en kısa sürede siliyorum. 6. aya kadar kıyafet sıkıntısı yaşamadım ama şimdilerde eşimin tişörtlerine saldırıyorum. Yastık almadım henüz ama bacaklarımın arasına koyduğum bir yastığım var. Magnezyum ve kalsiyum takviyesine başladı doktorum. Yanlızken banyo yapmamaya dikkat ediyorum eşimden dolayı. Göğüs bedenim çok büyüdü gebe markasının sütyenlerini kesinlikle önermiyorum çok çirkin bir görüntü oluşturuyor ve çok kullanışsız geldi bana. Alternatif ürünler arıyorum. Bir yandan da bebeğimiz için hazırlıklara başlamayı planlıyorum.

Yaaa ne güzeeel biz de 6. Aya gelebilecekmiyiz daha çok var yaa
ne güzel hazırlığa başlamak..
Ama şimdiden çamaşır marka fikrimiz oldu teşekkürler.. Demekki catlaklar cidden genetik :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…