Arkadaşlar 5 haftalık hamile iken Tarlusal kullandım. Şu an 9 haftalığım. Aranızda tarlusal kullanırken hamile olanlar varmış. Form açmışsınız onlara yorum yazdım cevap veren olmadı. O arkadaşların bebekleri doğdu. Bebekleriniz de sorun var mı !?
Arkadaşlar 5 haftalık hamile iken Tarlusal kullandım. Şu an 9 haftalığım. Aranızda tarlusal kullanırken hamile olanlar varmış. Form açmışsınız onlara yorum yazdım cevap veren olmadı. O arkadaşların bebekleri doğdu. Bebekleriniz de sorun var mı !?
Merhaba arkadaşım... Bende gebe kalmaya çalışıyorum ve şuan tarlusal kullanıyorum sabah 2 akşam 2. Doktoruma sordum gebe kalırsam çocuğa zarar verir mi diye zarar vermez için rahat olsun dedi. İçin rahat olsun seninde. Doktora gidip sağlığının iyi olduğunu öğrendiysen bir problem yok.
Merhaba arkadaşım... Bende gebe kalmaya çalışıyorum ve şuan tarlusal kullanıyorum sabah 2 akşam 2. Doktoruma sordum gebe kalırsam çocuğa zarar verir mi diye zarar vermez için rahat olsun dedi. İçin rahat olsun seninde. Doktora gidip sağlığının iyi olduğunu öğrendiysen bir problem yok.
Merhaba, bence siz yinede temkinli kullanınız, risk çok düşük ama tehlikesi de varmış o ilacın. Ben bayağı bi araştırdım bu konuyu ama ilacı kullanıpta doğum yapan arkadaşlara yeni yeni ulaşıyorum daha iletişim kurduğum olmadı. O ilacın yerini tutan başka ilaçlar var gebe olunca bebeğe zarar vermeyen. Bence siz do
Haklısın arkadaşım da daha gebe değilim. gebe olduğumu öğrendiğim an bırakıcam. ama tedavim o yönde. 1 ay daha tarlusal kullanmam gerekli. sonra klomen ve çatlatma iğnesine geçicek doktorum.
bende tarlusal kullanımından esnasında/sonrasında gebe kaldım (tam kesin değil). şuana kadar bir sorun gözlenmedi ama bebişim henüz çok küçük. umarım bir sorun yaşamayız. Doktorlarm olası br sorundan hiç bahsetmediler br sorun olmaz diye düşünüyorum.
bende tarlusal kullanımından esnasında/sonrasında gebe kaldım (tam kesin değil). şuana kadar bir sorun gözlenmedi ama bebişim henüz çok küçük. umarım bir sorun yaşamayız. Doktorlarm olası br sorundan hiç bahsetmediler br sorun olmaz diye düşünüyorum.
Merhaba arkadaşım... Bende gebe kalmaya çalışıyorum ve şuan tarlusal kullanıyorum sabah 2 akşam 2. Doktoruma sordum gebe kalırsam çocuğa zarar verir mi diye zarar vermez için rahat olsun dedi. İçin rahat olsun seninde. Doktora gidip sağlığının iyi olduğunu öğrendiysen bir problem yok.[
mrb ben adet görmek için tarlusal alıyorum ,bu hapı kullanırken hamile kalma durumu var mı?