• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte sürekli uyku hali

portakalkeki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
191
308
53
Arkadaşlar merhaba 6 haftalık hamileyim doktorum kan ilacı ve progestan verdi ama yat dinlen vs demedi, halsizliğimi söyleyince su iç bol bol dedi tansiyonum 100/60 çıktı normal dedi doktorum , küçük çaplı ev işleri yapıyorum sadece sorunum sürekli uykum var sabah 11 de uyanıp kahvaltı yapıp geri yatıyorum, ayaktayken de hiçbir iş yapacak gücüm yok sürekli yatmak uyumak istiyorum herkes de böyle mi oluyor merak ettim , ilaçlar mı etkili bu durumda ve sizler nasıl ayakta kalıyorsunuz tavsiyeleriniz var mı

Arkadaşlar merhaba 6 haftalık hamileyim doktorum kan ilacı ve progestan verdi ama yat dinlen vs demedi, halsizliğimi söyleyince su iç bol bol dedi tansiyonum 100/60 çıktı normal dedi doktorum , küçük çaplı ev işleri yapıyorum sadece sorunum sürekli uykum var sabah 11 de uyanıp kahvaltı yapıp geri yatıyorum, ayaktayken de hiçbir iş yapacak gücüm yok sürekli yatmak uyumak istiyorum herkes de böyle mi oluyor merak ettim , ilaçlar mı etkili bu durumda ve sizler nasıl ayakta kalıyorsunuz tavsiyeleriniz var mı
Progestan uyku yapıyor ılk 3 ay aşırı uyku halı oluyor vücut enerjı harcıyor bebek oluşumu için sonrasında o uyku halıne hasret kalabılırısnız ben uyuyamıyorum 😁

Hamileliğin ilk 3 ve son 3 ayında halsizlik çok normal. İlk haftalarda 5-10 dk yürüme mesafesi bana 100 km gibi gelirdi, o kadar kötü olurdum. Ama ikinci trimesterda geçiyor merak etmeyin. Maalesef çoğu kadında son 3 ayda geri dönüyor ama :) Şu an 34 haftalık hamileyim arada yorgunluk gelip gidiyor.

teşekkürler kızlar bir de bu ara gece uyanıyorum sabaha kadar uykum gelmiyor neden acaba yaşayan var mı

3 ay bitince geciyor. Tadini cikar bnde yemek yer oldugum yere kivrilirdim yok oyle bir uyku bal resmen. 18. Haftadayim simdide uyuyamiyorum 😊😊

Back