Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiniz İcinde okudum birer tane cnm allahim yardimciniz olsun sevindirsin sizi de inşallah .Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.
okudum canım Allah en kısa sürede sizlerede nasip etsin haayırlı ve saglıklı evlatlarSevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.
25 haftalik hamileyim bugün daha bana seker testi yapildi ??? Gec kalindigini düsünüyorum, bu vakte kadar size hangi testler yapildi ve ne gibi ilaclar verildi ???
Meryem suresini okuyun.Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.
Onu da okuyorum fırsat buldukça tamamdır:)Meryem suresini okuyun.
Aminnn Allah razı olsunnnokudum canım Allah en kısa sürede sizlerede nasip etsin haayırlı ve saglıklı evlatlar
İnnnşallah aminnn Allah razı olsun canımmİkiniz İcinde okudum birer tane cnm allahim yardimciniz olsun sevindirsin sizi de inşallah .
Okudum bu arada .Allah nasip eder insallah. Meryem suresini gunde mutlaka okumaya calis. Allah kabul eder insallahOnu da okuyorum fırsat buldukça tamamdır:)
Balikyagi ilacı kullandım. Demir ilacı, kramp için ilaç ve mide yanması için ilaç.