Hamilelikte size hangi testler yapıldı ???

biq_smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2.124
841
25 haftalik hamileyim bugün daha bana seker testi yapildi ??? Gec kalindigini düsünüyorum, bu vakte kadar size hangi testler yapildi ve ne gibi ilaclar verildi ???

Canim banada henüz gecen hafta seker testi yapildi düsün yani 26 haftada.
Baskada hic bi test yapilmadi...
Sanirim sende yurtdisindansin burada fazla bi test yapilmiyor sekertesti disinda.
Ben üclü testi türkiyede özel hastanede yaptirmistim. Hatta sormustu doktor ikili test yaptirdinmi almanyada diye yok dedim orada gerek görmüyorlarki bu tür testlere..

Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.

Gebeliğin en başında kızamıkçık tsh şeker kanda ve idrarda enfeksiyon bunlar standart devletin mecbur koştuğu testler. Bende şeker üç kez tekrarlandı. İlkinde bi parça simit yemiştim yüksek çıktı diye iki kez daha temiz sonuç aldılar . Şeker çıkmadı şükür ama Dr tedbirli davrandı

Benim doktorum bu konuda cok titizdi, keseyi gordugumuz hafta tam 62 kan degerime, karaciger enzimleri bobrek fonksiyonlarima, idrar tahlili ve idrar kulturume bakmisti. Hatta ben doktora sonradan soyledim karacigerimde bir tumor vardi iyi huylu , sonraki hafta onunla ilgili bir de batin ultrasonu istemisti.

Benim doktorum biraz garantici, herseyden emin olmadan bilgi vermek istemiyor hastalarina. İyi ki de oyleymis, cunku 9. Haftada bebegimi kaybettigimde ogrendim ki annenin karaciger bobrek fonksiyonlarinsaki bozukluktan olabilirmis, ya da rubella mikrobundan vs. Hepsini yapmisti hersey temizdi yapmamis olsaydi sen nasil yapmaszsin bu testleri diye girtlagina yapisirdim adamin

Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.
İkiniz İcinde okudum birer tane cnm allahim yardimciniz olsun sevindirsin sizi de inşallah .

okudum canım Allah en kısa sürede sizlerede nasip etsin haayırlı ve saglıklı evlatlar

Meryem suresini okuyun.

X