- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
- Konu Sahibi Beyazask25
kizlar 11 haftalik hamileyim yuzum sivilce doldu ergenlik cagima geri döndüm sanki hamilelikle mi alakali bu sivilceler yoksa baska biseyle mj alakalidir aslinda sivilcem hic yoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende bu sozu duymustum ama cinsiyeti daha 3 sonra belli olur dedi doktor almanyada oldugm icn soylemiyorlar cinsiyeti 5 6 aylik olana kdr. Su sivilceler benj sinir ediyor ama maske yapiorum surekli yuzume fayda etmiyorBizimkiler derler ki hamilelikte yüzde böyle değişikler olunca kız bebek annenin güzelliğini alır acaba öyle bişeymi :)
ins cnm sagol kil maskesi yapiyorum surekli iyi geliyormus sivilceye dediler. Bebegini ins sag salim alirsin kucaginaBende 11+2 deyim suan ve inanılmaz sivilce oluyordu ve kalıyordu öncesinde adete yakın olurdu ama kalıcı değildi her sabah yüzümü dove sabunla yikiyorum ve faydasını gördüm baya yüz gebelikte 2 kat yaglaniyormus sebebi bu sıkma canını düzenli temizleme jeliyle temizle geçer kısa zamanda...
Canim bendede oldu yaa, ki benim cildimde pek sivilce cikmaz normalde. Güzel bir gül suyuyla sil sik sik, temiz tut cildini ama doğal yikama jelleri ile yika. Sivilceleri dizginlemene yardimci olur. Ve killanma için aynen gebelikten o. Bu arada sivilce falan çıkınca cinsiyet kiz derler, inanmam aslinda ben bu tarz söylemlere ama bende tuttukizlar 11 haftalik hamileyim yuzum sivilce doldu ergenlik cagima geri döndüm sanki hamilelikle mi alakali bu sivilceler yoksa baska biseyle mj alakalidir aslinda sivilcem hic yoktu