• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte sivilce

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
kizlar 11 haftalik hamileyim yuzum sivilce doldu ergenlik cagima geri döndüm sanki hamilelikle mi alakali bu sivilceler yoksa baska biseyle mj alakalidir aslinda sivilcem hic yoktu

Bizimkiler derler ki hamilelikte yüzde böyle değişikler olunca kız bebek annenin güzelliğini alır acaba öyle bişeymi :)

Bizimkiler derler ki hamilelikte yüzde böyle değişikler olunca kız bebek annenin güzelliğini alır acaba öyle bişeymi :)
evet bende bu sozu duymustum ama cinsiyeti daha 3 sonra belli olur dedi doktor almanyada oldugm icn soylemiyorlar cinsiyeti 5 6 aylik olana kdr. Su sivilceler benj sinir ediyor ama maske yapiorum surekli yuzume fayda etmiyor

Bende 11+2 deyim suan ve inanılmaz sivilce oluyordu ve kalıyordu öncesinde adete yakın olurdu ama kalıcı değildi her sabah yüzümü dove sabunla yikiyorum ve faydasını gördüm baya yüz gebelikte 2 kat yaglaniyormus sebebi bu sıkma canını düzenli temizleme jeliyle temizle geçer kısa zamanda...

Bende 11+2 deyim suan ve inanılmaz sivilce oluyordu ve kalıyordu öncesinde adete yakın olurdu ama kalıcı değildi her sabah yüzümü dove sabunla yikiyorum ve faydasını gördüm baya yüz gebelikte 2 kat yaglaniyormus sebebi bu sıkma canını düzenli temizleme jeliyle temizle geçer kısa zamanda...
ins cnm sagol kil maskesi yapiyorum surekli iyi geliyormus sivilceye dediler. Bebegini ins sag salim alirsin kucagina

Oluyo canim bendede oldu 16 haftalik olunca sacin yuzun guzellesiyor cok takilma sen ;) yuzun icin gulsuyuyla sil rahatlatir sabah aksam pamuga damlat sil tuylenmede oluyor benim gobegimde hic yoktu hamilelikte cikti dogum yaptim hala duruyor umarim dökülür cok sinir bozucu :(

kizlar 11 haftalik hamileyim yuzum sivilce doldu ergenlik cagima geri döndüm sanki hamilelikle mi alakali bu sivilceler yoksa baska biseyle mj alakalidir aslinda sivilcem hic yoktu
Canim bendede oldu yaa, ki benim cildimde pek sivilce cikmaz normalde. Güzel bir gül suyuyla sil sik sik, temiz tut cildini ama doğal yikama jelleri ile yika. Sivilceleri dizginlemene yardimci olur. Ve killanma için aynen gebelikten o. Bu arada sivilce falan çıkınca cinsiyet kiz derler, inanmam aslinda ben bu tarz söylemlere ama bende tuttu ;)

Merhaba. Bende de aynı sorun var. Bebeğim erkek. Yüzümdeki sivilcelenme inanılmaz arttı. Cildiye doktoruna gittiğimde bana imex sabun ve aknilox verdi. Bir miktar yatıştırdı ama geçtiğini söyleyemem. İri iri değiller zaten ufak ufak isilik gibi yüzümdekiler genelde. Bir iki tane iri var.
Bu durum beni çok üzüyor ve rahatsız ediyor. Var mı başka türlü başa çıkabilen ?

Back
X