hamilelikte sırtüstü yatmak kaçıncı aydan sonra zararlı?

Utanmasam yuz ustu yaticam bende uyunmuyor yahu sicakta bebekde rahat edemiyodur boyle bi sag bi sol bi kalk bi yat bel agrisi ayak bacak agrisi daha 3 ayda boyleyse bitmisim ben

Utanmasam yuz ustu yaticam bende uyunmuyor yahu sicakta bebekde rahat edemiyodur boyle bi sag bi sol bi kalk bi yat bel agrisi ayak bacak agrisi daha 3 ayda boyleyse bitmisim ben

Ben de öyleyim bu aralar.. ama bu soylenenlere pek aldırmıyorum.. ilk hamileligimde bol bol sırtüstü yattim ben.. neredeyse dogurana kadar..
bir yerde de bebeğe az oksijen gitmesi iyidir sık sık nefes çalışmaları yapar cigerleri daha iyi gelişir diye okumuştum..
her kafadan ayrı ses çıkıyor.. bende rahatima göre hareket eder oldum.. ben rahat isem bebis de rahattir mutlaka..

Insallah rahattalardir..

ya bende yan yatamayanlardanım sık sık uyanıyorum ve kolum uyuşuyor sürekli ama sırt üstü yatınca deliksiz uyuyorum.inşallah dediğin gibidir bebeklere oksijen gitmediği filan yoktur.yan yatsam hamilelik boyunca uykusuz kalacağım

Kesinlikle.. sırtüstü yattığım zamanlar bacaklarimin altına yastık koyuyorum.. ama kısa bir süreliğine.. bir de yeni öğrendim; sırtüstü yatmak hemetoide sebeb oluyormuş.. yatmiyorum korkumdan uzun süre.. Sol omzun üzerine yatmak en doğrusu imiş.. sol kolumu yastigimin altına uzatıyorum, gobegime de yastık dayiyorum.. böylece rahat oluyor.. farkettim ki daha dinç uyanıyorum.. kan dolaşımı böyle daha sağlıklı oluyormuş.. uyuşma da olmuyor böylece.. bilmem; bende ise yaradı.. tavsiye ederim..

Aynen bende sol tarafıma yattımmı çok rahatlıyorum sırt üstü yatınca nefesim kesiliyor kan dolaşımı daha çok oluyor sola yattığımda bunu çok iyi farkettim. Oğlumdada hep soluma yatıyordm rahat bi hamilelik geçirdim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…