Hamilelikte siğara kullanımı...

elifyildiz_86

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
2
0
16
Ankara
Herkese merhaba arkadaşlar benim sorum; 13 haftalık gebeliğim söz konusu çok uğraşmama rağmen siğarayı bırakamadım sadece azaltabildim önceden 1 pakete yakın içerken şimdi günde 5 tane içiyorum dahada azaltamıyorum siğara kullanımı bebeğe zararlı biliyorum ama böyle bir durumda en fazla kaç tane kullanmam bebeğe daha az zarar verir bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler..

tam tiryaki bir arkadaşımız (arkadaşımın ablası) ne yapsa bırakamadı, hipnozlar, sigara bantları vs, doktoru bu yüzden günde 4 taneye müsaade etmişti. tabi ki 4 tane iç demedi, 4 sınırın olabilir demişti. şu elektronik sigarayı araştırın isterseniz. kapalı alanda içilebiliyor ve kokusuzmuş. belki daha az zararlıdır.

İçme arkadaşım kendinden önce karnındaki masumu düşün
Bende içen biriydim ama ben günde 5-6 tane içiyordum
Hamileliğimi öğrendiğimde son sigaradan 1-2 nefes çekip attım o son oldu

kimse beni yanlış anlamasın ama ben bir insanın minik ve kendisine muhtaç canlıya nasıl zarar verir anlayamıyorum..ben de tiryakiydim ve anne olmak için 6 ay önceden bırakmak gerekli diye bıraktım..

canım günde iki paket içerken bıraktım hiç içmedim hamileliğimde ve emzirirken. emzirmeyi kestiğim gün geri basladım. şimdi evin bahcesine cıkıp içmeme ragmen vicdan yapıyorum sanki oglumla geçirceğim zamandan calıyormusum gibi hissediyorum. yapma nolur. hamilelik boyunca devam eden iki arkadasım var ve ikisiinde bebeklerinde gelisim geriliği var. düşük kilolu dogdular. gerçekten bebeğe zararı var canım. iki paket içerken hiç içmedim diyorum düşün artık. olmayacak birşey diil gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…