• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte sigara kullanan var mı

Ayni durum bende de oldu. Bi video izledim. Dr aciklama yapiyordu. Bir sigara icmek 17 dk bebegin beslenmesini durdurur diyordu. Bir gun canim cok asiri sıkkındi. Dedim ki ya 1 tane uceyim. 17 dk dan bosey olmaz ya dedim. Elime sigarayi aldim. Ve henuz yakamadan karnima okkali bi tekme yedim. Ilk tekmemdi ustelik. O an yakmadan geri biraktim. Bidaha da aklima bile gelmedi. Ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim. Kendime istedigim zarari verebilirim ama o masuma bunu yapamam diyorum hep.
çok farklı bir his o işte anneliğin başlangıcı oluyor bebeğimizin sayesinde bırakmış olduk :anne::anne::anneadayı:

Bırakamadım. Ne yaptıysam ne denediysem olmadı.. :( kendimi kötü hissediyorum ama bırakamıyorum. Bırakabilenleri gerçekten takdir ediyorum. 13 yıl boyunca içtim şimdi olmuyor :( kaynanam hep "alkol için sigara içmeyin" derdi eşime. Hiç alkol kullanmadım ama kullansaydım onu bırakmak daha kolay olurdu gerçekten...

Ben cok denedim ama bırakmadım bi türlü. Bu benim ikinci hamileligim. Ilkinde de bırakamadım. Icmedigim zaman cok sinirli oluyorum günde 3 taneyi gecmemeye calisiyorum. Sigarayı bırakan arkadaslar önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba sigara ile ilgili bir sıkıntı yasadiniz mi acaba ınsallah yasamamıssınızdır

Bırakamadım. Ne yaptıysam ne denediysem olmadı.. :KK43: kendimi kötü hissediyorum ama bırakamıyorum. Bırakabilenleri gerçekten takdir ediyorum. 13 yıl boyunca içtim şimdi olmuyor :KK43: kaynanam hep "alkol için sigara içmeyin" derdi eşime. Hiç alkol kullanmadım ama kullansaydım onu bırakmak daha kolay olurdu gerçekten...
Merhaba sigara ile ilgili bir sıkıntı yasadiniz mi acaba

Back