Ne güzel sevindim bişeyle uğraşmanaEvet cnm öyle istemiyo icmemi bir haftaya surdurmezse iyi bebeyime yelek oruyorum onla biraz vakit geciriyom kış bebeyi tabi nasip olursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel sevindim bişeyle uğraşmanaEvet cnm öyle istemiyo icmemi bir haftaya surdurmezse iyi bebeyime yelek oruyorum onla biraz vakit geciriyom kış bebeyi tabi nasip olursa
Biliyorsan tavsiye ederim ona giydircegimi hayal ediyorum yutuptan bakıp düz örgü yelekler yapıyorum bu arada enfeksiyon kapmisim feci yanmam var nasıl geçer cnm bilgin varmiNe güzel sevindim bişeyle uğraşmana
Örgü beceremiyorum maalesef..idrar yolu enfeksiyonu için doktora sor canım..bana monurol diye bi toz vermiştiBiliyorsan tavsiye ederim ona giydircegimi hayal ediyorum yutuptan bakıp düz örgü yelekler yapıyorum bu arada enfeksiyon kapmisim feci yanmam var nasıl geçer cnm bilgin varmi
TM cnm teşekkürler bende çok bilmiyom int öğrendim hani vakit geçirmek içinÖrgü beceremiyorum maalesef..idrar yolu enfeksiyonu için doktora sor canım..bana monurol diye bi toz vermişti
Bende sizin gibi aynı durumu yaşıyorum.ilac kullanmadım hiç. Çok zor bir süreç geçiriyorum. Şuan yedinci ayindayim.Merhabalar..29 yaşındayım 18 haftalık hamileyim..hamile kalmadan önce anksiyete tedavisi görüyordum ve doktor kontrolünde azaltarak bıraktım.Hamile kalınca yine ansksiyetem başladı..3 ayı zor geçirdim fakat dayanamaz hale gelince psikyatri doktoruna gittim tekrardan..olmayacak şeyleri kafama takıyorum..hamileliğime sevinemiyorum bile..o kadar kötüyüm ki..doktor psikolog görüşmesi ayarladı ve SELECTRA 25 mg verdi..kullanıp kullanmama konusunda şüpheliyim fakat iyi de değilim..lütfen yardımcı olun..hamileliğinde kullanan var mıydı?? Teşekkürler
Biraz toparlanmıştım iki gündür yine çok kötüyüm ne olacak bu halimizBende sizin gibi aynı durumu yaşıyorum.ilac kullanmadım hiç. Çok zor bir süreç geçiriyorum. Şuan yedinci ayindayim.
Allah yardımcımız olsun.Bu arada sizin anksiyeteniz tam olarak ne şekilde. Ne tür düşünceler yaşıyor sunuz.Biraz toparlanmıştım iki gündür yine çok kötüyüm ne olacak bu halimiz
Maşallah bitirmissin bundan sonrada kullanma bence bitmiş ne güzel ben daha başındayım eşim bide yatılı bir haftalık misafir getirmiş halimi bile bile kafayı yiyorum eşimin burnundan da getiriyorum aynı sekildeBende sizin gibi aynı durumu yaşıyorum.ilac kullanmadım hiç. Çok zor bir süreç geçiriyorum. Şuan yedinci ayindayim.
Hiç birimiz iyi değiliz bizi bu hale getirenlerden yüzünden belkideBiraz toparlanmıştım iki gündür yine çok kötüyüm ne olacak bu halimiz
Allah yardımcın olsun. Rabbim yüreğine inşirah ferahlığı versin canımMaşallah bitirmissin bundan sonrada kullanma bence bitmiş ne güzel ben daha başındayım eşim bide yatılı bir haftalık misafir getirmiş halimi bile bile kafayı yiyorum eşimin burnundan da getiriyorum aynı sekilde
Kaygılarım endişelerim en üst düzeyde..herşeyin kötü senaryosunu oluşturuyorum kafamda..mesela eşime geçen gün yanlış bi cümle kullandım günlerdir aklımda dünyanın senaryosunu kurdum..hiç gücüm kuvvetim yokAllah yardımcımız olsun.Bu arada sizin anksiyeteniz tam olarak ne şekilde. Ne tür düşünceler yaşıyor sunuz.
Sabırlı olun inşaAllah gecicek. Bende güçlü olmaya çalışıyorum. Benim de kaygılarım baya yoğun. Nefes darlığı çekiyorum bu aralar. Doğuma da az kaldı. Belkide yaşadıklarımiz hamilelikten .. Elimden sabretmekten başka birşey gelmiyor Rabbime sığınıyorum. İnşaAllah atlatırızKaygılarım endişelerim en üst düzeyde..herşeyin kötü senaryosunu oluşturuyorum kafamda..mesela eşime geçen gün yanlış bi cümle kullandım günlerdir aklımda dünyanın senaryosunu kurdum..hiç gücüm kuvvetim yok
Çok sağol cnm inşallah güzel günlerde görürüzAllah yardımcın olsun. Rabbim yüreğine inşirah ferahlığı versin canım
Kaygılarım endişelerim en üst düzeyde..herşeyin kötü senaryosunu oluşturuyorum kafamda..mesela eşime geçen gün yanlış bi cümle kullandım günlerdir aklımda dünyanın senaryosunu kurdum..hiç gücüm kuvvetim yok
İnşallah inşallahAllah yardımcımız olsunSabırlı olun inşaAllah gecicek. Bende güçlü olmaya çalışıyorum. Benim de kaygılarım baya yoğun. Nefes darlığı çekiyorum bu aralar. Doğuma da az kaldı. Belkide yaşadıklarımiz hamilelikten .. Elimden sabretmekten başka birşey gelmiyor Rabbime sığınıyorum. İnşaAllah atlatırız
Aminİnşallah inşallahAllah yardımcımız olsun
Bugün ilaca başladım artık dayanamıyorumvar mı başka kullanan arkadaşlar??Merhabalar..29 yaşındayım 18 haftalık hamileyim..hamile kalmadan önce anksiyete tedavisi görüyordum ve doktor kontrolünde azaltarak bıraktım.Hamile kalınca yine ansksiyetem başladı..3 ayı zor geçirdim fakat dayanamaz hale gelince psikyatri doktoruna gittim tekrardan..olmayacak şeyleri kafama takıyorum..hamileliğime sevinemiyorum bile..o kadar kötüyüm ki..doktor psikolog görüşmesi ayarladı ve SELECTRA 25 mg verdi..kullanıp kullanmama konusunda şüpheliyim fakat iyi de değilim..lütfen yardımcı olun..hamileliğinde kullanan var mıydı?? Teşekkürler
Cnm o kadar aradım seni yazını ancak buldum hatirladinmi beni doktora gideceğim diyip hep vazgeciyordum gittim banada lutsral 50 verdi bugün 25 yarım iciyom dört gün yarım sonra tam cnm 25 etki ediyormu lütfen yaz ben çok korkuyorum yarım mi icsemBugün ilaca başladım artık dayanamıyorumvar mı başka kullanan arkadaşlar??
Kesinlikle kullan ben ataklar başlayınca başladım hayat ölüm oldu bana korkmaCnm o kadar aradım seni yazını ancak buldum hatirladinmi beni doktora gideceğim diyip hep vazgeciyordum gittim banada lutsral 50 verdi bugün 25 yarım iciyom dört gün yarım sonra tam cnm 25 etki ediyormu lütfen yaz ben çok korkuyorum yarım mi icsem