Hamilelikte SELECTRA kullanan var mı?

Cnm o kadar aradım seni yazını ancak buldum hatirladinmi beni doktora gideceğim diyip hep vazgeciyordum gittim banada lutsral 50 verdi bugün 25 yarım iciyom dört gün yarım sonra tam cnm 25 etki ediyormu lütfen yaz ben çok korkuyorum yarım mi icsem
Geç kaldığım için çok pişmanım o kadar kötüyüm ki gecem gündüzüm kalmadı hayat ölüm gibi..kesinlikle kullan gecikme korkma da

Cnm o kadar aradım seni yazını ancak buldum hatirladinmi beni doktora gideceğim diyip hep vazgeciyordum gittim banada lutsral 50 verdi bugün 25 yarım iciyom dört gün yarım sonra tam cnm 25 etki ediyormu lütfen yaz ben çok korkuyorum yarım mi icsem
Ben de 50 ye başladım keşke 100 verse diyorum o derece

Merhabalar..29 yaşındayım 18 haftalık hamileyim..hamile kalmadan önce anksiyete tedavisi görüyordum ve doktor kontrolünde azaltarak bıraktım.Hamile kalınca yine ansksiyetem başladı..3 ayı zor geçirdim fakat dayanamaz hale gelince psikyatri doktoruna gittim tekrardan..olmayacak şeyleri kafama takıyorum..hamileliğime sevinemiyorum bile..o kadar kötüyüm ki..doktor psikolog görüşmesi ayarladı ve SELECTRA 25 mg verdi..kullanıp kullanmama konusunda şüpheliyim fakat iyi de değilim..lütfen yardımcı olun..hamileliğinde kullanan var mıydı?? Teşekkürler
Canım bu konuda aramadığım çocuk doktoru psikiyatri uzmanı kalmadı sadece 25mg selectra içeyim mi diye sana kısaca şöyle anlatayım hamilelikte ilk 3 ay doğum yapmadan son 1 ay bırakman gerek ve bebek doğduktan sonra ilk 2 ay içmek tehlikeli benim hamileliğimin son zamanlarında acayip ataklar geçirdim doğum yaptım şu an kızım çok şükür 6 aylık ve ben ilaç kullanmadım ve hala o kadar hastayım ki anlatamam kızımı emzirebilmek için içmedim Bn merak ettiğiniz herşeyi bana sorabilirsiniz tüm yabancı makaleleri dahi tek tek okudum

Canım bu konuda aramadığım çocuk doktoru psikiyatri uzmanı kalmadı sadece 25mg selectra içeyim mi diye sana kısaca şöyle anlatayım hamilelikte ilk 3 ay doğum yapmadan son 1 ay bırakman gerek ve bebek doğduktan sonra ilk 2 ay içmek tehlikeli benim hamileliğimin son zamanlarında acayip ataklar geçirdim doğum yaptım şu an kızım çok şükür 6 aylık ve ben ilaç kullanmadım ve hala o kadar hastayım ki anlatamam kızımı emzirebilmek için içmedim Bn merak ettiğiniz herşeyi bana sorabilirsiniz tüm yabancı makaleleri dahi tek tek okudum
Merhaba cnm bilgin olduğunu söylemişsin sadece 25 mg Selektra ile ilgili mi bilgin var ellilik verdi doktor bana lutsral birgün yarım içtim alerji yaptı kendimi telkinle iyi etmeye çalışıyorum kitap okuyorum ama sonuna kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum

Merhaba cnm bilgin olduğunu söylemişsin sadece 25 mg Selektra ile ilgili mi bilgin var ellilik verdi doktor bana lutsral birgün yarım içtim alerji yaptı kendimi telkinle iyi etmeye çalışıyorum kitap okuyorum ama sonuna kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum
Hamilemisin canım

K8midinCanım lutsral ve selectranın etken maddesi aynıdır sertralin ikiside ben size hamilelik ve emzirme döneminde kullanabilecek ilaçların bakıldığı 2 tane site söyleyeyim ordan bakın

K8midinCanım lutsral ve selectranın etken maddesi aynıdır sertralin ikiside ben size hamilelik ve emzirme döneminde kullanabilecek ilaçların bakıldığı 2 tane site söyleyeyim ordan bakın
Doktor verdi cnm aynı gurup biliyorum alerji yaptı nefesim kesildi icemedim selektra 25 içtim bir ay hamile kalana kadar hiç rahatsız olmamıştım ama dozu azdı benim doktorumda doğumdan önce kesicez kanama yapabilir demişti öyle korkuyorum ki birşey olur ilaç icersem diye 😔birdaha gitmedim

Doktor verdi cnm aynı gurup biliyorum alerji yaptı nefesim kesildi icemedim selektra 25 içtim bir ay hamile kalana kadar hiç rahatsız olmamıştım ama dozu azdı benim doktorumda doğumdan önce kesicez kanama yapabilir demişti öyle korkuyorum ki birşey olur ilaç icersem diye 😔birdaha gitmedim
www.e-lactancia.org bu siteye ilacın ismini yazıp bakabilirsiniz drugs.com diye bir site var buraya da ilacın etken maddesini yazarak bakabilirsin

Cvp yazdığın arkadaş iciyo cnm şuan ilaç 50 iciyo çok kötü olunca başladı 😕kimse bebeyime ilaç vermek istemez o kadar iyi anlıyorum ki
İçtiği için asla laf edemem çünkü bu rahatsızlığı yaşamayan bilemez ama son ay kesinlikle bıraksın ve ilk 2 ay içmesin doğum yaptıktan sonra bu ilk 2 ay içmemesi gerektiğini psikiyatri uzmanları söylemiyor Bn o kadar çok makale okudum ki ordan öğrendim

İçtiği için asla laf edemem çünkü bu rahatsızlığı yaşamayan bilemez ama son ay kesinlikle bıraksın ve ilk 2 ay içmesin doğum yaptıktan sonra bu ilk 2 ay içmemesi gerektiğini psikiyatri uzmanları söylemiyor Bn o kadar çok makale okudum ki ordan öğrendim
Öyle canım oda yazık içmek istemiyor yedi bitirdi kendini içmemek için ama işte bazen bir yere kadar rabbim onunda içen diğer arkadaşlarında bebeklerini korusun inşallah 🙏benim pisikystri son ay keseceğini söyledi kanama yapabiliyor dedi zaten ilaç bıraktıktan sonra bir müddet etkisi devam ediyor mecbur kalıyoruz işte bu ilaçlara 😔

Merhaba hamileliğim sırasında ilaç kullanmadım yazmışsınız. Ben de kullanmıyorum 20. haftadayım ama stresim, üzüntüm, ataklarım. sürekli ağlamalarım( ağlarken karın da kasılıyor) bebeğime daha karnımda zarar verecek diye korkuyorum. siz bu kadar kötü müydünüz? benim daha 4.5 ayım var doğum yapmama... keşke ben de son zamanlarında olsaydım.

X