Hamilelikte SELECTRA kullanan var mı?

Canım bugün iyiyim dün dusuncelerime çok ön verdimkotu oldum dayanabilirsem biraz daha dayanıp gidecem inşallah bebeyim biraz daha büyüsün senin iyi büyümüş masallah artık site geciyo diye biliyorum bebeğe ilaç veriyorsun bilmiyom ben çok kötü olsamda içmem açıkçası hamileyken içmek istememin nedeni sitres düşüğe sebeb veriyo zeka sikintilarina o yüzden
Anladım canım..Allah acil şifalar versin bize inşallah🙏🏻🙏🏻

Merhabalar..29 yaşındayım 18 haftalık hamileyim..hamile kalmadan önce anksiyete tedavisi görüyordum ve doktor kontrolünde azaltarak bıraktım.Hamile kalınca yine ansksiyetem başladı..3 ayı zor geçirdim fakat dayanamaz hale gelince psikyatri doktoruna gittim tekrardan..olmayacak şeyleri kafama takıyorum..hamileliğime sevinemiyorum bile..o kadar kötüyüm ki..doktor psikolog görüşmesi ayarladı ve SELECTRA 25 mg verdi..kullanıp kullanmama konusunda şüpheliyim fakat iyi de değilim..lütfen yardımcı olun..hamileliğinde kullanan var mıydı?? Teşekkürler
Kadın doğuma sormadan alma bence,hatta 2 doktora sor derin

Canım kadın dogumcuyla gittim bebeyim iyi çok şükür dörde kadar dayanabilirsem gidicem sonra bebeyime bı turlu kıyamıyorum onu bide bugün gördüm biraz daha dayancam
İyi yapmışsın canım..dayanabiliyorsan en iyisi dayanmak..Allah kolaylık versin🙏🏻

İyi yapmışsın canım..dayanabiliyorsan en iyisi dayanmak..Allah kolaylık versin🙏🏻
Sağol canım bebek sağlıklı dediya çok şükür ben bebeyime birşey oldu diye korkuyordum dayancam bakalım ne oluyo Allah'a kalmış artık ilaç içmeye çok korkuyorum en azından ne kadar buyukken içsem o kadar iyi

Kadın doğum doktoruna sordum mecbursan kullanabilirsin dedi..psikyatri doktoru seni iyi görmüyorum hamileliğini mutlu geçir diyor..napacağımı bilemiyorum😔
Bebeyin büyük şükür kararı sen vereceksin kullanan çok kişi var bir bayan var hamileliğinin başından beri lutsral 50 iciyo dört aylık oldu onun panik atak hamileleri kadınlar kulübunde özelden de konuşmuştuk senin ilaçta aynı bu guruptan ilaç mecbursan veriyorlar zor bir karar anlıyorum ben o haldeyim çünkü bebeyime ilaç verme düşüncesine bile yaklaşmak beni öldürüyor bende ne yapacağımı bilmiyorum en azından pisikyatriyle gorusmussun benim kadın dogumcum çok ta sıcak bakmadı iyles öyle başla demişti iyilese bilsem zaten ilaç içmem kullandiklarimiz var dedi yani çok kişi kullaniyo zor bir karar en azından kendi adıma çok zor sanki ilaç içersen onu ölüme terk edecekmisim gibi geliyor 😔😔😔ya birşey olursa bu sefer icmezsemde ya birşey olursa diye düşünceler biraz bebeyim büyüsün en azından danışmak için gidicem verirsede zorda olsa birgün başlarım mecbur sitres Kortizol hormonunu harekete geciriyo yani diğer adı sitres buda bebeğe az kan gitmesine sebeb oluyo Allah korusun zeka geriliği disleksi gibi şeylere gelişim geriliğine sebeb oluyo konuşup detaylıca anlatsam yoğun sitres yaşıyorum hangisi daha zararlı bana anlatsın ona göre karar alcam inşallah sende bir karar vermelisin arada derede kalma doktorlarla konuşmuşsun sana dediklerini iyi düşün içmeye yada içmemeye kadar ver kendini yeme lütfen

Bebeyin büyük şükür kararı sen vereceksin kullanan çok kişi var bir bayan var hamileliğinin başından beri lutsral 50 iciyo dört aylık oldu onun panik atak hamileleri kadınlar kulübunde özelden de konuşmuştuk senin ilaçta aynı bu guruptan ilaç mecbursan veriyorlar zor bir karar anlıyorum ben o haldeyim çünkü bebeyime ilaç verme düşüncesine bile yaklaşmak beni öldürüyor bende ne yapacağımı bilmiyorum en azından pisikyatriyle gorusmussun benim kadın dogumcum çok ta sıcak bakmadı iyles öyle başla demişti iyilese bilsem zaten ilaç içmem kullandiklarimiz var dedi yani çok kişi kullaniyo zor bir karar en azından kendi adıma çok zor sanki ilaç içersen onu ölüme terk edecekmisim gibi geliyor 😔😔😔ya birşey olursa bu sefer icmezsemde ya birşey olursa diye düşünceler biraz bebeyim büyüsün en azından danışmak için gidicem verirsede zorda olsa birgün başlarım mecbur sitres Kortizol hormonunu harekete geciriyo yani diğer adı sitres buda bebeğe az kan gitmesine sebeb oluyo Allah korusun zeka geriliği disleksi gibi şeylere gelişim geriliğine sebeb oluyo konuşup detaylıca anlatsam yoğun sitres yaşıyorum hangisi daha zararlı bana anlatsın ona göre karar alcam inşallah sende bir karar vermelisin arada derede kalma doktorlarla konuşmuşsun sana dediklerini iyi düşün içmeye yada içmemeye kadar ver kendini yeme lütfen
Haklısın canım karar vermek çok zor..perşembe tekrar doktora gideceğim..kararımı ona göre vereceğim sanırım😔Allah yardımcımız olsun

Selectra en güvenilir olanı 25 mg zaten cok düsük bir doz. Doktorlarınıza güvenin derim stres bebegi daha kötü etkiliyor

Haklısın canım karar vermek çok zor..perşembe tekrar doktora gideceğim..kararımı ona göre vereceğim sanırım😔Allah yardımcımız olsun
İnşallah cnm tek kullanan sen değilsin kullanan kişiler hiç kötü yorum yapmamış yanlız şükür bebekleri buyuyenler var bende dayanıp alcam zor karar ama nasiptende öteye geçilmiyor ilaç icmeyip sağlıksız doğuran çok ilaç kullanıp herkes sağlıklı doğurmuş masallah

İnşallah cnm tek kullanan sen değilsin kullanan kişiler hiç kötü yorum yapmamış yanlız şükür bebekleri buyuyenler var bende dayanıp alcam zor karar ama nasiptende öteye geçilmiyor ilaç icmeyip sağlıksız doğuran çok ilaç kullanıp herkes sağlıklı doğurmuş masallah
Ben de ayrıntılı ultrasona girdikten sonra başlayacağım galiba..hayat resmen ilerlemiyor..bebeğim için hiçbişey yapmaya gücüm yok cok üzülüyorum😔

Ben de ayrıntılı ultrasona girdikten sonra başlayacağım galiba..hayat resmen ilerlemiyor..bebeğim için hiçbişey yapmaya gücüm yok cok üzülüyorum😔
Anlıyorum inan evin işini yeni bitirdim tükenmiş haldeyim hiç birşey beni mutlu etmiyor öylesine yapmacık gülüyorum seni çok iyi anlıyorum bebisin büyük şükür canım tabi karar senin

Cnm ne yaptın ilaca basladinmi doktora gidecektin bende kullanıp kullanmamak arasindayim

X