Bebeyin büyük şükür kararı sen vereceksin kullanan çok kişi var bir bayan var hamileliğinin başından beri lutsral 50 iciyo dört aylık oldu onun panik atak hamileleri kadınlar kulübunde özelden de konuşmuştuk senin ilaçta aynı bu guruptan ilaç mecbursan veriyorlar zor bir karar anlıyorum ben o haldeyim çünkü bebeyime ilaç verme düşüncesine bile yaklaşmak beni öldürüyor bende ne yapacağımı bilmiyorum en azından pisikyatriyle gorusmussun benim kadın dogumcum çok ta sıcak bakmadı iyles öyle başla demişti iyilese bilsem zaten ilaç içmem kullandiklarimiz var dedi yani çok kişi kullaniyo zor bir karar en azından kendi adıma çok zor sanki ilaç içersen onu ölüme terk edecekmisim gibi geliyor
ya birşey olursa bu sefer icmezsemde ya birşey olursa diye düşünceler biraz bebeyim büyüsün en azından danışmak için gidicem verirsede zorda olsa birgün başlarım mecbur sitres Kortizol hormonunu harekete geciriyo yani diğer adı sitres buda bebeğe az kan gitmesine sebeb oluyo Allah korusun zeka geriliği disleksi gibi şeylere gelişim geriliğine sebeb oluyo konuşup detaylıca anlatsam yoğun sitres yaşıyorum hangisi daha zararlı bana anlatsın ona göre karar alcam inşallah sende bir karar vermelisin arada derede kalma doktorlarla konuşmuşsun sana dediklerini iyi düşün içmeye yada içmemeye kadar ver kendini yeme lütfen