Hmm ne güzel. Teşekkür ederimİki gebelik geçirdim. Doktorlarım bir sıkıntı yok demişlerdi. Doğuma kadar ilişkiye devam etmiştik.
Risk yoksa ilişki yasaklamak çok saçma ikinci doktor tedbirli davranmak istemiş ya da pimpirikli birisi. Biz karnım iyice rahatsızlık verene kadar (8.Ay falandı) doğal rutinimizde devam etmiştik. Sonra benim ağrılaeım yüzünden bıraktık. Yerinizde olsam kanamam yoksa eski düzenimde devam ederdim. İçiniz rahat değilse 3. bir doktordan daha görüş alın.Arkadaşlar merhaba. Hamile olduğumu öğrendiğimde doktora cinsel ilişkiyi sorduğumuzda sorun yok devam edebilirsiniz dedi. Daha sonraki doktor cinsel ilişki ilk 3 ay yok dedi. Ama araştırmalarım sonucunda düşük riski yoksa ilişki serbest. Bazen aklım karışıyor bu konuda. İstek var eşimde de bende de. Çok sakınmak istemiyorum kendimi. Siz ne yaptınız/ ne düşünüyorsunuz bu konuda. Teşekkür ederim
Dün bu konuyu açtıktan sonra ilişkiden birkaç saat sonra kanamam olduRisk yoksa ilişki yasaklamak çok saçma ikinci doktor tedbirli davranmak istemiş ya da pimpirikli birisi. Biz karnım iyice rahatsızlık verene kadar (8.Ay falandı) doğal rutinimizde devam etmiştik. Sonra benim ağrılaeım yüzünden bıraktık. Yerinizde olsam kanamam yoksa eski düzenimde devam ederdim. İçiniz rahat değilse 3. bir doktordan daha görüş alın.
Çok geçmiş olsun, inşallah her şey yoluna girer.Dün bu konuyu açtıktan sonra ilişkiden birkaç saat sonra kanamam oldutam kanama sayılmaz leke gibi. Bugün sabah da azar azar devam etti. Hemen doktora gittim progestan başladık. İlişki bir süre yasak. Son zamanlarda kendimi fazla yormamla ve üst üste ilişkiyle böyle bir durum yaşadım sanırım. Umarım sağlıcakla kavuşuruz bebeğimle. Her bünye aynı olmuyor maalesef
Riskten bahsetmedi. Rutin söylenenleri söyledi. Hazır gıda, tuzlu yiyecekler vs yeme cinsel ilişki yok vb. Daha sonra gitmedim zaten o doktoradüşük riski yoksa devam edebilirsiniz ama acaba doktor risk görmüş olabilirmi ?
Evet rutin olarak söylüyorlar bence bunu.Ilk 3 ay yasak demişti ,herkesin durumi farklı sizin doktorunuz size gore. Konuşur