- 21 Ocak 2015
- 111
- 111
- 39
-
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
Canım hiçbirşey yapmana gerek yok benim de hamileliğimin ilk ayları ilaç kullanamadığım için aşırı derecede artış olmuş psikolojim bozulmuştu. Hamileliğim ilerledikçe kendi kendine azalıp bitti vr şuan bebeğim 4 aylık hiç yok vucudumda.Slm,
bende de sedef var kendimi bildim bileli ve şuan hamileyim, kullandığım krem ve pomatları hamileliğim nedeni ile kullanamıyorum ve büyümeye başladılar ne yapacağımı bilmiyorum sizlere faydası olan bitkisel birşey biliyorsanız paylaşır mısınız lütfen çok rica ediyorum..
Rica ederim canım inşallah bende birdaha çıkmaması için dua ediyorum. Çok hızlı bir şekilde kayboluyorlar hamilelik ilerledikçe sakın endişe etme iyice yayılır ilaç kullanamam diyeTşkederim şuan benimde solmaya başladı bundan bir hafta önce çoşmuş ve kaşıntıda vardı şükür azalıyor sanırım, çok zor deri hastalığı olan bilir, İnşallah temelli kurtuluruz.
Ben hamile kalınca yakalandım bu illete 2 ay öncede doğum yaptım. Sen nasıl kurtulduğunu yazarsan sevinirim. Şimdi nasıl tekrar ediyormu yoksa tamamen bitti mi.Hamilelikten önce yazsaydın sana nasıl kurtulduğumu ve ilaç tavsiyelerini yazardım. Ben 4-5 senedir rahat ettim.
Aloe vera iyi geliyor, çörek otu yağı da öyle. Doğuma kadar idare ederler seni en azından.
Canim benim sedeflerim hamilelikte gecmisti 3 aydir her taraftan yine patladilar. Şuan çözüm yolu ariyorum bende.Aynen nasil kurtuldunuz yaaa
İğnenin adı ne kemoterapi olmasın dikkatli olunSelam kızlar tekrar . Bende çok şükür sonunda doğumumu yaptım ve Sağolsun sedeflerim hortladılAr resmen Ben gebelik öncesi sedeflerimden tam anlamı ile kurtulmuştum . İstanbul'da Okmeydamı eğitim ve araştırma hastanesinin sedef polikliniğine gidiyordum ve bana bir iğne verdiler tamamen geçti . Salı günü yeniden randevu aldım iğneye yeniden başlayacağım . Haliyle oğlumu emziremeyeveğim . Ama bu atak devam ederse yatalak hale geleceğim için en hayırlısı bu olacak inşallah. Dilerim siz de tez zamanda kurtulursunuz