hamilelikte sedef hastaligi

Slm,

bende de sedef var kendimi bildim bileli ve şuan hamileyim, kullandığım krem ve pomatları hamileliğim nedeni ile kullanamıyorum ve büyümeye başladılar ne yapacağımı bilmiyorum sizlere faydası olan bitkisel birşey biliyorsanız paylaşır mısınız lütfen çok rica ediyorum..

Slm,

bende de sedef var kendimi bildim bileli ve şuan hamileyim, kullandığım krem ve pomatları hamileliğim nedeni ile kullanamıyorum ve büyümeye başladılar ne yapacağımı bilmiyorum sizlere faydası olan bitkisel birşey biliyorsanız paylaşır mısınız lütfen çok rica ediyorum..
Canım hiçbirşey yapmana gerek yok benim de hamileliğimin ilk ayları ilaç kullanamadığım için aşırı derecede artış olmuş psikolojim bozulmuştu. Hamileliğim ilerledikçe kendi kendine azalıp bitti vr şuan bebeğim 4 aylık hiç yok vucudumda.
Bi yazı okumuştum hamilelikte annede hasarlı bir organ var bebek o organı iyileşyirmek için kök hücre gönderirmiş diye sanırım doğru :) ben yıllardır çekiyordum bu hastalığı neler denedim sonunda dermanım kızım oldu şükürler olsun.

Tşkederim şuan benimde solmaya başladı bundan bir hafta önce çoşmuş ve kaşıntıda vardı şükür azalıyor sanırım, çok zor deri hastalığı olan bilir, İnşallah temelli kurtuluruz.

Tşkederim şuan benimde solmaya başladı bundan bir hafta önce çoşmuş ve kaşıntıda vardı şükür azalıyor sanırım, çok zor deri hastalığı olan bilir, İnşallah temelli kurtuluruz.
Rica ederim canım inşallah bende birdaha çıkmaması için dua ediyorum. Çok hızlı bir şekilde kayboluyorlar hamilelik ilerledikçe sakın endişe etme iyice yayılır ilaç kullanamam diye

Kızlar ben 35 haftalık hamileyim ve 11 senedir sedef hastasıyım . Gebeliğin son zamanlarındayım diye ilaç kullanmak istemiyorum . Ama benim sedeflerim gerilemek yerine çoğalıyor Gördükçe moralim bozuluyor bir de evladıma geçer diye çok korkuyorum . Rica etsem Allah Rıza'sı için bana dua eder misiniz ? Çok ihtiyacım var . Gün geçtikçe boğulacak gibi oluyorum . Havalar sıcak , sedeflerim terden kavruluyor . Kimin kime duası kabul olur bilinmez derler . Derdimi siz anlarsınız . Şimdiden sağolun , Allah razı olsun okuyandan da , okumayandan da .

Hamilelikten önce yazsaydın sana nasıl kurtulduğumu ve ilaç tavsiyelerini yazardım. Ben 4-5 senedir rahat ettim.
Aloe vera iyi geliyor, çörek otu yağı da öyle. Doğuma kadar idare ederler seni en azından.
Ben hamile kalınca yakalandım bu illete 2 ay öncede doğum yaptım. Sen nasıl kurtulduğunu yazarsan sevinirim. Şimdi nasıl tekrar ediyormu yoksa tamamen bitti mi.

Aynen nasil kurtuldunuz yaaa
Canim benim sedeflerim hamilelikte gecmisti 3 aydir her taraftan yine patladilar. Şuan çözüm yolu ariyorum bende.
Burada bi konu acmistim bi aktar vardi hamile kalmak için gitmistim. Çok şükür verdiklerini kullandigim 3. Ayda hamile kaldim. Şuan ayni aktara sedflerim için gittim. Bi kaç ot verdi. Kaynatip iciyorum 1 haftadir. Tadi baya bi kotu ama kurtulmak için başka carem yok. Sanki solmaya küçülmeye başladılar gibi geldi bana. Biraz uzun sureli bi tedavi olucakmis tamamen iyileşmesi için. Eğer tamamen iyilesirsem burada yine paylasicam. Belki birkaç kişiye faydam dokunur.

Selam kızlar tekrar . Bende çok şükür sonunda doğumumu yaptım ve Sağolsun sedeflerim hortladılAr resmen Ben gebelik öncesi sedeflerimden tam anlamı ile kurtulmuştum . İstanbul'da Okmeydamı eğitim ve araştırma hastanesinin sedef polikliniğine gidiyordum ve bana bir iğne verdiler tamamen geçti . Salı günü yeniden randevu aldım iğneye yeniden başlayacağım . Haliyle oğlumu emziremeyeveğim . Ama bu atak devam ederse yatalak hale geleceğim için en hayırlısı bu olacak inşallah. Dilerim siz de tez zamanda kurtulursunuz

İsterse beni engellesin kk sedef hastasının halinden sedef hastası olan anlar. Arkadaşım LRın ürünleri sanırım hamilelikte kullanılıyor. Sedefe anında etki ediyor. Bir araştır derim. İnşallah sana da yarar.

Selam kızlar tekrar . Bende çok şükür sonunda doğumumu yaptım ve Sağolsun sedeflerim hortladılAr resmen Ben gebelik öncesi sedeflerimden tam anlamı ile kurtulmuştum . İstanbul'da Okmeydamı eğitim ve araştırma hastanesinin sedef polikliniğine gidiyordum ve bana bir iğne verdiler tamamen geçti . Salı günü yeniden randevu aldım iğneye yeniden başlayacağım . Haliyle oğlumu emziremeyeveğim . Ama bu atak devam ederse yatalak hale geleceğim için en hayırlısı bu olacak inşallah. Dilerim siz de tez zamanda kurtulursunuz
İğnenin adı ne kemoterapi olmasın dikkatli olun

Hayır değil . İlaç adı vermek yasak bildiğim kadarı ile ama ben o kadar zamandır sedef hastasıyım hiç öyle tamamen geçtiğini görmemiştim . Hamile kaldığımda bırakmak zorunda kaldım . Şimdi gün sayıyorum resmen ilacı almak için .

X