Hamilelikte safra kesesi taşı

Selamün aleyküm hanımlar 19 haftalık hamileyim ve benimde safra kesemde 10-15 tane taş var , sürekli ağrılarım oluyo doktorun verdiği ilaçlar var bunları kullanıyorum benim gibi ilaç kullandınız mı bebeğinizde bı problem oldumu daha sonra hamilelik süreciniz nasıl geçti hamileyken mi ameliyat oldunuz doğumdan sonra mı ağrılarınız ne durumdaydı gebelik süresince bilgi verirseniz çok sevinirim

Ben hamileligimin 30. Haftasinda safra kesesi ameliyati oldum iykide olmusum.ne agri kaldi ne bisey

Doktorlar bebeğe zararı olabileceğini söylüyorlar ameliyatın , psikolojim okadar bozuldu ki anlatamam her an aynı sancı olcakmis gibi geliyo , kalan 4 ay nasıl gecicek hiç bilmiyorum sürekli ağlıyorum rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu , siz kaç haftalık hamileydiniz ogrendiginizde taş olduğunu

Doktorlar bebeğe zararı olabileceğini söylüyorlar ameliyatın , psikolojim okadar bozuldu ki anlatamam her an aynı sancı olcakmis gibi geliyo , kalan 4 ay nasıl gecicek hiç bilmiyorum sürekli ağlıyorum rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu , siz kaç haftalık hamileydiniz ogrendiginizde taş olduğunu
Ben ameliyat oldum 30. haftamda

26. Haftamda ogrendim takip edelim dediler. 30 a dogru fenalasmaya basladim ameliyat ettiler

Ağrılar nerede oluyor ve nasıl ortaya çıkıyor ? Benimde sırt bölgemde özellikle ağrılarım oluyor bende acaba aynısımı diye merak ettim

Sag tarafta kaburga altinda basladi benim. Ilerleyen donemde kusal tipi agri dedikleri kaburga altindan aynen kusak sarilmis gibi sirta dogru döndu.

Ağrılar nerede oluyor ve nasıl ortaya çıkıyor ? Benimde sırt bölgemde özellikle ağrılarım oluyor bende acaba aynısımı diye merak ettim
26. Haftamda ogrendim takip edelim dediler. 30 a dogru fenalasmaya basladim ameliyat ettiler
Doğum yaptınizmi şuan bebekte herhangi bişey yoktur inşallah , bide keseyimi aldirdiniz tamamen yoksa taslarimi temizlediler sadece

Teşekkür ederim . Benimde oluyor ama midem mi ağrıyor pek anlayamıyorum tek bir yer gibi değil
Bende ilk mide ağrısı diye gittim doktora bende midem agriyo sandim safra kesesinden sepelendi doktor ultrasona girdim gerçekten de irili ufaklı birçok taş varmış , bence ihmal etmeyin çünkü şiddetli ağrı vurduğu zman dayanilacak gibi olmuyor doktora gidin en kısa zamanda şuan hamile olmasam hemen ameliyat olurdum ağrısı cokk kötü çünkü

Merhaba, ben de 14 haftalık hamileyim. Safra kesemde çok sayıda taş oldugu tespit edildi. Ağrılarım oluyor ara ara, bazen saatler sürüyor çok moralim bozuluyor. Yediklerinize dikkat edin. Sizin durumunuzda bir çok insan var, moralimizi yüksek tutalım lütfen.

Ben öğrendiğimde hamile olduğumu bile bilmiyordum. Ameliyata hazırlanıyordum ki reglim gecikince hamile oldugumu öğrendim. Şuanda 14. Haftamdayım ağrılarım oluyor saatler sürebiliyor

Ben öğrendiğimde hamile olduğumu bile bilmiyordum. Ameliyata hazırlanıyordum ki reglim gecikince hamile oldugumu öğrendim. Şuanda 14. Haftamdayım ağrılarım oluyor saatler sürebiliyor

Benim agrilarim alldolanla anca.kesiliyodu. ameliyatim icin hoca yurtdisindan vaka arastirdi o kadar buyuk gebelikte sayili yapilan bir operasyonmus. Video kaydi falan yaptilar ameliyatta. 12. Haftada agrilarim oluyodu ama hic bisey degilmis onlar. Karnim buyudukce kendimi kaybedecek kadar agrilarim oldu ki hocanin dedigine gore agri esigim baya yuksekmis. Cunku kesede yuzlerce belkide binlerce tas cikti. Incir ici gibiydi.. simde de arada bir kanala tas atiyor ama kanal alinmiyor. Ercp dusunuyolar.

Merhaba, ben de hamileliğin en başında çok sayıda safra kesesi taşlarım oldugunu öğrendim. Şimdi 15. Haftamdayım yediklerime dikkat ediyorum ve ağrılarım olsa da çok şükür yediklerime dikkat ettiğim zaman daha az oluyor ağrı çok ciddi olmuyor yani, ve uzun sürmüyor. Siz şimdi ne durumdasınız? Umarım iyidir her şey.

Baslarda agrilarim azdi 26. Haftadan sonra asiri zorladi. 30. Haftada ameliyat oldum

X