Hamilelikte sadece ayak kaşıntısı

Gkyzhnm

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2022
19
16
25
Merhabalar şuan 20+6 haftamizdayiz bebisimle ve ayaklarımda 2 haftadır sadece ayaklarımın yanları ve parmak ustlerinde kaşıntı var normalmidir herşeyi kafama takıyorum bu aralar çok duygusalim bebeğime bişey olmasın diye herşeyden sakiniyorum ilk gebeliğim

Hamilelikte normal,fakat her ihtimale karsi karaciger enzimlerinize baktirin,benim alt,ast degerlerim yukselince kasintim oluyordu.Bazen de sebepsiz olabiliyor en iyisi doktorunuza sorun.

ayak mantarı da olabilir, bende var oradan biliyorum. deli gibi kaşınır görünürde bi şey yok yara filan ama kaşıntı delirtir. cildiye doktoru mavi ışıkla bakıp söylüyor mantar mı diye

Hamilelikte normal,fakat her ihtimale karsi karaciger enzimlerinize baktirin,benim alt,ast degerlerim yukselince kasintim oluyordu.Bazen de sebepsiz olabiliyor en iyisi doktorunuza sorun.
Doktoruma sordum bir şey demedi normal dedi test falanda istemedi özel hastaneye gidiyorum herseyim normal kan değerlerim falan hiç bir sorun yok gebelegimin başından beri sanırım ona güvenerek istemedi birşey sadece kan dolaşımı hızlandığı için olur dedi geçmezse başka bir doktora daha gideceğim yada cildiyeye

X