Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar şuan 20+6 haftamizdayiz bebisimle ve ayaklarımda 2 haftadır sadece ayaklarımın yanları ve parmak ustlerinde kaşıntı var normalmidir herşeyi kafama takıyorum bu aralar çok duygusalim bebeğime bişey olmasın diye herşeyden sakiniyorum ilk gebeliğim
ayak mantarı da olabilir, bende var oradan biliyorum. deli gibi kaşınır görünürde bi şey yok yara filan ama kaşıntı delirtir. cildiye doktoru mavi ışıkla bakıp söylüyor mantar mı diye
Doktoruma sordum bir şey demedi normal dedi test falanda istemedi özel hastaneye gidiyorum herseyim normal kan değerlerim falan hiç bir sorun yok gebelegimin başından beri sanırım ona güvenerek istemedi birşey sadece kan dolaşımı hızlandığı için olur dedi geçmezse başka bir doktora daha gideceğim yada cildiyeye