S sebnemklc Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2021 52 29 38 28 4 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sebnemklc #1 Henüz 6 haftalığım. Önerebileceğiniz bitkisel boya var mı ? Diplere kullanmadan uçları koyulaştırıp 9 ay ellemek istemiyorum zaten 5 cm falan dibim gelmişti bitkisel güvenilir boya önerilerinizi alırım
Henüz 6 haftalığım. Önerebileceğiniz bitkisel boya var mı ? Diplere kullanmadan uçları koyulaştırıp 9 ay ellemek istemiyorum zaten 5 cm falan dibim gelmişti bitkisel güvenilir boya önerilerinizi alırım
Derin20 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2020 115 37 98 4 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sebnemklc #2 sebnemklc .!.: Henüz 6 haftalığım. Önerebileceğiniz bitkisel boya var mı ? Diplere kullanmadan uçları koyulaştırıp 9 ay ellemek istemiyorum zaten 5 cm falan dibim gelmişti bitkisel güvenilir boya önerilerinizi alırım Genişletmek için tıkla... Merhaba ben boyatmistim. Doktoruma sorup. Biomagic var greentherapy var. Ikisini de kullanmistim.
sebnemklc .!.: Henüz 6 haftalığım. Önerebileceğiniz bitkisel boya var mı ? Diplere kullanmadan uçları koyulaştırıp 9 ay ellemek istemiyorum zaten 5 cm falan dibim gelmişti bitkisel güvenilir boya önerilerinizi alırım Genişletmek için tıkla... Merhaba ben boyatmistim. Doktoruma sorup. Biomagic var greentherapy var. Ikisini de kullanmistim.
K kadirbey19 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Aralık 2024 55 35 3 30 4 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sebnemklc #3 sebnemklc .!.: Henüz 6 haftalığım. Önerebileceğiniz bitkisel boya var mı ? Diplere kullanmadan uçları koyulaştırıp 9 ay ellemek istemiyorum zaten 5 cm falan dibim gelmişti bitkisel güvenilir boya önerilerinizi alırım Genişletmek için tıkla... Bence ilk 3 ayi doldurun sonra boyatın. İlk 3 ayda ne olursa olsun bitkisel de olsa etken maddeler daha hızlı geçiyor riske atmaya gerek yok
sebnemklc .!.: Henüz 6 haftalığım. Önerebileceğiniz bitkisel boya var mı ? Diplere kullanmadan uçları koyulaştırıp 9 ay ellemek istemiyorum zaten 5 cm falan dibim gelmişti bitkisel güvenilir boya önerilerinizi alırım Genişletmek için tıkla... Bence ilk 3 ayi doldurun sonra boyatın. İlk 3 ayda ne olursa olsun bitkisel de olsa etken maddeler daha hızlı geçiyor riske atmaya gerek yok
Beni nasil buluyorsun Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Ocak 2011 1.194 952 323 4 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sebnemklc #4 15.haftamda doktorum boyatabilirsin demişti. 3 aydan önce tavsiye edilmiyor.
lilay5 Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2020 4.047 7.968 108 5 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sebnemklc #5 İlk 3 aydan sonra doktoruma sorup ombre yaptırmıştım, ilk 3 ay tavsiye edilmiyor sanırım