- 21 Eylül 2017
- 279
- 278
- 18
- 33
- Konu Sahibi emsaleymen
-
Tesekkür ederim cok sağolunÖyle bir şey yok.
Ayrıca şimdiden saçınızın kesilmesine karışılmasına izin verirseniz, bebek büyütürken de her şeye karışıp size hayatı zindan edebilirler, benden soylemesi.
Bebeginiz hayırlı olsun, güle güle büyütün.
Canım gercekmi degilmi bilmiyorum.bende gecen yıl mart annesiyim.hamileliğin baslangıcında daha ögrenmeden kestirdim.tabi ögrendikten sonra aynı cevre banada sakın kestirme iyi degil bebegin önrü kısalır tarzı laflar etti ve kalan aylar boyunca dokunmadımbebegim gayet saglıklı masallah.buarada kayınpederinin bukadar karışması ilginç geldi bana ne alaka ya.insanları anlamıyorum üzerlerine vazife olmayan seylere neden karısırlarki
Aynen cok sacma bencede.ama aynı baskı banada kuruldu hamileyken.ve dediğim gbi baslarda kestirdimBana cok sacma geliyor..
Bebegin omru bir sac mi karar verir??
Allaha kalmis birsey!
Dün eşimin doğum günüydü yarın cinsiyet öğrenecegiz yarın doktora gidecegimizi söyledik onlarda kutladık doğum gününü kv in de işi varmıs bende geliyim dedi eşimde bizim işimiz uzun sürer kuaföre gidecegiz biz anne sen kendin git istersen dedi konu ordan acıldı öğrendilerbu arada birlikte mi yaşıyorsunuz
ya da sizin saç kesiminizden nasıl haberdar oldular
ne bileyim ben yarın saçımı kestireceğim diye söylemeye gerek yok sanki de
bebegin ömrü ile sac kesimi arasinda baglanti kuranin aklindan supheye duserim , zeka seviyesi yerlerde olmali
azicik kafasi calisan bir insan boyle bir benzetme yapmaz yapmamali
bu batil inanc nasil cikmis bilmiyorum ama cidden bazen toplum olarak cok komik oluyoruz
tırnaklarımızı da mı kesmesek acaba hamile iken hatta diğer kıl tüy vs de uzatalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?