Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günah mı diyorlarMerhabalar
16. Haftalık hamileyim , saçlarım çok bakımsız kestirmek istiyorum havalarda çok bunaltıcı çok terliyorum. Ama bazı insanlar hamileyken saç kesmenin günah olduğunu söylüyor bebeğin ömrü kısalır gibi şeyler söylüyorlar çok etkileniyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
O zaman kestirmeyin ya hem hamilelikte saçlar güzelleşiyorBizzat annem söylüyor 4 aylık gebeyken saçını kestirmiş bebek 2 hafta sonra öldü diyor bunlar batıl inanç ama insan bir acaba demiyor değil yani …
Beneğin ölümünü saç kesimine mi bağlıyor gerçekten böyle bir cahillik ne gördüm ne duydumBizzat annem söylüyor 4 aylık gebeyken saçını kestirmiş bebek 2 hafta sonra öldü diyor bunlar batıl inanç ama insan bir acaba demiyor değil yani …
Beneğin ölümünü saç kesimine mi bağlıyor gerçekten böyle bir cahillik ne gördüm ne duydum
Saçma gelebilir, bana da saçma geliyor ama annem Hakkında düzgün konuşun şurda adam gibi bişey sordum bokunu çıkarmayın ha sizi ilgilendirmeyen konuysa hiç takılmayın boşa ne benim zamanımı alın ne de kendinizi oyalayınBeneğin ölümünü saç kesimine mi bağlıyor gerçekten böyle bir cahillik ne gördüm ne duydum
Anneniz olunca cahillik olmuyor mu,siz doğru düzgün konuşun seviyesizce yazdığınıza bir bakınSaçma gelebilir, bana da saçma geliyor ama annem Hakkında düzgün konuşun şurda adam gibi bişey sordum bokunu çıkarmayın ha sizi ilgilendirmeyen konuysa hiç takılmayın boşa ne benim zamanımı alın ne de kendinizi oyalayın
Ne alaka? Hurafelere inanmayın. Cahil cahil yorumlar ya lafa bakMerhabalar
16. Haftalık hamileyim , saçlarım çok bakımsız kestirmek istiyorum havalarda çok bunaltıcı çok terliyorum. Ama bazı insanlar hamileyken saç kesmenin günah olduğunu söylüyor bebeğin ömrü kısalır gibi şeyler söylüyorlar çok etkileniyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
ben de hiç dökülmüyordu bir deBen kestirmedim cunku cok guzel uzadi
Valla ben hamileliğim boyunca iki kez kestirdim saçta boyatilmis deniliyor boyatsam bitkisel boyayla yaparim ama onu da sacimdaki boya aksın diye yapmıyorum valla onlar koca karı lafları bence takılma hiç öyle kendini sartlama yaşlılara kalsa hamileyiz diye hiç birşey yapmiycaz yaniMerhabalar
Sizin sorunuz adam gibi degil, cok cahilce. Bence konunun cikaran biz degilizSaçma gelebilir, bana da saçma geliyor ama annem Hakkında düzgün konuşun şurda adam gibi bişey sordum bokunu çıkarmayın ha sizi ilgilendirmeyen konuysa hiç takılmayın boşa ne benim zamanımı alın ne de kendinizi oyalayın
Saçma gelebilir, bana da saçma geliyor ama annem Hakkında düzgün konuşun şurda adam gibi bişey sordum bokunu çıkarmayın ha sizi ilgilendirmeyen konuysa hiç takılmayın boşa ne benim zamanımı alın ne de kendinizi oyalayın
Annem 7 aylık kestirmiş maalesef kardeşim ölmüş. Ben de kestirecektim de etrafımdaki herkes sakın kesme dedi. Çok da farz değil kesmedim canım yine sen biliyorsun tabikiMerhabalar