HAMİLELİKTE SAÇ DÖKÜLMESİ

Benim saclarim normalde de asiri dokulurdu ama hamileligimde bitmese de bu dokulme gozle gorulur azalmisti. Fakat dogum yapar yapmaz hizini arttirmis bir bicimde dokulmeye basladi hala da dokuluyor.

Benim saclarim normalde de asiri dokulurdu ama hamileligimde bitmese de bu dokulme gozle gorulur azalmisti. Fakat dogum yapar yapmaz hizini arttirmis bir bicimde dokulmeye basladi hala da dokuluyor.
Peki ne zaman azalmaya basladi hamileligin kacinci haftasinda farkettiniz

Kizlar 15 haftalik hamileyim sac dokulmem yoktu 2 haftadir avuc avuc dokuluyor kimse bu ters durumu yasamadimi ya

Son 4 aydır benim de çok az dökülüyor hatta dökülmüyor diyebilirim ve normale göre hızlı uzuyor. Normalde 3.-4. günde duş aldığımda saçlarım avuç avuç akardı ama şimdi 4-5 tel anca dökülüyor. Ama lohusalıkta çok dökülüyormuş öyle diyorlar

kızımda cok iyidi oğlana hamileyim dkülüyo ahh bu erkekler işte
Benimde üçüncü gebeliğim ve benim de diğer iki kızımda saçlarım çok sağlıklı ve aksine gürleşmişti şuan 9hafya gebeyim basıl şekilsiz ve çok dökülüyor anlatamam erkek olma ile ilgili olacağını düşünmedim bakalım öyle mi olacak

hayırlıısı inş.ama 7aydan sonra durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…