Hamilelikte saç boyama

Ben iki doktora gidiyorum biri boya diyor biri boyama diyor. Boyama diyen doktorum son doğum haftana ayarla öyle boyat dedi. Ben de doğuma yakın boyatmayı düşünüyorum. Market boyası kullanan da gördüm bitkisel boya kullanan da…

Bitkisel boya kullandım.Gerçi her ne kadar bitkisel olduğu söylense de mutlaka kimyasal vardır içinde.Doktor bir problem olmayacağını söyledi.(6.aydan sonra)
Diplerine değdirmeden azıcık sürdüm bugün ben ama inşallah sıkıntı olmaz. Bayağı beyazdı çünkü

Ben ilk trimestardan sonra boyamaya başladım, marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ama doğal içerikli bi marka. Boya kokusuz market boyası gibi keskin bir kokusu yok ama balkonda boyuyorum çok solumamak için. Bazı şeylerin çok abartıldığını düşünüyorum gebelikte tamam her şey çocuğum için ama kendimi de iyi hissetmem gerekiyor :) bu dönemde makyaj bile yapmayanlar oluyormuş vs. konuyla ilgili çok fazla kaynak da okudum dikkatli olduğunuz sürece sakıncası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…