• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte roll on kullanımı

Ya her şeyden feragat ediyorsun zaten. Rollon da kullanmasankokudan yanına yaklaşılmaz olur. Ben hamileliğim süresincekullandım çok şükür bir şeyde olmadı sıkıntı yapma

Tatlı sadece hamilelikte değil normal zamanda bile roll-on kullanımını uygun bulmuyorum bence zararlı

yok canım bende büyük zararı olduğunu düşünmüyorum.... bu haftalarda insan deli gibi hassas oluyor bende yanlışlıkla alışveriş merkezinde x-R den geçmiştim 1 hafta ağlamıştım doktor bişeyin olmayacağını birdaha dikkat etmem gerektiğini söylemişti :)

Bence kullanılmaz deyip genellemeden , içeriklerine bakmak lazım.Alüminyum,paraben ve pudralı olanlar hamilelik olmasa bile
çok zararlı.Her dakika da kullanılmıyorsa zararı olmaz diye düşünüyorum.Ben kendim öyle kullanıyorum :44:

ilk başlarda çok dikkat etmeye başladım..makyajı da roll on u da parfümü de bıraktım..ama baktım bu şekilde kendimi kötü hissediyorum, tekrar kullanmaya başladım..çok abartmadıkça bence birşey olmaz..

Ya her şeyden feragat ediyorsun zaten. Rollon da kullanmasankokudan yanına yaklaşılmaz olur. Ben hamileliğim süresincekullandım çok şükür bir şeyde olmadı sıkıntı yapma
Arkadaşlar merhaba gebelik döneminde her annenin yaptığı gibi herşeye dikkat ettik yediğimiz içtiğimizden tutun elimize yüzümüze sürdüğümüz şeylere kadar,ben rollonun zararlı olduğunu biliyordum ama içerisindeki alimünyum tuzun gözenekleri kapattığı için göğüs kanserine neden olduğunu son aylarda öğrendim.Münkün oldukça kullanmamaya kullanıyorsanızda doğal bitkisel olmasına özen gösterin.

Back
X