• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte plt yükseliği pıhtı

minikmucize12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
51
14
38
26
Ben 9 haftalık oldum ama kanımda pıhtılaşma var 400 olmasi gereken değer 500 cıktı ve doktorum ecopirin 100 mg verdi hergun 1 tane içiyorum bikac yerde gördüm bebegin kalbi durabiliyomus ilacı içmeyince ve doğum sıkıntılı olabiliyomus kanama durdurulmasi zor olur diye dünden beri aklıma takıldi benim gibi olup sağ salim evledini kucağına alanlar yorum yapabilir mi bide doğumları nasıl olmuş bide bu kan sulandırıcı yeterli gelir mi

Merhaba . Ben 4 yıl önce doğum yaptım. Sizin gibi kanimda pıhtılaşma vardı.ben de hap ve ayriyetten bir de 9 ay kan sulandırıcı igne kullandım.sadeve kendinizi yaralarsanız biraz fazla kan akıyor.onun dışında sıkıntı olmuyor. Normal doğum yaptım kanamam da normaldi.sezeryan da olsam doktr ameliyattan 2 gün önce kesmeyi söluyor. Kullanmazsanız bebeğinize veya size biseh olabilir . Kullanım sakin bırakmayın ve korkmayin

Merhaba . Ben 4 yıl önce doğum yaptım. Sizin gibi kanimda pıhtılaşma vardı.ben de hap ve ayriyetten bir de 9 ay kan sulandırıcı igne kullandım.sadeve kendinizi yaralarsanız biraz fazla kan akıyor.onun dışında sıkıntı olmuyor. Normal doğum yaptım kanamam da normaldi.sezeryan da olsam doktr ameliyattan 2 gün önce kesmeyi söluyor. Kullanmazsanız bebeğinize veya size biseh olabilir . Kullanım sakin bırakmayın ve korkmayin
Ecopirin kullanıyorum ama aklıma takılan açAba yeterli gelir mi size igneyi hangi teste göre kara verdiler acaba

Igneyi hangi haftada başladınız plt değeri sizde kaçti acaba

Back