Doğuma Hazırlık Hamilelikte pembe akintisi olanlar lutfen yardimmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yesilseveranne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
16
6
1
Merhaba arkadaslar, sizlere bir sorum olacak. Hamileligimin 9.haftasi icindeyim. Ara ara pembemsi sarimsi akintim oluyor, bazen idrarimi yaptiktan sonra, bazen de kendiliginden akiyor. Bununla beraber kasiklarimda da ara ara agri oluyor.
Ilk gebeligimden saglikli bir kizim var 4 yasinda, sonrasinda 2 dusugum oldu, troid hastasiyim propicyl diye bir ilac kullaniyorum.
Pembemsi akintim oldugunda acile gittim vajinal ultrasonla bakildi, kanama alani yok bebek kese gayet saglikli gorunuyor, rahim agzida kapali dediler. Progestan verip vermiycegini sordum gerek yok tekrar olursa gel bakariz dediler.
En son 28 haziranda randevum vardi onda da bir sorun gorulmedi.
Anlayamiyorum Bazen de boyle sanki idrar kacirmis gibi ipislak oluyo camasirim, diyorum ansiyon sivisi mi akiyo bu nedir ara ara da sumuksu sari akintim var ama kasinti yanma yok, idrar testim temiz cikti. Suan su pembe kanamayi cok taktim kafama, bu sabahta oldu yine.
Cok uzun yazdim kusura bakmayin. Boyle birsey yasayan varsa benimle paylasirsaniz cok sevinirim

Daha once yasayan yok mu arkadaslar?

9. Haftalarda bende de oldu söylediğiniz pembe akıntı. Aynı dr ultrasonda hiçbirşey göremeyince normal bebeğin plesantası yerleşiyor dedi. 2 gün snra kesildi. Ama ıslaklık hala devam ediyor. Sanırım o da idrar kesesine olan baskıdan ötürü çiş kaçırdığımı düşünüyorum.

Anladim, suan bir sikintiniz yok degil mi?

Çok şükür yok coraspin kullanıyorsan o da yapar
Sikinti olmamasina sevindim, corospin kullanmiyorum, troid icin propiycl diye bi ilac kullaniyorum ama ilactan oncede ara ara oluyodu sadwce peceteye gelecek kadar, sonra kesiliyordu. Bazende cok akintim oluyor su gibi, amniyon sivisi olma sansi yok dimi?

Benimde çok akıntım var. Hatta bgn MSj attım dr a. O da amniyon olacağını sanmıyorum. Dedi. Ama ben her ihtimale karşı Pazartesi randevu aldım. Yoksa içim rahat etmeyecek.

Şimdi dr dan çıktım. Dr baktı amniyon sıvısı değil şükür. İdrar ya da sulu akıntıda olabilirmiş. Bir problem yok.
Cok sevindim sikinti olmamasina, ben de 24 Temmuza randevu aldim 3. Ayim dolmus oluyo, insallah bir problem yoktur. Lekelenmem kesildi bu arada bir kac gundur gelmiyor cok sukurr

Şimdilik cinsiyet kız diyor dr. Sende güzel haberler alırsın inş.
Adina sevindim, benimde bir kizim var 2.ye hamileyim iste, kiz evlat bambaska birsey❤ 4 5 aylikken anca kesinlesiyo soyluyo doktorlar,,sana erken soylemisler, kacinci haftandaydin ogrendiginde cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…