- 27 Mayıs 2019
- 16
- 6
- 1
- Konu Sahibi Yesilseveranne
-
Daha once yasayan yok mu arkadaslar?
Anladim, suan bir sikintiniz yok degil mi?9. Haftalarda bende de oldu söylediğiniz pembe akıntı. Aynı dr ultrasonda hiçbirşey göremeyince normal bebeğin plesantası yerleşiyor dedi. 2 gün snra kesildi. Ama ıslaklık hala devam ediyor. Sanırım o da idrar kesesine olan baskıdan ötürü çiş kaçırdığımı düşünüyorum.
Anladim, suan bir sikintiniz yok degil mi?
Sikinti olmamasina sevindim, corospin kullanmiyorum, troid icin propiycl diye bi ilac kullaniyorum ama ilactan oncede ara ara oluyodu sadwce peceteye gelecek kadar, sonra kesiliyordu. Bazende cok akintim oluyor su gibi, amniyon sivisi olma sansi yok dimi?Çok şükür yok coraspin kullanıyorsan o da yapar
Sikinti olmamasina sevindim, corospin kullanmiyorum, troid icin propiycl diye bi ilac kullaniyorum ama ilactan oncede ara ara oluyodu sadwce peceteye gelecek kadar, sonra kesiliyordu. Bazende cok akintim oluyor su gibi, amniyon sivisi olma sansi yok dimi?
Gidince sonuctan beni de haberdar eder misini rica etsem?Benimde çok akıntım var. Hatta bgn MSj attım dr a. O da amniyon olacağını sanmıyorum. Dedi. Ama ben her ihtimale karşı Pazartesi randevu aldım. Yoksa içim rahat etmeyecek.
Gidince sonuctan beni de haberdar eder misini rica etsem?
Tesekkur ederimTabiki Pazartesi akşamüzeri yazarım
Tabiki Pazartesi akşamüzeri yazarım
Cok sevindim sikinti olmamasina, ben de 24 Temmuza randevu aldim 3. Ayim dolmus oluyo, insallah bir problem yoktur. Lekelenmem kesildi bu arada bir kac gundur gelmiyor cok sukurrŞimdi dr dan çıktım. Dr baktı amniyon sıvısı değil şükür. İdrar ya da sulu akıntıda olabilirmiş. Bir problem yok.
Senin bebeginin cinsiyeti belli oldu mu bu arada?Şimdi dr dan çıktım. Dr baktı amniyon sıvısı değil şükür. İdrar ya da sulu akıntıda olabilirmiş. Bir problem yok.
Senin bebeginin cinsiyeti belli oldu mu bu arada?
Adina sevindim, benimde bir kizim var 2.ye hamileyim iste, kiz evlat bambaska birsey❤ 4 5 aylikken anca kesinlesiyo soyluyo doktorlar,,sana erken soylemisler, kacinci haftandaydin ogrendiginde cinsiyetiniŞimdilik cinsiyet kız diyor dr. Sende güzel haberler alırsın inş.
Adina sevindim, benimde bir kizim var 2.ye hamileyim iste, kiz evlat bambaska birsey❤ 4 5 aylikken anca kesinlesiyo soyluyo doktorlar,,sana erken soylemisler, kacinci haftandaydin ogrendiginde cinsiyetini
Aa ozele mi gidiyorsun peki12. Haftada söylediler. Dr ultrason cihazı çok iyi görebiliyor
Merhaba canım. Ben 25. Haftadayım 3 gün önce başıma geldi. Bebek iri gittiği için rahim duvarını zedelemiş ilaca başladım ben de. Bebek iyiDaha once yasayan yok mu arkadaslar?
Hay Allah, insallah tekrari yasanmaz gecmis olsun. Bebeginim cinsiyeti nedirMerhaba canım. Ben 25. Haftadayım 3 gün önce başıma geldi. Bebek iri gittiği için rahim duvarını zedelemiş ilaca başladım ben de. Bebek iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?