- 23 Kasım 2019
- 26
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi Sevimliiannecikk
İyi geceler kızlar hamilelikte oruç tutan var mı 7 ayın içerisindeyim ikiz bide tereddütte kaldım napsam diye yardımcı olurmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tutmadım. Keşke tutsaydım dedim sonra. Aksine emzirirken daha zordu ama tutabildim. Ama sizin yerinizde olsam ikiz hamilelikte tutmazdım. Çok zorlar çünkü gerek yok zorlamaya sonra tutarsınız. Ya da bi gün tutun bi gün tutmayın en azından 15 gün borç olurİyi geceler kızlar hamilelikte oruç tutan var mı 7 ayın içerisindeyim ikiz bide tereddütte kaldım napsam diye yardımcı olurmusunuz
Amin inşallah sagolunOnu ancak sen bilebilirsin.. vücuduni tanıyan kendini tanıyan sensin .. Tutmak zorunda.değilsin ama istersen bir.gün dene yapamazsan tutmazsın daha.. sağlıkla doğsun minikler inşaALLAH..
Siz napıcaksınız peki ?Tam da bunu düşünüyorum kaç günlerdir![]()
Evet sonradan daha zor olundugu söyleniyor artık denicem bakıcamBen tutmadım. Keşke tutsaydım dedim sonra. Aksine emzirirken daha zordu ama tutabildim. Ama sizin yerinizde olsam ikiz hamilelikte tutmazdım. Çok zorlar çünkü gerek yok zorlamaya sonra tutarsınız. Ya da bi gün tutun bi gün tutmayın en azından 15 gün borç olur
İyi ramazanlarBebeğinizin sağlığını düşünmek zorundasınız . Havalar artık ısınmaya başladı hareket halinde olunca vs su azalıyor vücuttan ister istemez. Şimdi tutmayıp kaza olarak daha sonra müsait bir zamanızda tutmaya niyet ederek tutmayabilirsiniz . Ben tutmayacam . Kendi mi iyi hissetmiyorum hem ruhen hem bedenen hem vicdanen .hayırlı ramazanlar
Şuan kaç kilo bebeginizBen tutamayacagim hem hamileyim hem gastrit problemim var birde doktorum izin vermedi benim bebek kilo almiyor doktor o yuzden onaylamadi ikiz gebelikte oruc tutmak belki sizi zorlar diye dusunuyorm
Doktorda aynısını söylediBenim bulantılarım bitmedi malesef ondan dolayı tutamayacağım heralde ikiz gebelikte de asla tutmamani öneririm senden beslenen iki can var sonuçta vücudun kaldırmaz
Doktorunu dinle canım sonra kazanı tutarsın bebislerin salıklı dogsunda inşallahDoktorda aynısını söyledi
35.haftada gittim en son 2.00kiloydu guncel kilosu pazartesi belli olucak suan 37. haftadayimŞuan kaç kilo bebeginiz
Yok daha neler bence tutma hem kendi hemde bebegin sağlığı için bisey olmasa bile nolur nolmaz saglik buuİyi geceler kızlar hamilelikte oruç tutan var mı 7 ayın içerisindeyim ikiz bide tereddütte kaldım napsam diye yardımcı olurmusunuz
Ben bi gün tutup bi gün tutmamayı düşünüyorum. Bu Benim düşüncemdir tabi ama ikiz gebelik olsaydı tutmazdım diye düşünüyorumSiz napıcaksınız peki ?