• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HAMİLELİKTE ORUÇÇ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu ancak sen bilebilirsin.. vücuduni tanıyan kendini tanıyan sensin .. Tutmak zorunda.değilsin ama istersen bir.gün dene yapamazsan tutmazsın daha.. sağlıkla doğsun minikler inşaALLAH..

İyi geceler kızlar hamilelikte oruç tutan var mı 7 ayın içerisindeyim ikiz bide tereddütte kaldım napsam diye yardımcı olurmusunuz
Ben tutmadım. Keşke tutsaydım dedim sonra. Aksine emzirirken daha zordu ama tutabildim. Ama sizin yerinizde olsam ikiz hamilelikte tutmazdım. Çok zorlar çünkü gerek yok zorlamaya sonra tutarsınız. Ya da bi gün tutun bi gün tutmayın en azından 15 gün borç olur

Ben tutmadım. Keşke tutsaydım dedim sonra. Aksine emzirirken daha zordu ama tutabildim. Ama sizin yerinizde olsam ikiz hamilelikte tutmazdım. Çok zorlar çünkü gerek yok zorlamaya sonra tutarsınız. Ya da bi gün tutun bi gün tutmayın en azından 15 gün borç olur
Evet sonradan daha zor olundugu söyleniyor artık denicem bakıcam

Bebeğinizin sağlığını düşünmek zorundasınız . Havalar artık ısınmaya başladı hareket halinde olunca vs su azalıyor vücuttan ister istemez. Şimdi tutmayıp kaza olarak daha sonra müsait bir zamanızda tutmaya niyet ederek tutmayabilirsiniz . Ben tutmayacam . Kendi mi iyi hissetmiyorum hem ruhen hem bedenen hem vicdanen . 😊 hayırlı ramazanlar

Ben tutamayacagim hem hamileyim hem gastrit problemim var birde doktorum izin vermedi benim bebek kilo almiyor doktor o yuzden onaylamadi ikiz gebelikte oruc tutmak belki sizi zorlar diye dusunuyorm

Benim bulantılarım bitmedi malesef ondan dolayı tutamayacağım heralde ikiz gebelikte de asla tutmamani öneririm senden beslenen iki can var sonuçta vücudun kaldırmaz

Bebeğinizin sağlığını düşünmek zorundasınız . Havalar artık ısınmaya başladı hareket halinde olunca vs su azalıyor vücuttan ister istemez. Şimdi tutmayıp kaza olarak daha sonra müsait bir zamanızda tutmaya niyet ederek tutmayabilirsiniz . Ben tutmayacam . Kendi mi iyi hissetmiyorum hem ruhen hem bedenen hem vicdanen . 😊 hayırlı ramazanlar
İyi ramazanlar 😌

Ben daha gebeliği yeni öğrendi sayılır c.tesi 5 hafta dolacak.Henüz hiç bir bulantım vs. Yok hafif bir sersemlik ve sabah yorgunluğu dışında doktoruma sordum şuan için tutabilirsin dedi.Ama kötü olursan bırakman şartıyla.bulantılar tahmini ne zaman başlar.Erken mi henüz bulantıların başlaması için sizde nasıl oldu? Açlık bulantı yapar bilmiyorum tutma konusunda kararsızım.

Back